(Lu - Vi: 8:00 - 16:00)info@cdrmarket.ro

Alegerea imprimantei de etichete potrivită

Imprimantele de etichete reprezintă dispozitive speciale, pe care nu le folosim în gospodării, dar sunt de neînlocuit în birouri, întreprinderi și în industrii. Presupunând, bineînțeles, faptul că veți alege o imprimantă de etichete, care cu parametri săi să fie capabilă să își îndeplinească sarcinile de performanță 100%.

 

Extremele nu sunt bune niciodată

În companii precum și în birouri, întâlnim adesea două extreme atunci când alegem o imprimantă de etichete. În primul rând este un efort exagerat de a economisi bani cu orice preț. Pentru o companie bine înființată, care tranzacționează cu mărfuri și are mii de articole în sortiment sau gestionează zilnic zeci până la sute de comenzi, care trebuie livrate cât mai repede unui client nerăbdător, o imprimantă lentă de etichete de adrese, coduri de bare sau alte etichete de hârtie cu alte informații, nu ajută cu nimic. Efortul de a economisi bani în astfel de cazuri este mai puțin eficient și înseamnă în final o pierdere financiară pentru companie.

Cu toate acestea, nu este nevoie de o imprimantă de hârtie inutil de scumpă, care cu greu își va găsi utilizarea într-un mediu mic al unei afaceri sau într-un birou cu o echipă de 3 sau 4 angajați. Așadar, achiziționarea unei imprimante de etichete potrivite va fi cea mai bună cale de mijloc, dar merită să țineți cont și de proverbul care spune: „nu suntem atât de bogați încât să cumpărăm lucruri ieftine”.

În oferta largă, fiecare își va alege ceea ce are nevoie

Alegerea unei imprimante de etichete potrivite este în multe moduri asemănătoare cu alegerea unui producător de etichete sau a unei imprimante, despre care am vorbit în postările noastre anterioare. Deși era vorba despre un producător de etichete manual și o imprimantă clasică, sfaturile de bază și recomandările pe care le-am menționat la aceste dispozitive nu au pierdut nimic din actualitatea acestora, ele pot fi generalizate și pot fi folosite și pentru a selecta o imprimantă optimă pentru etichete. Având în vedere frecvența și volumul de imprimare, compararea funcțiilor imprimantei de etichete, și rezoluția sau conectivitatea dispozitivului poate fi decisivă atunci când selectați o imprimantă de etichete.

Pe piață există zeci de imprimante de etichete diferite ale tuturor mărcilor posibile. Putem menționa compania PARTEX, SEIKO, BRADY, CASIO, TSC sau HONEYWELL. Cu toate acestea, imprimantele de etichete BROTHER, DYMO și ZEBRA au de asemenea, parametrii perfecți. Ce fel de criterii ar trebui să îndeplinească și ce funcții ar trebui să ofere o imprimantă pentru o întreprindere mai mică sau pentru un grup mic de lucru și ce ar trebui să demonstreze o imprimantă de etichete de hârtie proiectată pentru diferite industrii ? Abilitățile imprimantelor de etichete le vom arăta pe modele concrete ale ultimelor trei mărci menționate.

Imprimantele Brother și Dymo concepute pentru afaceri mici

Imprimantele și alte tehnologii negre pentru companii sunt în general, construite pentru a fi mai mult decât dispozitivele concepute pentru utilizarea casnică ocazională. Nu este altfel nici la imprimantele de etichete. Echipamentul și parametrii lor trebuie să fie suficiente pentru a imprima volume mai mari, care desigur, nu pot fi comparate cu cele necesare în industrie. Aceste calități nu sunt deloc așteptate la imprimantele de etichete concepute pentru întreprinderi mici, ambițiile lor sunt în altă parte.

În cadrul birourilor și al întreprinderilor mici, Brother QL-800 QL800YJ1 este o imprimantă de etichete fiabilă, care vă permite să imprimați în negru sau roșu fără folosirea cartușului cu jet de cerneală. Imprimanta poate imprima etichete de hârtie de înaltă calitate, ușor de citit, de diferite tipuri, și mărimi de la 12 până la 62 mm. Cu toate acestea, puteți avea o etichetă de până la un metru lungime de la un rulou continuu. Imprimanta comunică cu sistem PC, Mac, Android, iPhone și iPad. Va bucura și un sistem de software-ul P-touch Editor pentru a putea crea etichete și a tăia automat etichetele.

O alternativă similară, dar puțin mai scumpă, este imprimanta de etichete Dymo LabelWriter 450 S0838780. Chiar și în acest caz, vă puteți baza pe o imprimare rapidă și de calitate a etichetelor de adresă sau de expediere sau un stackers pentru producătorul de etichete. Codurile de bare, etichetele sau alte etichete nu sunt nici o problemă. Imprimanta dispune de o manipulare simplificată, care nu va deranja nici pe utilizatorii mai puțin experimentați.

Imprimantele de etichete Zebra reprezintă cea mai bună calitate pentru industrie

Câteva modele corespund perfect cerințelor segmentului industrial, dar am fost impresionați mai mult de imprimanta elegantă de etichete Zebra DT ZD620, care aparține în clasa ei la una dintre cele mai rapide dispozitive de imprimare. Dar asta nu este totul. Interfața de utilizare simplă, cu 10 butoane, merită atenție, iar compatibilitatea imprimantei cu capacitatea de a gestiona o imprimantă de etichete direct din cloud nu va fi dezamăgitoare.

Imprimanta de etichete permite o imprimare creativă și economică în industrie, dar poate fi utilizată și acolo unde volumul materialelor imprimate variază în număr mare.