(Lu - Vi: 8:00 - 16:00)info@cdrmarket.ro

Tipuri, sfaturi, instrucțiuni

Atunci când imprimanta cu jet de cerneală nu mai imprimă așa cum ar trebui...

Probabil că toți am trecut prin această situație - probleme de imprimare, notificări de eroare, cartușe de cerneală vărsate și așa mai departe. Fiecare eroare de imprimare poate avea un motiv și nu este neapărat întotdeauna vina cartușului pe care l-ați cumpărat sau a unui defect al imprimantei dumneavoastră. Vom rezuma în acest articol acele erori de imprimare ale imprimantei sau ale imprimantei multifuncționale cu jet de cerneală care se repetă cel mai des și vă vom da sfaturi despre cum să le evitați sau chiar cum le puteți remedia.

Mai multe informații

Despre ce vrea să vă avertizeze imprimanta dvs. laser? Erori și mesaje de imprimare

Probabil că am trecut cu toții prin această situație - eșecuri de imprimare, notificări de eroare, praf de toner vărsat și așa mai departe. Fiecare eroare de imprimare poate avea un motiv și nu este neapărat întotdeauna un defect al cartușului pe care l-ați cumpărat sau un defect al imprimantei dvs. laser. Vom rezuma în acest articol acele defecte de imprimare care se repetă cel mai des și vă vom da sfaturi despre cum să le evitați sau chiar cum le puteți remedia.

Mai multe informații

Producătorii de etichete și imprimantele de etichete Brother - cum diferă?

Celebra companie Brother este, fără excepție, lider de piață în producția și distribuția nu numai a imprimantelor și a dispozitivelor multifuncționale. Marea lor laudă este și imprimantele de etichete și aparatele de etichetat, care ne sunt de mult timp ajutoare și pe care le folosim zilnic la locul de muncă și chiar acasă pentru marcare și organizare. Și tocmai aparatele de etichetat și imprimantele de etichete Brother vor fi personajele principale ale acestui articol. Vă vom spune ce linii de produse de mașini de etichetat Brother și imprimante de etichete Brother există în prezent, ce caracteristici au și cum să le distingem.

Mai multe informații

Noile imprimante de etichete de birou Zebra ZD411 și ZD611

Nu vă puteți aștepta decât la ce este mai bun de la aceste noi imprimante de etichete Zebra ZD411 și Zebra ZD611. Acestea oferă funcții avansate și flexibilitate maximă, precum și o securitate puternică pentru a preveni timpii de nefuncționare și atacurile cibernetice periculoase care v-ar putea pune în pericol pe dumneavoastră și afacerea dumneavoastră. Dar în ce diferă aceste două modele și ce pot oferi? Haideți să aruncăm o privire împreună...

Mai multe informații
12345678...151617