(Lu - Vi: 8:00 - 16:00)info@cdrmarket.ro

Alegem imprimante de etichete potrivite -recomandări de bază și sfaturi

Imprimantele de etichete sunt echipamente destul de frecvente din tot mai multe birouri. Ele s-au dovedit de asemenea în marcarea mobilierului de birou, bibliorafturilor și documentelor, dar aplicarea lor este mult mai variată decât ne putem imagina, iar astăzi serviciile lor le folosesc nu doar birourile amintite, gospodăriile, dar și diverse industrii. Prin urmare, alegerea imprimantei de etichetare este un lucru absolut normal.

Alegeți în funcție scopul utilizării.

Pe piață veți găsi multe modele de la diferite branduri. La dispoziție sunt imprimantele de etichete de la companiile Brother, Dymo și Casio. Fiecare dintre producătorii menționați mai sus sunt o garanție de cea mai bună calitate a imprimantelor de etichete și prin urmare nu contează ce marca decideți să alegeți în cele din urmă.

Din acest punct de vedere, înainte de a cumpăra un dispozitiv de imprimare al etichetelor va fi foarte important să definiți ce criterii ar trebui să îndeplinească acesta și care va fi scopul pentru ce îl veți folosi. Ar fi inutil să cumpărați un dispozitiv al cărui potențial nu îl veți putea folosi  pe deplin, sau invers la ce v-ar folosi o imprimantă de etichete care nu va putea imprima lucrările necesare. Există mai multe alternative. Puteți lua în considerare imprimante de etichete industriale sau de birou iar de un avantaj deosebit dispun imprimantele cu etichete realizate manuale.

Etichetele industriale semn de eficiență

Caracteristica comună a imprimantelor de etichete industriale este durabilitatea și eficiența ridicată. Etichetele industriale vor face față cu cantităţi mari de etichete de imprimare Acestea pot fi utilizate pentru a marca rapid palete, cutii, materiale sau rafturi în depozitele de companii și firme mari. Desigur, aceasta este doar o parte a posibilității de utilizare a etichetelor industriale. În companii cu un mod similar, își vor găsi locul și etichetele desktop, care vă vor ajuta să etichetați în mod clar și să organizați tot ceea ce aveți nevoie în birou și în depozit.

Atenție își merită și imprimantele de etichete manuale

Etichetele mobile sau dacă doriți imprimantele de etichetelemanuale, oferă design modern și dimensiuni compacte. Sunt ușor de operat prin intermediul tastaturii și a ecranului. Ele sunt ideale pentru a face etichete durabile și datorită versatilității și-au găsit locul în birouri și gospodării. Cu entuziasm sunt folosite și de unele departamente, precum ar fi electricieni. Aceștia le folosesc pentru a crea etichete cu care să marcheaze diferite cabluri și întrerupătoare de circuit. Dacă sunteți în căutarea unui imprimante de etichete manuale care este ușor de utilizat oriunde în teren, Casio KL-HD1 poate fi alegerea perfectă.

La alegere luați în considerare lățimea benzii

Imprimantele de etichetele variază în funcție de caracteristicile preinstalate, însă atunci când alegeți dispozitivul potrivit, trebuie să luați în considerare și lățimea benzii pe care imprimanta de etichete o poate imprima. Majoritatea imprimantelor de etichete manuale lucrează cu benzi de până la 18 mm, deci dacă veți avea nevoie de dimensiuni mai mari, va trebui să căutați un alt dispozitiv.

O inspirație perfectă poate fi imprimanta de etichete Casio KL-7400 cu o funcţie integrată de previzualizare a imprimării, capabilă să imprime pe benzi cu o lățime de 6 până la 24 mm. La alegerea benzii, puteți lua în considerare nu numai rezistența la abraziune, apă sau radiația UV, ci și culoarea imprimării și culoarea de fundal.

Nu lăsați neobservate, rezoluția și funcțiile

Despre o imprimantă de etichete adecvată poate decide rezoluția și facilitățile dispozitivului. La rezoluție este mai mult sau mai puțin clar,deoarece majoritatea imprimantelor de etichete imprimă la 200 dpi, suficient de bogată pentru o bună citire, chiar și a unui text mai mic. Cu toate acestea, dacă veți imprima grafice și logouri cu adevărat complexe, puteți lua în considerare imprimante de etichete cu o rezoluție mai mare.

La funcții este la fel. Deja modelele cu raportul excelent al prețurilor au caracteristicile necesare preinstalate, dar desigur, odată cu prețul mai ridicat, veți obține un dispozitiv cu opțiuni mai largi pentru a crea etichete. Funcțiile multiple facilitează munca și economisesc timpul dvs., deci la modelul concret țineți cont de toți parametrii dispozitivului.

Multe poate sugera conectivitatea imprimantei de etichete

Conctivitatea imprimantei de etichete capătă o importanță deosebită atunci când intenționați să vă conectați la computer pentru a vă îmbunătăți etichetele cu propriile grafice sau pentru a utiliza noi fonturi. Cu toate acestea, dacă nu aveți ambiția de a utiliza software-ul de creare a etichetelor profesionale și nu veți aduce modificări majore la etichete, veți putea face acest lucru cu efecte, ilustrații, logo-uri,stiluri de imprimare și cu formatul imprimării deja setate. Etichetele de pe tastatură vor fi la prima vedere mai simple, dar la fel de profesioniste.

TIP: Imprimantele de etichete Brother, Dymo și Casio sunt ajutoare grozave. Uitați-vă, unde îi puteți folosi.