(Lu - Vi: 8:00 - 16:00)info@cdrmarket.ro

Suntem parteneri cu Partex

Pe piață cu tehnica neagră operăm de aproape două decenii. Între timp, mii de clienți mulțumiți au folosit serviciile noastre, iar noi am fost familiarizați cu industria aceasta din toate punctele de vedere posibile. La fel precum cu nevoile dvs.

Cu toate acestea, suntem conștienți că mai este loc pentru îmbunătățiri și întrucât ne străduim întotdeauna să răspundem nevoilor clienților noștri, am decis să extindem gama noastră de produse pentru a include produsele campaniei Partex.

Cooperarea cu Partex nu este o coincidență

Dacă vă întrebați de ce Partex, vom fi bucuroși să vă explicăm imediat de ce. Imprimantele de etichete sunt astăzi un echipament aproape indispensabil din fiecare birou. Sau dovedit a fi importante în marcarea documentelor, a dosarelor, dar și a imobilizări corporale pe termen lung, ajută la inventarierea și depozitarea materialelor de birou. Etichetele pot conține coduri de bare sau coduri QR, care datorită utilizării scanerelor permit mai repede și mai ușor păstrarea evidențelor. 

Cu toate acestea, utilizarea etichetelor găsește, desigur o aplicare mai largă, în ciuda a tuturor sectoarelor industriei. De exemplu, putem menționa industria chimică, de automobile și alimentară, dar chiar și instalatorii sau electricienii nu se pot descurca fără ele. Deși există o serie largă și diferită pe piață ale imprimantelor de etichete și de produse suplimentare de etichetare a materialelor, nu toate pot suporta criterii stricte și multe dintre ele am putea să le includem în categoria „jucării”.

Cu toate acestea, acesta nu este cazul produselor Partex. Compania Partex produce produse de ultimă generație, concepute pentru a identifica materiale, cabluri, tuburi, sau diverse componente și de aceea, pentru că la CDRmarket ne pasă de calitatea produselor vândute, am decis să colaborăm împreună.

Produse moderne, calitate profesională a marcajului

Compania Partex este unul dintre liderii mondiali în domeniul etichetării industriale, care operează pe toate continentele prin filialele sale. Prin urmare, puteți găsi produse Partex în gospodării și birouri, precum și în centrale electrice sau în instalații de telecomunicații ale clădirilor industriale și pe clădirile publice din întreaga lume. Oriunde este esențială marcarea permanentă și fiabilă a bunurilor, materialelor, cablurilor sau a echipamentelor electrice, se folosesc cu popularitate produsele Partex.

Datorită acestui parteneriat, vă puteți bucura de acum înainte de confort, încredere și calitatea superioară a produselor Partex. Sunt disponibile etichete de colorat și autoadezive, marcările de etichetare din PVC, benzi, carcase și etichete. Credem cu tărie că în oferta noastră veți beneficia de imprimante profesionale portabil tehnice, care vor deveni un instrument de lucru indispensabil pentru multe profesii.

Sfat: Alegem imprimante de etichete potrivite - recomandări de bază și sfaturi