(Lu - Vi: 8:00 - 16:00)info@cdrmarket.ro

Care sunt beneficiile cărților de identitate cu fotografie?

În zilele noastre, cărțile de identitate cu fotografie pot fi găsite la orice colț de stradă, fie că este vorba de cărți de identitate, cărți de asigurare sau alte cărți de identitate. Dar la ce pot fi folosite cărțile de identitate cu fotografie din plastic (PVC) sau magnetice (RFID) într-o companie și cum pot contribui la eficiența sistemului de prezență?

  • Acestea ajută la înregistrarea și controlul prezenței
  • Puteți personaliza designul lor în funcție de identitatea companiei dvs.
  • Producția poate fi instantanee și personalizată în funcție de cerințele dvs.
  • Datorită fotografiei, acestea vă protejează și împotriva duplicării lor.
  • Verificați cu ușurință identitatea titularului de card

Așadar, acum știm că, prin utilizarea fotografiei pe cartea de identitate, puteți verifica cu ușurință și cu încredere identitatea vizuală a titularului de card. Desigur, alte date personale, cum ar fi numele, numărul de identificare, codul de bare, cipul fără contact sau semnătura, vă pot ajuta, de asemenea, să faceți acest lucru.

Și, deși cărțile de identitate sunt destinate în primul rând verificării identității, ele sunt adesea chiar un instrument pentru controlul accesului și al prezenței. De fapt, atunci când este combinat cu tehnologia cip adecvată, cardul simplifică înregistrarea într-un sistem de prezență sau deschiderea ușilor care au acces restricționat.

O fotografie de bună calitate face parte integrantă din orice carte de identitate și poate îmbunătăți imaginea de ansamblu într-o companie. Deoarece funcția fotografiei poate fi și o chestiune de estetică, este important ca aceasta să fie clară și bine imprimată. Imprimarea de înaltă calitate a fotografiilor și a graficii generale este nepotrivită pentru o imprimantă de carduri cu retipărire.

Sfat: "Aflați care sunt avantajele imprimării cardurilor cu retransfer".

Ce produse sunt necesare pentru a produce o carte de identitate?

Dacă nu dețineți deja o imprimantă de carduri, va trebui cu siguranță să alegeți mai întâi una dintre cele deja disponibile. În funcție de nevoile dumneavoastră, veți găsi diferite modele care pot diferi în ceea ce privește metoda de imprimareopțiunile de laminare sau imprimarea pe o singură față sau pe două fețe.

Al doilea lucru cel mai important este, bineînțeles, cardul în sine. Puteți alege între simple carduri din plastic (PVC), sau carduri magnetice (RFID). Acestea diferă, de asemenea, în ceea ce privește materialul și durabilitatea, așa că, atunci când le alegeți, luați în considerare cerințele dumneavoastră privind durabilitatea imprimării și funcția pe care doriți să o îndeplinească.

Cu siguranță va trebui să alegeți o imprimare care să se potrivească cu bandă de vopsire de care nu vă puteți lipsi.

Sfat: "Tipărirea de carduri - cum să alegi panglica potrivită?".

Un alt lucru la fel de important este software-ul de imprimare. Cu ajutorul unui astfel de software de tipărire, puteți proiecta și tipări carduri de plastic cu fotografia și numele dvs. și chiar cu o bază de date. Atunci când selectați software-ul, este important să luați în considerare cerințele dvs. existente, precum și cele planificate.

Cu siguranță, puteți utiliza și orice dispozitiv fotografic (cameră web sau aparat de fotografiat) pentru a crea fotografia de pe card.

Și, nu în ultimul rând, vă putem recomanda cu siguranță carcasele pentru carduri și clipurile sau șnururile aferente pentru a vă purta cardurile de identitate în mod confortabil și vizibil.

 

Dacă doriți sfaturi sau întrebări despre acest subiect, nu ezitați să vă adresați la să ne contactați.

 

 

Sára de la CDRmarket