(Lu - Vi: 8:00 - 16:00)info@cdrmarket.ro

Sunteți familiarizat cu aparatele de etichetare și imprimantele de etichete Dymo?

La ce se folosește un aparat de etichetare sau o imprimantă de etichete este deja bine cunoscut. Dar sunteți familiarizați cu liniile lor de produse? Ce înseamnă toate aceste acronime din denumirile lor? În acest articol, vă vom arăta că nu este o știință a rachetelor.

În portofoliul DYMO , veți găsi mașini de etichetat care sunt potrivite pentru o varietate de aplicații. Prin urmare, în funcție de scopul specific, vă puteți aștepta la funcții precis definite. În plus, diferitele game de mașini de etichetat Dymo imprimă diverse consumabile, cum ar fi benzile de etichetare, foliile retractabile, panglicile textile etc. Bineînțeles, nu se ocupă doar de aparatele de etichetare, ci și de imprimantele de etichete, care sunt de aceeași calitate și conțin o mulțime de funcții excelente pe care le puteți utiliza în multe sectoare de activitate.

Sfat de la noi: "Care sunt panglicile pentru imprimantele de etichete Dymo? Și cum faci alegerea corectă?"

APARATE DE ETICHETAT DYMO

Seria Dymo Omega

Aparatele de etichetare Dymo Omega sunt mecanice, deci nu imprimă pe etichete, ci extrudă litere și caractere individuale într-o bandă de plastic solidă. Acestea sunt potrivite pentru crearea de etichete, de exemplu, pentru marcarea condimentelor și a altor lucruri pe care este mai probabil să le găsiți în casă. Avantajul acestei soluții este ușurința de utilizare. Chiar și copiii pot folosi aceste aparate, de exemplu, deoarece sunt sigure și nu necesită energie electrică. Dezavantajul este, bineînțeles, alegerea deja limitată de caractere și zona mică de imprimare.

Seria Dymo LetraTag (LT)

Aparatele de etichetat Dymo LetraTag sunt deja electronice, dar totuși simplu de utilizat și potrivite pentru imprimarea unor cantități mici de etichete . Le veți folosi mai mult pentru treburile casnice pentru a eticheta containere, borcane, sertare, cutii de scule etc. Gama Dymo LetraTag oferă un set de funcții de bază, cum ar fi selectarea mărimii și stilului de font, opțiuni de font bold și un afișaj grafic care prezintă o previzualizare a etichetei.

Seria Dymo LabelManager (LM)

Aceste mașini de etichetat permit deja mult mai multe funcții și, prin urmare, sunt foarte versatile și pot fi utilizate în mai multe industrii. Mașinile de etichetat Dymo LabelManager oferă o gamă largă de tipuri de fonturi, precum și opțiuni de formatare și selecție a marginilor. Majoritatea modelelor acestor mașini de etichetat pot fi deja conectate la un computer, ceea ce facilitează lucrul cu un număr mare de etichete și vă permite, de asemenea, să imprimați etichete cu coduri de bare în multe standarde populare (iar unele modele au chiar și coduri QR).

Puteți găsi deja aceste modele de imprimante de etichete Dymo, precum și serii superioare, cum ar fi Rhino și XTL, disponibile pentru achiziționare atât separat, cât și chiar în cutii de transport rigide cu toate accesoriile necesare.

Seria Dymo Rhino

Cei care vor folosi cel mai mult imprimantele industriale profesionale de etichete Dymo Rhino sunt în primul rând profesioniștii din instalațiile electrice, de telecomunicații și TIC. Aceasta deoarece, pe lângă panglicile convenționale, acestea pot imprima și folie termocontractabilă și stegulețe.

Pentru munca pe teren, aceste etichete Rhino sunt perfecte și datorită durabilității lor, deoarece construcția lor este realizată în principal din material de cauciuc .

Seria Dymo XTL

Aparatele de etichetat Dymo XTL sunt prevăzute cu toate caracteristicile importante. Toți profesioniștii vor aprecia calitatea, designul și caracteristicile acestei linii de produse. Acestea dispun de o bibliotecă de formate automate pentru imprimarea etichetelor pe cabluri, fire, terminale și panouri. Ușurința de utilizare este posibilă, printre altele, datorită unui afișaj color care prezintă o previzualizare realistă a etichetei. Mașinile de etichetat Dymo XTL sunt echipate cu protecții împotriva impactului și cu o tastatură ușor de șters, ceea ce face ca întreținerea și curățarea să fie ușoare.

IMPRIMANTE DE ETICHETE DYMO

În comparație cu imprimantele de etichete Dymo, imprimantele de etichete Dymo pot fi găsite doar sub un singur nume de produs - LabelWriter (LW).

Aceste imprimante de etichete de birou de la Dymo sunt utilizate în principal în birouri, depozite, unități medicale, magazine online și alte industrii de lucru, unde veți aprecia funcționalitatea lor. Cu Imprimante de etichete Dymo LabelWriter veți imprima în principal etichete autoadezive în role sau etichete autoadezive care pot fi deja pretăiate. De exemplu, acestea vă pot ajuta la păstrarea înregistrărilor, la imprimarea etichetelor de expediere, la organizarea dosarelor în birou sau chiar în laboratoare și spitale cu etichetarea mostrelor și imprimarea de anexe pentru documentație.

Modelul de bază din această gamă este Dymo LabelWriter 450. Celelalte imprimante de etichete din această serie sunt variante îmbunătățite și, astfel, fiecare are o funcție suplimentară specifică.

  • "DUO" - include un modul încorporat care permite imprimarea nu numai a etichetelor autoadezive, ci și a panglicilor din seria Dymo D1
  • "TURBO" - oferă o imprimare mai rapidă a etichetelor - până la 71 de etichete pe minut (față de 51 în cazul modelului LW450)
  • "TWIN" - conține două capete de imprimare independente, astfel încât puteți crea două dimensiuni diferite de etichete cu această imprimantă (de exemplu, cu adresele clientului și expeditorului)
  • "WIRELESS" - este echipată cu un modul WiFi și poate suporta mai multe calculatoare pe o rețea locală LAN (WLAN)
  • "4XL"/"5XL" - are un cap mai lat decât alte modele și poate imprima etichete cu o lățime de până la 105 mm

Sperăm că, după ce ați citit acest articol, sunteți puțin mai familiarizați cu imprimantele de etichete și imprimantele de etichete Dymo. Dacă doriți sfaturi în legătură cu acest subiect sau cu orice altceva, nu ezitați să ne contactați. Vom fi bucuroși să vă răspundem la orice întrebare pe care o aveți.