(Lu - Vi: 8:00 - 16:00)info@cdrmarket.ro

Lipirea și îmbinarea materialelor poate fi floare la ureche

Dacă sunteți în căutarea unor produse neconvenționale pentru lipirea fiabilă sau îmbinarea industrială a materialelor, avem pentru dvs., un sfat. Puteți opta pentru adeziv și benzi de la campania 3M.

Adezivul și benzile adezive din portofoliul campaniei 3M sunt printre cele mai bune pe care le oferă piața de astăzi. Nu este de mirare, faptul că, intrăm în contact cu aceste produse, adesea fără a ne da seama, practic zilnic. Adezivii 3M putem găsi în mașini, telefoane și în multe alte echipamente sau dispozitive, dar este foarte probabil să le găsim și la un medic dentist.

Lipirea din atelierul companiei 3M, poate fi utilizată cu siguranță pentru o gamă largă de materiale, aplicații sau substraturi în industrii, precum și în condiții normale de uz casnic, care de asemenea a fost, unul dintre motivele pentru care am decis să includem aceste produse în oferta noastră. Cu toate acestea, ca să nu rămânem doar la cuvinte, să aruncăm o privire la metodele specifice de îmbinare, pe care adezivii și benzile adezive industriale le pot înlocui și pe materiale care ne pot ajuta.

Sudarea și alte metode de îmbinare mecanică nu mai sunt necesare

Sub formă de adezivi industriali sau benzi, are o concurență dură nu numai pentru sudarea tradițională, ci și datorită altor metode mecanice utilizate frecvent în îmbinarea materialelor. Inclusiv nituirea, înșurubarea sau lipirea. Desigur, vă vom spune și de ce. Sudarea este un mod fiabil și rezistent mecanic de îmbinare a materialelor, dar nu este întotdeauna posibilă aplicarea la îmbinarea produselor din diferite metale. Un exemplu ilustrativ este îmbinarea produselor din oțel și aluminiu. Adezivi industriali, precum și benzile adezive duble 3M, nu vor avea probleme cu aceste diverse materiale metalice și vor asigura o conexiune perfectă cu o rezistență mecanică adecvată a îmbinărilor.

Adezivii și benzile adezive pot avea, un top în mod natural, la îmbinarea materialelor cu șuruburi sau nituri. În practică șuruburile sunt utilizate în mod obișnuit, dar pentru ca produsele să fie fixate împreună, trebuie să aibă găuri forate. În cazul nituirii, îmbinarea a două produse sau componente între ele, poate complica o abordare complexă. Adezivii și benzile adezive duble 3M, elimină necesitatea găuririi și oferă o aplicare ușoară chiar și în locuri cu acces dificil.

Cantitatea mai mare adăugată a adezivilor lichizi, are ca efect scurgerea în îmbinări și umplerea golurilor nedorite. La rândul lor, benzile adezive duble vă vor încânta la rândul lor prin faptul că, merg mână în mână cu lipirea iar astfel îndeplinesc funcția de etanșare. La îmbinarea produselor, veți ucide astfel precum se spune două muște dintr-o singură lovitură. Cu toate acestea, trebuie să menționăm și faptul că benzile adezive pot fi utilizate nu numai pentru lipire. Un exemplu excelent sunt diversele benzi izolatoare electrice colorate, care pe lângă funcțiile standard, pot fi utilizate și pentru marcarea cablurilor. Desigur, posibilitățile benzilor nu se termină aici. Aveți la dispoziție diverse benzi reflectorizante de contur adecvat pentru marcarea vehiculelor și multe alte adezive și benzi 3M interesante.

Sfat: Imprimante de etichete? O alegere bună pentru instalatorii în telecomunicații și electricienii

Adezivul și benzile adezive 3M se vor descurca cu orice material

Am menționat deja lipirea metalelor, dar cu adezivi și benzi adezive 3M, nu vom rămâne doar la acest material cu siguranță. Acestea vă vor arăta servicii excelente la materiale tradiționale precum lemnul, materialele textile, pielea și piatra, dar nu veți greși nici dacă le veți folosi pentru lipirea materialelor plastice tehnice dure, clasice sau la îmbinarea produselor din plastic cu energie redusă a suprafeței (LSE). Cu ajutorul adezivului și benzilor adezive din oferta noastră, veți putea face față chiar și produselor din polipropilenă, polietilenă sau polistiren.