(Lu - Vi: 8:00 - 16:00)info@cdrmarket.ro

Imprimante de etichete? O alegere bună pentru electricieni, montatori în telecomunicații

La menționarea unei imprimante în imagine ne vine de obicei un spațiu tipic de birou, cu un computer și mai multe dispozitive practice. Dar nu vă lăsați înșelați. Imprimantele nu sunt doar un privilegiu pentru echipamentele de birouri.

Imprimantele de etichete sunt o parte de neînlocuit a echipamentului lucrătorilor de teren

Imprimantele de etichete profesionale demonstrează servicii perfecte lucrătorilor din multe industrii. Desigur, nu există excepții nici la instalarea rețelelor de telecomunicații și a electricienilor, așa că astăzi vom face loc dispozitivelor special concepute pentru aceste industrii specifice. Motivul este simplu. Imprimantele de etichete portabile vor pune capăt haosului în dulapurile pline de cabluri fără precedent, permițând etichetarea rapidă și clară a altor componente electrice precum controlere, module V/V, surse de alimentare, întrerupătoare, blocuri terminale, blocuri de joncțiuni, module cu releu sau conectori.

La calcularea beneficiilor imprimatei de etichete putem merge mai departe, deoarece aceste dispozitive nu numai că fac mai ușoară funcționarea muncii noastre, dar ce e cel mai important, prin crearea unor etichete durabile, bine vizibile și lizibile, acestea reduc la minim riscul de rănire sau o posibilă legare eronată a componentelor electrice sau de telecomunicații.

Cu toate acestea, ar fi o mare greșeală să ne gândim că toate imprimantele de etichete sunt la fel. La fel ca și în cazul imprimantelor de birou obișnuite, atunci când veți compara diferite modele de imprimante de etichete, veți observa rapid faptul că acestea pot diferi destul de radical unele de altele. Și asta nu doar în ceea ce privește ușurința de utilizare sau calitatea rezultatelor tipărite.

Sfat: Alegerea imprimantei de etichete potrivită

Gama imprimantelor de etichete portabile este variată

Imprimantele de etichete inteligente și performante oferă imprimare fiabilă și de înaltă calitate, la câteva sute până la mii de etichete pe zi, însă imprimantele de etichete portabile sunt mult mai potrivite pentru imprimarea etichetelor undeva pe teren.

Desigur, există multe sfaturi pentru dispozitive adecvate. Electricienii și montatorii se pot baza pe imprimante de etichete portabile Brother PT-H110, dar o inspirație bună poate fi și o imprimantă de etichete portabilă BMP ™ 21 Plus, cu o construcție durabilă. Imprimante de etichete permit formatarea automată a etichetelor pentru a identifica firele, panourile de comandă, blocurile terminale, etichete cu pavilion și etichete la alte produse sau componente. Ideal vin cele 104 simboluri pentru aplicații electrice, comunicații de date, case inteligente și sisteme de securitate ale muncii. La imprimante veți aprecia și o baterie reîncărcabilă cu litiu-ion, care cu siguranță nu vă va dezamăgi datorită rezistenței ei pe teren.

Dar există și alte tipuri de imprimante de etichete

Mobilitate convenabilă a imprimantelor de etichete portabile, sunt acelea într-un toc de purtare la îndemână. Un exemplu excelent de astfel de dispozitiv este imprimanta de etichete profesională Brother PT-E300VP sau imprimantele de etichete BMP™71 cu o metodă de transfer termic de imprimare de la compania Brady. Imprimanta este literalmente „ambalată” cu funcții inteligente și prin urmare, este capabilă să imprime imediat o varietate de dimensiuni și tipuri de etichete, inclusiv tuburi de contracție de izolare sau etichete auto-laminate pentru etichetarea cablurilor. Imprimanta de etichete BMP ™ 71 cu interfața de utilizator WYSIWYG (WhatYouSeeIsWhatYou Get sau „ce vezi aceea primești”) are setări integrate pentru Telecom / DataCom. Desigur, există posibilitatea de previzualizare înainte de imprimare, tastatura QWERTZ completă și tehnologia „Smarttouchcell” fac funcționarea meniului mai rapidă și mai ușoară.

Imprimanta de etichete dispune de un ecran retro-iluminat, de tăietor de bandă automată și oferă 200 MB de memorie pentru a accelera procesul de imprimare prin accesarea șabloanelor salvate. Acestea pot fi salvate în memorie până la 100 000. Ei bine, în sfârșit, neobservat nu poate fi nici blocul de alimentare Ni-MH cu durată lungă de viață, care vă permite să imprimați etichete oriunde și ori de câte ori este necesar.

Sfat: Suntem partenerul lui Brady