(Lu - Vi: 8:00 - 16:00)info@cdrmarket.ro

Imprimante de etichete și imprimarea etichetelor Dymo

Spre deosebire de alte mărci, nu întâlnim marca companiei Dymo la multe alte dispozitive diferite. Dar acest lucru, nu trebuie să supere deloc. Compania pur și simplu a decis să facă doar ceea ce a înțeles că e cel mai bine. Rezultatul sunt imprimante de etichete si imprimarea etichetelor Dymo de încredere, concepute pentru marcarea profesională a cablurilor, precum și stivuitoarelor de birou, condimentelor și pentru multe alte articole.

Dymo nu este un accesoriu nou venit pe piața imprimantelor de etichete. Istoria companiei a început să fie scrisă acum mai bine de 60 de ani. Compania din California însorită, a început cu imprimante de etichete mecanice, astăzi în portofoliul mărcii Dymo vom găsi o gamă completă de imprimante de etichete industriale, portabile sau desktop, care pot fi utilizate la locurile de muncă, birouri, depozite, gospodării și chiar în săli de clasă.

Imprimanta de etichete mecanice este un clasic, o imprimantă de etichete electronică este un pariu sigur

Desigur, în oferta mărcii Dymo nici în prezent nu lipsesc imprimantele de etichete mecanice menționate mai sus. Imprimantele de etichete mecanice excelează în durabilitate și prin urmare, cu o durată de viață lungă, dar sunt foarte practice, nu necesită conectare și sunt capabile să creeze etichete cu o lățime de imprimare de la 9 la 12 mm. Acestea le puteți utiliza în biroul de acasă, în atelier și în gospodărie pentru a marca diferite obiecte.

Cu toate acestea, dacă trebuie să accelerați în activitatea de etichetare și intenționați să utilizați imprimanta de etichete, de exemplu, pentru a eticheta cabluri sau cutii de distribuție, veți avea nevoie de un model de imprimantă de etichete electronică, portabilă DymoLabelManager sau DymoRhino, care dispune de simboluri de instalare electrică. Aceste imprimante de etichete permit în mod natural descrierea cablurilor, numai cu ajutorul benzilor autoadezive, prin crearea unui steag cunoscut sau prin lipirea tradițională. Imprimanta de etichete Dymo, nu permite etichetarea cablurilor direct fără bandă, pentru etichetarea cablurilor, resp. pentru tuburi termocontractabile sunt concepute alte dispozitive. Dar să revenim la imprimanta de etichete Dymo.

Dymo va atrage atenția prin imprimarea de etichete și prin imprimante de etichete

Precum am indicat mai sus, imprimarea de etichete Dymo reprezintă  o clasă superioară care pot imprima benzi cu lățimea de 9 mm, 12 mm, 19 mm, 24 mm sau până la 54 mm. În general, aceste dispozitive sunt caracterizate de controale necomplicate, un display pe care puteți vedea direct ieșirea înainte de a imprima etichetele și mai multe detalii utile, precum ar fi simbolurile predefinite, diverse stiluri de font, cadre, punctuație, dar și diacritice, sau utilizarea de font cursiv sau bold.

Din perspectiva utilizatorului este important, faptul ca imprimarea de etichete DYMO să ofere dispozitive care pot fi conectate la un computer printr-un port USB. Avantajul unei astfel de alternative este, pe de o parte, posibilitatea de utilizare a unei tastaturi standard a computerului și pe de altă parte, simpla posibilitate de a importa date sau diverse simboluri, sau imagini din alte aplicații pe eticheta creată. În cazul în care nu intenționați să utilizați imprimanta de etichete împreună cu computerul, nu este nici o problemă. La dispoziție aveți o serie de dispozitive portabile disponibile în care puteți introduce textul sau simbolurile necesare direct de la tastatura imprimantei de etichete.

La imprimantele de etichete portabile, opțiunile dvs. nu se termină aici în mod natural. Un capitol separat este despre imprimante de etichete compacte DymoLabelWriter, care funcționează pe principiul imprimării termice directe și sunt capabile să imprime fără cartuș cu jet de cerneală pe o hârtie specială sau chiar etichete din plastic cu lățimea de 56 mm, 62 mm sau 104 mm. Imprimantele de etichete DymoLabelWriter, sunt la fel ca imprimarea de etichete, pot fi conectate la un computer printr-un port USB. În plus față de beneficiile menționate, aceștia vă vor mulțumi și cu rezoluția ridicată de DPI, iar calitatea profesională a adresei de livrare sau orice altceva nu este deloc o surpriză.

Cu imprimarea de etichete, țin pasul și benzile și etichetele Dymo

Benzile și etichetele Dymo au trecut prin teste stricte, care garantează rezistența lor la radiații UV, la temperaturi scăzute sau ridicate, sau la apă. În principiu, toate etichetele și benzile sunt potrivite pentru descrierea obiectelor. Cu toate acestea, pentru cerințe specifice, de exemplu atunci când se marchează cablurile, este totuși mai potrivit să se utilizeze benzi din nailon mai flexibile, care pot adera mai bine la cablul rotunjit.

La această gamă largă, putem scoate în evidență și benzile D1, care reprezintă o alternativă optimă pentru imprimările de etichete profesionale. Benzile D1 se pot lăuda cu o rezistență mai mare la temperatură și o aderență mai bună la suprafețe în comparație cu alte benzi. Cu toate acestea, vă puteți aștepta, la o lizibilitate excelentă a textului sau a graficii, împreună cu o durabilitate rezonabilă și de la benzile LetraTag sau Rhino.