(Lu - Vi: 8:00 - 16:00)info@cdrmarket.ro

Cum să imprimați etichetele de adresă pe pachetele din magazinul dvs. electronic?

Dacă intenționați să începeți propriul dvs. magazin electronic sau deja l-ați configurat, vă felicit cu siguranță și vă mențin degetele încrucișate că magazinul va funcționa așa cum trebuie. Dacă, la fel ca 99% din alte magazine electronice, trimiteți fizic bunuri sau produse, veți utiliza cu siguranță unul dintre transportatori. Printre cele mai populare din Republica Cehă sunt cu siguranță Česká pošta Zásilkovna, PPL, DPD, GLS și altele. Dar toate au un lucru în comun. Toți vor dori să aplicați o etichetă pe pachet cu adresa clientului, adresa dvs., suma de numerar la livrare și alte informații.

Și asta ne aduce în inima chestiunii. Cel mai simplu mod de a face o astfel de etichetă?

 

 1) Tipăriți pe hârtie simplă și lipiți cu bandă autoadezivă

Dacă trimiteți într-adevăr doar câteva pachete pe lună, puteți utiliza această opțiune. Pur și simplu imprimați adresa pe hârtie simplă și imprimați. Apoi, luați foarfece, bandă conductă și ... Și, probabil, simțiți pentru dvs. că nu este tocmai profesionist și datorită muncii obositoare de atașare la balot, consumă destul de mult timp.

Pe de altă parte, este o soluție relativ ieftină și aproape toată lumea are un jet standard de cerneală sau o imprimantă laser pentru a o imprima.

Îți place această soluție sau preferăm să mergem pentru una mai bună?

 

 

 

 

 

 

2) Etichete autoadezive pe A4

Cu siguranță doriți ca rezultatul să arate mai bine și să rămână mai ușor la pachet. Și a ținut bine și pachetul.

Mulți cumpărători online au luat deja această cale și, dacă nu imprimați zeci de etichete pe zi, această opțiune vă poate potrivi cu siguranță pentru o perioadă destul de lungă de timp.

Această opțiune este ieftină și, datorită unei imprimante standard cu jet de cerneală sau cu laser, costurile de achiziție nu sunt prea mari.

Etichetele autoadezive sunt plasate pe A4 în 4buc, 8buc sau 16buc. Depinde întotdeauna de ce dimensiune își dorește transportatorul dvs. Standardul obișnuia să fie 10x15cm, dar de exemplu pentru Mailroom, cu siguranță va fi suficient cu 10x13cm sau chiar mai mic.

Dezavantajul este că trebuie să atingeți întotdeauna poziția corectă pe hârtie. Și dacă imprimați mai puține etichete mai des, nu este de asemenea ideal. Este posibil să imprimați toate etichetele o dată după-amiaza înainte de colecție. Dar ce până atunci? Aveți pachete peste tot în depozit și înregistrați care este pentru cine?

 

 

 3) Etichete autoadezive în role

Magazinul electronic a decolat cu adevărat și trimiteți zeci sau chiar sute pe zi? Felicitări din nou.

Dar despre etichetele de adrese acum? Așteptarea și imprimarea unei cantități mai mari simultan nu mai sunt atât de confortabile. Dacă nu faceți imediat eticheta, pachetele se rostogolesc în jurul vostru, vă înșelați, etc. Cu siguranță nu este ideal.

Acum este timpul pentru o soluție profesională. Imprimante de etichetă. Sunt imprimante care pot imprima doar pe etichete în role, nimic altceva. Dar o poate face foarte repede. Fiecare etichetă separat. Și cel mai important, nu au conținut în ele. Deci aceste imprimante imprimă GRATUIT (da, ai dreptate, mănâncă puțină energie electrică, deci nu este complet gratuit). Modul în care lucrăm este descris în De ce unele imprimante imprimă fără un cartuș. Tot ceea ce au nevoie sunt etichete termosensibile speciale auto-adezive.

Chiar și cu această soluție, puteți alege dimensiunea ideală pentru transportatorul dvs. și puteți economisi pe hârtie. Desigur, cu cât etichetele sunt mai mici, cu atât vor fi mai ieftine. Din nou, acestea sunt mai mult sau mai puțin standard 10x15 sau 10x13 cm. Majoritatea transportatorilor se pot potrivi pe acestea.

Prin urmare, această soluție este foarte ieftină de utilizat. Este avantajos pentru rapiditatea și confortul tipăririi.

Un dezavantaj minor este investiția inițială în achiziționarea unei imprimante de etichete. Acesta variază de la aproximativ 5.000, - mai mare. Așadar, vedeți, nici nu este atât de rău, iar beneficiile o depășesc, așa că va plăti foarte curând.

 

Dacă doriți să puneți una dintre soluții în practică, nu ezitați să apelați sau să scrieți. Vom proiecta întotdeauna cea mai avantajoasă soluție pentru fiecare client. Voi fi fericit să vă sfătuiesc.

 

Noroc cu afacerea dvs. de e-shop.

 

 Denis, CDRmarket.ro