(Lu - Vi: 8:00 - 16:00)info@cdrmarket.ro

Vă prezentăm noua gamă de imprimante DYMO LabelWriter - LW550, LW550 Turbo și LW 5XL

Descoperiți o imprimare de etichete de mare viteză, de ultimă generație. Cu imprimantele DYMO LabelWriterLW550, LW550 Turbo și LW 5XL, imprimarea va fi o adevărată experiență. Datorită acestora, veți obține o imprimare eficientă și rentabilă a etichetelor, pe care nu ați mai cunoscut-o până acum.

 

Creați-vă etichete profesionale pentru plicuri, pachete și multe altele

Dacă doriți să vă prezentați ca niște profesioniști, atunci asigurați-vă că vă bazați pe etichete imprimate, pe care le veți putea folosi nu doar pentru corespondența de birou, dar și pentru diverse pachete de transport, stivuitoare, mape și altele. Imprimantele DYMO LabelWriter oferă soluții super rapide și soluții eficiente pentru nevoile profesionale, în domeniile corespondenței poștale, arhivării, gestionării vizitelor sau orice fel de altă etichetă.

În plus, datorită imprimantele DYMO LabelWriterLW550, LW550 Turbo și LW 5XL, va fi imprimarea etichetelor mult mai ușoară și mult mai confortabilă fără cabluri. Prin conectarea imprimantei LabelWriter la o rețea Wi-Fi, poate oricine imprima acum etichete. Veți putea imprima cu ușurință etichete de pe orice PC, Mac sau tabletă. În plus, imprimantele sunt compatibile și cu iOS și Android.

Avantajele noii game de imprimante DYMO LabelWriter:

  • O funcție de recunoaștere automată a etichetelor - la prima vedere veți vedea dimensiunea, tipul și numărul de etichete rămase pe rolă
  • Viteză mare - LW550 Turbo oferă o viteză cu până la 45% mai mare decât LabelWriter 550, ceea ce reprezintă o imprimare a până la 90 de etichete pe minut
  • Conexiunea la rețeaua LAN vă permite să imprimați de pe o întreagă rețea de computere (conectarea la o rețea printr-un cablu Ethernet oferă posibilitatea de a imprima de pe oricare computer din acea rețea)
  • Tehnologie directă de imprimare termică - nu este necesară o cerneală sau un toner scump
  • Designul ultramodern, compact și dimensiunea imprimantei potrivită pentru transport, face posibilă încadrarea ei în orice spațiu de lucru

Imprimați etichete într-un mod modern, rapid și convenabil

Imprimați etichete de adrese, etichete pentru foldere și coduri de bare, etichete de nume și alte etichete de care aveți nevoie. Nu trebuie să pierdeți timpul căutând tipul potrivit de etichetă. Imprimanta citește eticheta și află imediat despre ce dimensiune, tip și culoare a etichetei este vorba. Veți fi uimiți câte etichete vă vor mai rămânea, astfel nu trebuie să vă faceți griji că rămâneți fără ele în mijlocul operațiunii.

Uitați de cheltuielile pentru cerneală sau tonerul scump. Prin tehnologia de imprimare termică directă, veți obține o grafică clară, cu rezoluție detaliată. Un mod automat de repaus vă va ajuta, să economisiți, care de asemenea ajută la protejarea mediului înconjurător. Și dacă etichetele clasice nu vi se potrivesc, nu ezitați să vă creați propriile etichete de diferite stiluri și aspecte. Cu imprimantele DYMO LabelWriterLW550, LW550 Turbo și LW 5XL, puteți fi pur și simplu siguri, că veți obține un ajutor excelent care va devenii un accesoriu atractiv pentru oricare birou modern.