(Lu - Vi: 8:00 - 16:00)info@cdrmarket.ro

Suntem un partener oficial și distribuitor al JetWorld

Deoarece încercăm în mod constant să ne îmbogățim gama de produse cu noi produse inovatoare și, mai presus de toate, de calitate, am decis să ne unim forțele cu noul furnizor de cartușe de cerneală, tonere și role compatibile. Despre ce companie este vorba și la ce ne putem aștepta de la produsele lor compatibile? Acest puteți afla de la noi în acest articol...

Brandul JetWorld se află sub tutela THI, care a fost fondată în 2005 de unul dintre cei doi parteneri actuali, care anterior a fost implicat personal în recondiționarea cartușelor de imprimantă. THI are sediul în centrul orașului Lodz, Polonia, și are în prezent peste 70 de angajați. Suprafața de producție și de depozitare se întinde pe 6 000 m2, iar numărul de tonere și cartușe pregătite pentru vânzare este în medie de aproximativ 250 000 de unități. În prezent, gama lor de produse cuprinde peste 10 000 de produse și include în principal cartușe compatibile JetWorldtonere compatibile JetWorld și unități de role compatibile JetWorld.

Ce le face să fie PREMIUM?

Portofoliul lor include, de asemenea, materii prime și piese pentru industria de recondiționare a cartușelor de imprimantă, cum ar fi pudră de toner, cipuri, tamburi OPC și piese de schimb pentru imprimante, inclusiv siguranțe recondiționate. Marca JetWorld se mândrește în mod clar cu calitatea. Ca atare, acestea sunt produse de înaltă calitate, potrivite pentru utilizatorii exigenți care preferă produse mai premium, dar la prețuri mai accesibile.

Cea mai mare laudă a acestora sunt tonerele compatibile care, în cele mai multe cazuri, conțin pulberi de toner de înaltă calitate de la producătorii japonezi, amestecate cu cele proprii, conform unei rețete inventate în laboratoarele THI. Aceste pulberi de toner sunt printre puținele de pe piață care produc printuri frumoase, cu un luciu deosebit. Prin urmare, sunt garantate a fi aproape imposibil de distins de cartușele originale.

Marca JetWorld promite o rată de eșec mult mai mică pentru toate cartușele lor, datorită inspecției atente din timpul producției. Aceștia oferă chiar și o garanție pe viață pentru produsele lor. Iată cât de încrezători sunt în calitatea cartușelor lor compatibile. Cartușele compatibile JetWorld sunt, de asemenea, bineînțeles, fabricate conform certificărilor necesare - ISO 9001, 14001 și 18001.