(Lu - Vi: 8:00 - 16:00)info@cdrmarket.ro

Suntem partenerul lui Brady

Imprimantele, cartușele de cerneală, tonerele și benzile pentru etichete sunt lumea noastră și suntem mândri că facem parte din partenerii lui Brady, care oferă o gamă largă de imprimante de etichete clienților din întreaga lume. Dar asta nu este tot. Respectul îl ridică și la aproximativ cei 15.000 de tipuri de produse standard desemnate pentru marcaje de siguranță, identificarea bunurilor și persoanelor.

Gama de produse Brady este fără îndoială, cea mai completă nu numai pe piața europeană, ci și pe piața mondială. Produsele Brady oferă soluții eficiente și de calitate pentru industria aerospațială, automobile, industria alimentară și chimică, acestea sunt de neprețuit și în industria construcțiilor. Am putea continua să calculăm industriile care folosesc produsele Brady de o lungă perioadă de timp, dar cel mai bine ar fi să vă oferim o scurtă introducere la unele dintre produsele selectate.

Etichete, imprimante de etichete, tag-uri Brady

Importanța marcării produselor, echipamentelor și a materialelor nu trebuie accentuată în niciun fel. Etichetele, imprimante de etichete și tag-urile informează, protejează, atenționează și previn accidentele, dar nu în ultimul rând, ajută la îmbunătățirea productivității și a nivelului de performanță. Aplicarea lor este cu adevărat variată.

Veți găsi o varietate de etichete și imprimante de etichete concepute pentru etichetarea industrială generală (precum etichete de transport, de tip și imprimante de etichete inventar), dar sunt disponibile și etichete specifice destinate sectorului concret. Toate ce le putem menționa sunt etichetele, imprimantele de etichete, tub contracție de izolație proiectate pentru etichetarea cablurilor, rețelelor, panourilor de patch-uri și tablouri electrice.

Compania Brady oferă peste 5000 de etichete standard, dar dorim să vă focusăm atenţia asupra etichetelor personalizate, pe care le puteți imprima la birou sau pe teren în funcție de cerințele dvs. Instalați doar o actualizare a firmware-ului pe imprimanta Brady a dvs.,și pregătiți o rolă sau o foaie de imprimante de etichete sau etichete, creați designul dorit și începeți să imprimați etichete.

Nu veți fi dezamăgiți nici de rezistența imprimantelor de etichete, de etichete și de tag-urile Brady.

Etichetele, imprimantele de etichete și tag-urile Brady, fac față atât condițiilor normale, cât și celor extreme. Sunt rezistente la influențele vremii nefavorabile și la apă, pot rezista la temperaturi ridicate, la substanțe chimice agresive, pulverizare la presiune ridicată și la cicluri multiple de spălare. Etichetele de imprimante și etichetele sunt bine menținute chiar și pe materiale uleioase, aspre sau lăcuite.

Imprimantele Brady

Compania Brady nu lasă nimic la voia întâmplării și încearcă să satisfacă fiecare client. Oferă astfel o varietate de dispozitive moderne concepute pentru imprimarea pe etichete, de la cei mai mici producător de imprimante de etichete portabile până la dispozitive de imprimare performante.

Imprimantele de etichetare portabile Brady pentru imprimarea etichetelor și a imprimantelor de etichete se caracterizează prin design practic și dimensiuni compacte. Utilizează principiul autocalibrării folosind tehnologia de cip inteligentă. Sunt ușor de operat prin tastatură și display. Imprimantele de etichetare portabile permit să abordeze orice identificare atribuită direct la locul de muncă, sunt ideale pentru crearea etichetelor rezistente cu o capacitate de până la 1000 de etichete pe zi. Imprimantele de etichetare portabile sunt iubite de companiile de gaze, electricieni și instalatori.

O serie mai mare și mai puternică de imprimante de etichete poate fi conectată la un computer. Aceste dispozitive reprezintă imprimante de etichete Brady THT, echipate cu software-ul corespunzător pentru  crearea etichetelor. Imprimantele desktop inteligente sunt deosebit de utile mai ales în domenii de producție, birouri, depozite, laboratoare și în întreprinderi care trebuie să imprime zilnic sute sau chiar mii de etichete.

Ei bine, și în cele din urmă, am păstrat dispozitive specializate cu funcții de imprimare integrate, care sunt singurul răspuns corect la cerințele de etichetare pentru producția pe o scară largă de cabluri, cablaj, PCB-uri și pentru alte produse electronice sau industriale.

Sfat: Alegem imprimante de etichete potrivite - recomandări de bază și sfaturi