(Lu - Vi: 8:00 - 16:00)info@cdrmarket.ro

Produsele Zebra sunt cunoscute în peste 100 de țări din lume

Zebra Technologies este o companie globală ale cărei produse le puteți găsi în culisele multor industrii din întreaga lume. Cu peste 10.000 de parteneri în 100 de țări, oferă clienților săi o mai bună vizibilitate prin soluții complete, personalizate.

 

Fenomenul Zebra nu a apărut peste noapte

Istoria brandului Zebra se datează din anul 1969, când a fost fondată în SUA de Edward L. Kaplan și GerhardCless sub numele DataSpecialtiesIncorporated. De la început, compania a funcționat ca producător și furnizor de imprimante cu transfer termic.

Cu toate acestea, în 1982, și-a schimbat focalizarea către sisteme de etichetare specializate și cu patru ani mai târziu și-a schimbat numele în Zebra Technologies Corporation. În anul 2014, a fuzionat cu compania Motorola Solutions, devenind astfel o companie globală, oferind o gamă completă de dispozitive pentru AIDC.

Zebra oferă mai mult decât o simplă imprimantă de etichete

Astăzi, Zebra este un brand lider în domeniul de imprimante al codurilor de bare, a cititoarelor codurilor de bare, etichetelor autoadezive, dispozitivelor mobile chiar și imprimantelor de etichete și a cardurilor din plastic. De asemenea, produce și furnizează componente pentru soluții de colectare a datelor RFID, sisteme de localizare în timp real (RTLS) și sisteme pentru multe alte domenii.

Produsele și tehnologiile sale sunt populare în magazine cu amănuntul/comerț, producție, transport și logistică, medicină, sectorul public și în alte sectoare de lucru. Le puteți găsi oriunde - în magazine, oficii poștale, spitale, depozite, stadioane de sport, aeroporturi, în unitățile de producție, companii de logistică și în birouri.

Brand ecologic și inovator

Compania Zebra sprijină afacerile etice și protecția mediului înconjurător printr-un design ecologic, prin producția ecologică de produse și soluțiilor de produs. De asemenea, caută și implementează măsuri durabile nu numai în serviciile sale, ci și în operațiunile lanțului său de aprovizionare.

Soluțiile Zebrei sunt concepute în așa fel încât să se potrivească perfect într-un ecosistem bogat de platforme integrate care pot comunica între ele - și în timp să evolueze conform nevoilor dvs.

Cu Zebra, sunteți întotdeauna cu un pas înainte

Ținând cont de toate părțile în mișcare ale afacerii, utilizarea tehnologiilor inovatoare pentru conectarea de hardware, software și angajați este literalmente o necesitate. Nu doar că veți economisi timp și bani, dar veți preveni și multe greșeli. Tehnologiile și soluțiile inteligente de urmărire, Zebra adaugă o dimensiune digitală lucrurilor fizice - astfel încât să puteți lucra mai inteligent și să rămâneți în fața concurenței.