(Lu - Vi: 8:00 - 16:00)info@cdrmarket.ro

Manualul imprimantei: Ce înseamnă fiecare literă?

Înțelegem că alegerea unei imprimante este dificilă pentru dumneavoastră, mai ales atunci când vă întrebați dacă să alegeți o imprimantă inkjet sau laser? Vă întrebați cum să descifrați șirul de litere din denumire? Mai jos găsiți un ''glosar de litere'' pe care îl veți înțelege cât aţi zice peşte!

Fiecare literă care urmează după numărul de model al imprimantei reprezintă o funcție pe care imprimanta este capabilă să o îndeplinească. Combinația de litere înseamnă că imprimanta poate executa mai multe funcții care vor fi dezvoltate ulterior. 

 

Mai jos sunt prezentate semnificațiile fiecărei litere pe care este posibil să le întâlniți:

1) B = Baterie

Aceasta înseamnă că imprimanta poate fi alimentată cu baterii dacă este necesar.

2) BT = Bluetooth

Vă permite să imprimați prin bluetooth.

3) C = Color

Imprimanta poate imprima în culori și negru.

4) D = Duplex

Aceasta înseamnă că imprimanta va imprima automat pe ambele fețe ale paginii, fără a fi nevoie să întoarceți manual foaia.

5) F = Fax

Vă permite să trimiteți prin fax între documente prin intermediul imprimantei.

6) H = Hard Drive/Unități de hard disk

Imprimantele oferă o serie de caracteristici, cum ar fi profiluri de utilizator, lucrări de imprimare programate și salvarea faxurilor dacă rămâneți fără cerneală.

7) i = Sloturi pentru carduri (afișaj)

Vă permite să conectați un card de memorie în imprimantă. Nu toate imprimantele afișează această literă chiar dacă au un slot pentru carduri, așa că cel mai bine este să verificați și doar să încapsulați.

8) MFP = Imprimantă multifuncțională

O imprimantă all-in-one care vă permite, de obicei, să scanați, să copiați și să trimiteți faxuri, printre altele.

9) N = rețea

Aceasta înseamnă că imprimanta va veni cu o anumită formă de funcționalitate de rețea, de obicei o conexiune Wi-Fi sau un port Ethernet. Cu toate acestea, aveți grijă când "w" este urmat de "n" (nw), deoarece acest lucru nu garantează un port Ethernet fizic.

10) S = Stivuitor sau capsator

Aceasta corespunde uneia dintre cele două funcții. Fie implică faptul că are un capsator, fie că are un stivuitor care permite volume mari de imprimare.

11) SK = Stacker și capsator

Pentru SK, sunt incluse atât stivuitorul, cât și capsatorul; se găsește de obicei la imprimantele laser cu volum mare de imprimare.

12) T = Extra Tray (tavă suplimentară)

Aceasta înseamnă că imprimanta dvs. va avea o tavă suplimentară pentru a oferi spațiu pentru o ramură suplimentară de hârtie.

13) W = Wireless (fără fir)

O imprimantă cu conectivitate fără fir.

14) X = Duplex, tavă suplimentară și rețea

O combinație a termenilor de mai sus; cunoscută anterior sub numele de "dtn", dar schimbată în "x" deoarece a fost considerată confuză. X se poate referi și la alte funcții, așa că verificați în prealabil.Sperăm că vă va fi mai ușor să alegeți acum! Vă rugăm să ne contactați pentru întrebări suplimentare.
Suntem aici pentru dumneavoastră!

 

Denisa de la CDRmarket.