(Lu - Vi: 8:00 - 16:00)info@cdrmarket.ro

Kyocera - perla echipamentelor de birou

Compania japoneză Kyocera a adus în regiunea Europei Centrale baza unei companii puternice, respectate la nivel global și un portofoliu relativ larg al produselor de calitate. Cu toate acestea, pe lângă articolele solare eficiente, telefoane mobile sau cuțite ceramice de ultimă generație, o atenție specială merită imprimantele moderne și cu funcții sofisticat multifuncționale, care ajută echipele de lucru și persoanele individuale să depășească fără compromisuri chiar și cele mai exigente provocări. 

Kyocera prin ochii istoriei

Compania Kyocera Corporation a fost fondată în anul 1959 de către Dr. KazuomInamorim precum KyotoCeramic Co. Ltd. În această perioadă, însuși fondatorul nu avea nici o idee de faptul că, compania lui va fi într-o zi unul dintre cei mai importanți furnizori mondiali de imprimante și soluții de birou. Kyocera, la fel ca multe alte companii binecunoscute precum Brother, la început s-a specializat în producția de produse complet diferite.

În cazul Kyocery, în primul rând a fost vorba de orientarea producției către ceramica structurală. Huse din ceramică, izolatoare sau componentele electronice de precizie din atelierul companiei Kyocera, au fost sinonime cu calitatea, iar acestora li s-au alăturat treptat alte produse interesante, printre care putem scoate în evidență cuțitele ceramice excelente.

Imprimante laser, copiatoare digitale și dispozitive multifuncționale au venit puțin mai târziu

Kyocera a început să se specializeze în producția de imprimante și dispozitive multifuncționale la începutul anilor '90. În anul 2000, a fost înființată o filială Kyocera MitaCorporation, a cărei înființare poate fi într-un fel considerată una dintre etapele importante ale companiei. Kyocera MitaCorporation a permis, în principiu, dezvoltarea comună a gestionării și procesării documentelor într-un mediu de sisteme informaționale în rețea, în timp ce Kyocera Mita oferă, soluții complexe, privind inclusiv imprimarea, copierea, scanarea documentelor și trimiterea prin fax, cu o atenție deosebită la fiabilitate și calitate, la costuri de operare foarte mici. Toate acestea în ceea ce privește mediul înconjurător, care de altfel a fost în centrul atenției Kyocera încă de la înființare.

În aprilie 2012, Kyocera Mita a fost redenumită Kyocera Document Solutions, dar desigur, această schimbare nu a afectat în niciun fel calitatea produselor. Dimpotrivă, imprimantele japoneze sau copiatoarele Kyocera aparțin încă topului mondial mai restrâns, dovadă fiind mai multe premii internaționale.

Marca Kyocera este foarte serioasă în ceea ce privește clienții săi și mediul înconjurător

Fanii produselor japoneze precise, gândite până la ultimul detaliu se pot aștepta la inovații și idei interesante la intervale regulate. Desigur, excepție nu este nici domeniul dispozitivelor de imprimare și a soluțiilor de software.

Așa cum am amintit mai sus, toate dispozitivele Kyocera sunt proiectate având în vedere mediul înconjurător. La un moment dat, publicul profesionist și laic era fascinat de tehnologia imprimantelor ECOSYS, care chiar și astăzi reduce semnificativ generarea de deșeuri. Imprimantele cu această denumire utilizează serviciile unui cilindru de imprimare cu siliciu amorf, care în comparație cu alți cilindri de imprimare este semnificativ mai dur și mai durabil. Durata de viață a unui astfel de cilindru este mult mai lungă, iar intervalul de înlocuire mai puțin frecvent.

Vom mai rămâne la tonere pentru o vreme, deoarece la tehnologia ECOSYS, eforturile companiei Kyocera de a elimina impactul asupra mediului înconjurător sunt departe de a fi terminate. Trebuie menționate tonerele care economisesc energie, care funcționează la temperaturi cu 30 °C mai mici decât produsele comune, ceea ce înseamnă că acestea consumă mult mai puțină energie.

Sfat: Tonerele KYOCERA oferă imprimare de calitate cu costuri de operare foarte mici. Puteți opta pentru tonere originale și compatibile.