(Lu - Vi: 8:00 - 16:00)info@cdrmarket.ro

Imprimantele industriale versatile Brother din seria TJ pentru etichete industriale

Această serie de imprimante Brother TJ a fost dezvoltată pentru ani de zile de imprimare fără probleme. Acestea excelează în longevitate datorită durabilității lor mari, plus viteze mari de imprimare și capacitate mare a benzii de cerneală, pe care le veți aprecia cu siguranță pentru imprimarea de volume mari în medii industriale. Designul său și diferitele opțiuni de conectare le fac potrivite pentru o gamă largă de aplicații în orice industrie.

 

Brother a produs mai multe variante ale acestor imprimante industriale care diferă în ceea ce privește rezoluția de imprimare, viteza de imprimare, lățimea de imprimare, posibila capacitate a panglicii și, de asemenea, pentru că unele dintre ele au afișaje cu ecran tactil LCD sau panouri tactile cu LED-uri cu indicatori. Așadar, există cu siguranță o mulțime de opțiuni din care puteți alege, astfel încât este posibil să o alegeți pe cea care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră. Toate imprimantele de etichete din seria TJ, cu excepția modelului TJ-4005DN care utilizează doar imprimarea termică directă, imprimă folosind tehnologia de transfer termic, astfel încât etichetele dvs. imprimate vor fi uimitor de rezistente la intemperii. Unele dintre ele au chiar și un înfășurător intern.

Care este scopul unui astfel de înfășurător intern la imprimantele de etichete?

Un înfășurător intern vă permite să imprimați atâtea etichete câte aveți nevoie. Etichetele sunt imediat rebobinate în timpul imprimării într-o rolă îngrijită în interiorul imprimantei, iar rola de etichete imprimată este apoi gata să fie scoasă și utilizată.

 
 

Caracteristicile principale ale imprimantelor de etichete Brother seria TJ:

  • Integrare perfectă -> suportă comenzi în diferite limbi (EPL2, ZPL2, DPL)
  • Economisește timp și costuri -> nu trebuie să schimbați atât de des benzile, care sunt, de asemenea, foarte ușor de inserat
  • Design durabil pentru medii de producție dificile -> au o carcasă și un cadru metalic robust
  • Productivitate crescută -> datorită vitezelor lor mari de imprimare de până la 14 ips
  • Confort de primă clasă pentru utilizator -> cu panouri LED, LCD și tactile
  • Opțiuni de conectivitate -> standard prin USB, port serial, Ethernet și opțional Wi-Fi și Bluetooth

 

Sfat de la noi: Etichetele autoadezive originale și compatibile, potrivite pentru acest tip de imprimantă industrială de birou Brother, pot fi găsite pe site-ul nostru, în diferite lungimi și lățimi, precum și folii cu jet de cerneală TTR.

Dacă nu sunteți sigur de alegerea imprimantei de etichete potrivite sau dacă aveți întrebări pe această temă, nu ezitați să ne contactați, vom fi bucuroși să vă ajutăm cu orice.

 

-Sára de la CDRmarket