(Lu - Vi: 8:00 - 16:00)info@cdrmarket.ro

Imprimantele de etichete Brother, Dymo și Casio sunt ajutoare grozave. Uitați-vă, unde îi puteți folosi

Imprimantele de etichete în timpul existenței lor au parcurs un drum destul de lung. De la simplele imprimate de etichete de copiere prin dispozitive manuale până la cele mai recente imprimante de etichete de ultimă oră. Un singur lucru nu s-a schimbat. Ca și în trecut, la fel și astăzi imprimantele de etichete economisesc timp și cu ajutorul lor produsele sunt marcate de o sursă rapidă de informații. Cu toate acestea, în organizarea obiectelor, acestea sunt adesea utile nu numai firmelor, ci și gospodăriilor obișnuite.

Astăzi, pe piață există mai multe tipuri de imprimante de etichete autoadezive, astfel încât oricine poate alege dacă este interesat. Bineînțeles că, de altă etichetă va avea nevoie o întreprindere de producție și o altă etichetă va fi folosită  într-o gospodărie cu copii, de aceea ne vom uita la diferențele lor de bază.

1. Imprimantele de etichete industriale

Sunt dispozitive de înaltă calitate care reprezintă cea mai optimă soluție pentru etichetarea industrială. Imprimantele de etichete industriale dispun de o multitudine de funcții, ceea ce va face etichetarea mai simplă și mai eficientă. Ies în evidență prin imprimare rapidă, durabilitate și siguranță. Nu în zadar aceste dispozitive au fost supuse unor teste exigente direct în uzina de producție. Acestea gestionează volume mari de tipărire și prin urmare, sunt potrivite pentru întreprinderi, depozite și companii de distribuție.

2. Imprimantele de etichete desktop

Aceste dispozitive compacte, ca și alternativele lor industriale, oferă o utilizare simplă și eficientă și sunt apreciate în primul rând de companiile sau organizațiile mijlocii. Aceste imprimante de etichete pot fi alegerea perfectă de exemplu, pentru instituțiile medicale sau companiile de distribuție.

3. Imprimantele de etichete mobile

Imprimantele de etichete mobile sunt populare nu numai în sectorul comercial ci și în cel de producție. Pe lângă mobilitate, ele sunt ușor de controlat și prin urmare, pot fi utilizate în multe gospodării.

Exemple de folosire a imprimantelor de etichete

Toate imprimantele de etichete amintite pot genera etichete cu design care îndeplinesc nu numai standardele interne, ci îndeplinesc de asemenea, criterii înalte pentru designul profesional al oricărei industrii. Pentru utilizarea lor există o gamă largă de opțiuni. Pentru a avea o imagine de ansamblu, vă vom oferi o scurtă prezentare a utilizării lor.

  • În industria chimică, desemnarea recipientelor cu substanțe chimice și substanțe periculoase.
  • În industria de sănătate crearea etichetelor pe încheietura mâinii pentru pacienți, marcarea tuburilor și a dispozitivelor medicale.
  • În industria electronică sau în industria automobilelor, pentru a distinge cablurile individuale, marcarea blocurilor de terminale, tablouri de distribuție și altele.
  • Companiile de distribuție le folosesc pentru a eticheta pachetele și transporturile.
  • În depozite pentru sortarea mărfurilor.
  • În comerțul cu amănuntul etichetarea mărfurilor după preț sau tipărirea codurilor de bare.
  • Etichete în industria alimentară- etichete cu alergeni sau ingrediente enumerate.
  • În birou pentru a eticheta stivuitoare, rafturi, consumabile de birou, întrerupătoare, prize, cd-urilor și alte suporturi media.
  • În gospodărie pentru etichetarea vaselor cu mirodenii și alimente, împărțirea șuruburilor în atelier, marcarea carnetelor cu notițe sau a stivuitoarelor cu proiecte școlare etc.

Posibilitățile de utilizare a imprimantelor de etichete sunt practic nelimitate. Deci, dacă sunteți interesat de aceste dispozitive, puteți utiliza imprimantele de etichete produse de Brother, Dymo sau Casio.

Imprimantele de etichete Brother

Printre imprimantele de etichete autocolante marca Brother veți găsi dispozitive care vă vor satisface toate așteptările fără compromisuri. Puteți alege între imprimantele de etichete pentru gospodării, pentru folosirea la birou sau pentru etichetarea industrială, organizarea unui loc de muncă și sortarea bunurilor.

Problema nu va fi nici producerea unei etichete pentru angajații companiei. Un exemplu excelent al unei astfel de imprimante de etichete este Brother QL-800 cu tehnologia termică.

Imprimantele de etichete Dymo

Nici producătorii de etichete Dymo nu stau mai rău. Dimpotrivă. Chiar și în acest caz, puteți alege imprimante de etichete autocolante pentru orice utilizare, în timp ce nevoile dvs. vor rămânea satisfăcute. Aceste dispozitive dispun de toate funcțiile necesare care vă vor permite să etichetați în mod eficient orice obiect.

De acest lucru vă va convinge și imprimanta de etichete Dymo XTL 500 cu o carcasă, creată pentru etichetarea industrială. Ecranul tactil color, previzualizarea realistă a tipăririi și capacitatea de conectare la PC prin intermediul unui cablu USB fac din acest dispozitiv un echipament extraordinar.

Imprimantele de etichete Casio

Dacă nu aveți nevoie să tipăriți volume mari de etichete, o alegere bună pot fi imprimantele Casio. De exemplu, puteți conta pe imprimanta de etichete autoadezive Casio KL-130 care vă va ajuta la eficientizarea organizării birourilor. Cu toate acestea, acest dispozitiv poate fi de asemenea utilizat și în casa dumneavoastră.

Un sfat bun vine la îndemânã

Dacă nici după ce v-ați văzut oferta noastră de imprimante nu știți să vă decideți sau nu sunteți siguri dacă dispozitivul care vă interesează este capabil să vă îndeplinească toate așteptările, nu vă faceți griji. Contactați-ne și vă vom ajuta să alegeți o imprimantă de etichete cu parametri personalizați, pe baza cerințelor dumneavoastră.