(Lu - Vi: 8:00 - 16:00)info@cdrmarket.ro

Imprimante de etichete și imprimarea etichetelor Brother

Imprimante de etichete și imprimarea etichetelor sunt în prezent utilizate nu numai în industrii sau birouri, ci sunt tot mai des folosite și în gospodării. Etichetele ajută la creșterea productivității muncii, la eficientizarea aprovizionării și de asemenea, informează sau atenționează.

 

Există zeci de producători de etichete de diferite mărci pe piață, dar printre aceștia, imprimantele de etichete și imprimarea etichetelor ai companiei Brother vor fi cele mai interesante pentru noi astăzi. Dacă vă întrebați de ce am decis să ne uităm la imprimantele de etichete și imprimarea etichetelor Brother, vă vom explica imediat. În opinia noastră, dispozitivele menționate mai sus, vor rezista celor mai stricte criterii în calitate și sunt întotdeauna gata să vă ofere serviciile, indiferent dacă îndeplinesc sarcini private sau corporative. Rapid, fiabil, eficient, rentabil și fără operare complicată. Așa cum suntem obișnuiți și cu alte produse din portofoliul Brother.

De asemenea, au beneficiat în mare măsură de faptul că eficiența muncii sau simpla identificare a obiectelor poate fi susținută nu numai de imprimantele de etichete mai scumpe cu tehnologii inteligente, dar și de imprimante de etichete Brother mai compacte și în special mai ieftine. Următoarele rânduri vă vor convinge de faptul că nu este vorba despre un marketing ieftin.

Ce e bun pentru dvs., cu siguranță veți știi

Compania Brother nu lasă nimic la voia întâmplării. Astfel, imprimante de etichete și imprimarea etichetelor sunt disponibile pentru uz casnic, de birou sau pentru etichetarea industrială, organizarea la locul de muncă și sortarea mărfurilor. Și ca să nu rămânem doar la cuvinte, vom arunca o privire mai atentă asupra liniilor specifice de dispozitive Brother.

Putem începe cu imprimante de etichete P-touch conectabile la computere clasice sau portabile, care cu ajutorul Wi-Fi sau Bluetooth pot imprima etichete de nume și etichete de pe un smartphone sau tabletă. În oferta P-touch imprimantele Brother oferă dispozitive de masă cu tastaturi integrate și ecrane LCD, precum și imprimante portabile compacte echipate cu tastatură QWERTY cu ecran iluminat, care sunt perfecte pentru electricieni și instalatori. Dar nu înțelegeți greșit. Imprimantele de etichete portabile sunt utilizate nu numai pentru marcarea conductoarelor electrice și a cablurilor de rețea, ci și pentru gestionarea activelor, la birou și acasă.

Imprimantele de etichete P-touch pot imprima benzi Brother cu lățimea de 12 mm, 18 mm, 24 mm, dar și de 36 mm. Ei bine, dacă suntem deja la benzi, putem menționa rezistența excepțională a benzilor imprimate TZe, TZe-FX, TZe-S și a benzilor pe tuburile termocontractabile HSe.

Imprimantă desktop vs. imprimanta de etichete Brother industrială

Dacă sunteți în căutarea unei alternative rentabile pentru volumele de imprimare mai mici, ar trebui să luați în considerare linia de imprimante desktop QL Brother, care pot imprima etichete de hârtie de la 50 mm la 118 mm lățime. Aceste dispozitive oferă ușurință în utilizare, care vor fi apreciate de întreprinderile și companiile mijlocii. Imprimantele de etichete desktop pot fi alegerea perfectă pentru companiile de logistică, depozitare, comerț cu amănuntul și asistență medicală.

Imprimantele de etichete industriale din seria TD dispun de o serie de funcții utile care fac etichetarea simplă și maxim eficientă. În același timp, dispozitivele excelează prin imprimarea rapidă, durabilitate și fiabilitate. Imprimantele de etichete industriale pot face față volumelor mari de imprimări, astfel încât datorită lor pot menține concurența, companiile mari, întreprinderile, depozitele și companiile de distribuție în ceea ce privește producția de etichete de adrese, depozite, transport sau orice alt tip de etichete.

Înainte de a cumpăra un anumit dispozitiv, este bine să vă identificați nevoile

Alegerea optimă a imprimantelor de etichete sau a imprimării etichetelor este foarte asemănătoare cu alegerea unei imprimante cu jet de cerneală sau laser. Înainte de achiziționarea dispozitivului, se recomandă să luați în considerare, frecvența și volumul de imprimare a etichetelor. Desigur, nu trebuie să uitați de conectivitatea dispozitivului și de funcțiile sau opțiunile necesare ale imprimantelor de etichete. Cerințele specifice pentru crearea etichetelor pe teren trebuie să se ia în considerare, și capacitatea echipamentului de a îndeplini astfel de sarcini în aer liber. 

Cu alte cuvinte, alegeți imprimanta de etichete sau imprimarea etichetelor care prin parametrii ei, se va potrivi cel mai bine cu cerințele dvs., reale. Nu există niciun motiv pentru care ar trebui să investiți inutil într-un dispozitiv scump, cu volum mare, caracteristici pe care cu greu le veți folosi vreodată. Acest lucru se aplică în mod natural și invers, iar la cerinţe de imprimare pentru zeci, sau sute de etichete pe zi, cu siguranță nu va uitați la bani când achiziționați dispozitivul.