(Lu - Vi: 8:00 - 16:00)info@cdrmarket.ro

Imprimante de etichete color Epson Color Works

Imprimarea etichetelor color în diferite dimensiuni chiar acasă, la companie sau la birou? Cu Epson ColorWorks, este foarte simplă. În plus, datorită unei oferte variate de materiale consumabile - rezerve și suporturi de imprimare (hârtie, vinil și alte materiale), este foarte ușor să imprimați aproape orice.

Imprimantele Epson ColorWorks C3500 sunt potrivite pentru clienții care doresc să imprime etichete color, cum ar fi etichete pe ambalaje cu logo și imagine color, bilete și ID carduri cu coduri de bare sau etichete cu informații despre produs.

Economisire de bani

Cu cartușe de cerneală separate, această imprimantă de etichete color este ideală pentru reducerea costurilor de imprimare. Trebuie să înlocuiți doar o singură culoare, pe cea folosită.
 
Deservire simplă
 
Puteți imprima cu ușurință pe o gamă largă de materiale, inclusiv hârtie mată și lucioasă, precum și etichete transparente. Aceasta înseamnă că puteți imprima exact tipurile de etichete de care aveți nevoie. Ecranul LCD afișează informații despre nivelul de cerneală și despre starea imprimantei. Software-ul cu setare simplă, vă permite să manevrați imprimanta fără o pregătire specializată.
 
 
De ce să cumpărați Epson ColorWorks C3500?
  • Imprimări durabile. Cerneală pigmentară de lungă durată
  • Imprimare de mare viteză. Imprimarea etichetelor cu o viteză de până la 103 mm/sec
  • Hârtie mată, lucioasă și alte suporturi. Imprimare pe o mare varietate de suporturi
  • Manevrare simplă. Afișaj LCD care arată starea cernelei și imprimantei
  • Economia costurilor. Cartușe de cerneală individuale
 
 
 
 
 
 
 
 
Imprimantele Epson ColorWorks C4000 sunt imprimante desktop compatibile și ușor de utilizat, cu opțiuni extinse de conectare și flexibilitate sporită. Acestea sunt potrivite pentru volume de imprimare mici sau medii. Oferă imprimare în culori lucioase sau mate.
 
Integrare simplă și conectivitate variată

Imprimanta C4000e poate fi integrată și conectată cu ușurință la sistemele dvs. existente. Driverele sunt disponibile pentru ESC Label, Linux și Mac. Seturile noastre noi SDK pentru sistemele iOS și Android fac imprimarea de pe o tabletă ușoară și intuitivă. În plus, vă permit să adăugați un dongle Wi-Fi opțional pentru a imprima de oriunde. Compatibil cu limbajul de programare ZPLII.

Design compact și ușor de utilizat

C4000e este o imprimantă de etichete extrem de intuitivă, cu utilizare imediată. Ecranul LCD mare (6,9 cm) facilitează operarea. Rolurile media pot fi ușor schimbate sau înlocuite cu altele. Imprimanta este echipată și cu un cutter automat, care poate fi înlocuit cu ușurință, fără a fi nevoie să apelați la un tehnician.

Cerneală neagră lucioasă sau mată

Imprimanta C4000e este adaptată pentru cerințele dvs. de suport specifice, fiind dotată cu o cerneală neagră lucioasă sau mată, care vă va ajuta să realizați un text negru clar și imagini bogate, pe o varietate de suporturi de imprimare.
 
 
 
De ce să cumpărați Epson ColorWorks C4000?
  • Calitate ridicată a imprimării. Funcția de potrivire a culorilor și o gamă largă de culori
  • Manevrare simplă. Configurare simplă și utilizare extrem de intuitivă
  • Opțiuni de integrare. Completează perfect sistemele existente.
  • Fără probleme. Opțiuni de garanție complexă CoverPlus
  • Cerneluri negre lucioase sau mate. Adaptat tipului dvs. de media