(Lu - Vi: 8:00 - 16:00)info@cdrmarket.ro

Imprimante carduri din plastic

Cardurile din plastic sunt folosite acum aproape peste tot. Adevărul despre aceste cuvinte ne va convinge rapid propriul nostru portofel. În colecția de carduri cu siguranță nu ne lipsesc diverse carduri plastic de asigurare, club, discount sau reclame publicitare.

 

Desigur, posibilitatea de folosire a cardurilor este mult mai largă. Putem menționa cardurile de transport utilizate în transport public, cardurile de catering și nu în ultimul rând cardurile din plastic cu programe de fidelitate care ajută producătorii sau lanțurile de magazine în lupta pentru clienți, să țină pasul nu numai cu tendințele, ci și cu concurenții lor. În plus, cardurile de fidelitate pot pune laolaltă un mozaic destul de solid de obiceiuri ale consumatorilor sau preferințe ale clienților, ceea ce poate duce la o ofertă de marketing mai direcționată și în final, la un profit mai mare.

Cardurile din plastic vor face față nu doar provocărilor de marketing

Cardurile din plastic cu o bandă magnetică sau cu un cip fără contact nu trebuie să rămână doar pentru a susține competitivitatea comercianților. De asemenea, pot avea ambiții mai mari din punct de vedere tehnologic. Vorbim în special despre cărțile de identificare care permit identificarea rapidă și fiabilă a deținătorului de card cu privire la cardurile de acces inteligente, care permit persoanelor selectate să intre în spații comune sau protejate ale companiei. Lista de utilizare a cardurilor din plastic ar fi încă destul de lungă, dar mai important este faptul că, cardurile din plastic pot fi utilizate ca instrument eficient de marketing în orice moment, chiar și asul din mâneca dvs. Este îndeajuns să găsiți doar modelul potrivit de imprimante carduri din plastic.

Imprimante carduri din plastic Evolis și Zebra? Bună alegere

Gama de imprimante este variată. Imprimantele din marca Evolis și Zebra pot fi o alegere deșteaptă, care oferă o varietate de modele compacte pentru o imprimare card color sau monocrom cu transfer sau re-transfer termic. Imprimantele cu re-transfer indirect sunt răspunsul ideal la cele mai exigente cerințe, atunci când este de așteptat ca imprimarea cardurilor din plastic să se apropie de calitatea fotografiei. Modelele de imprimante cu imprimare directă satisfac cerințele standard pentru calitatea imprimării. În caz contrar, vă puteți baza pe imprimante intuitive, ușor de utilizat, care nu vor cauza probleme utilizatorilor mai puțin experimentali din punct de vedere tehnic.

Cu driverele Windows, designul imprimantei Zebra face imprimarea necomplicată, dacă știți ce logo-uri, fotografii, semne, coduri de bare sau alte date care sunt necesare, ar trebui să conțină cardurile dvs. din plastic, le puteți ține în mâini în câteva minute. Nici imprimantele Evolis nu vor fi o dezamăgire. Ceea ce nu am menționat până acum, atunci când alegeți imprimante, este adecvat să vă concentrați asupra volumelor de carduri pe care aceste dispozitive sunt capabile să le imprime și pe posibilitatea de imprimare duplex, adică pe ambele părți.

Alegeți o imprimantă care va fi adaptată nevoilor dvs.

Volumul real de imprimare este logic unul dintre cele mai decisive criterii atunci când alegeți. Motivul este evident. Nu orice imprimantă pentru carduri din plastic este construită, pentru a gestiona volume mari.

Imprimarea a 4 sau 5 sute de carduri din plastic anual, gestionează cu ușurință imprimantele din seria EvolisZeniusClassic sau Zebra ZXP Series 3, dar lupta cu câteva mii de carduri este o provocare pentru modelele de imprimante mai robuste, precum ar fi Zebra ZXP Series7, EvolisPrimacy sau EvolisExpert. Ca și din altă lume, imprimantele Evolis Quantum2 sunt capabile să imprime într-o oră mai mult de 1.000 de carduri alb-negre sau aproximativ 125 de carduri color.

În ceea ce privește imprimarea duplex, nu e nevoie să vorbim de ea, dacă intenționați să imprimați doar o parte a cardurilor și nu veți schimba nimic la această decizie în viitorul apropiat. De asemenea, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la imprimarea duplex, dacă trebuie să puneți în circulație carduri din plastic imprimate pe ambele fețe, dar care să fie în cantități neglijabil de mici, unde nu va fi o problemă să se rotească manual și introducerea cardurilor într-o imprimantă unilaterală nu va fi o problemă. Pentru toate celelalte alternative, adică la imprimarea de sute sau mii de carduri din plastic pe an, ca o imprimare duplex aceasta nu poate fi luată în considerare ca o opțiune.

Sfat: Imprimante pentru carduri Zebra ZC100 și ZC300 – ghiduri instrucțiuni și videoclipuri