(Lu - Vi: 8:00 - 16:00)info@cdrmarket.ro

Imprimantă, un cadou sub pomul de crăciun

Cele mai frumoase sărbători din an sunt unice datorită atmosferei lor irepetabile, care este subliniată de cadouri, pe care le dăruim celor apropiați. Dacă vă gândiți chiar acum la cadourile de sub brad, vă vom oferi câteva sfaturi. Puteți să aduceți bucurie familiei și prietenilor prin intermediul unei imprimante, care nu va ruina bugetul dvs. și dacă veți alege corect, va fi un ajutor practic excelent în gospodărie, dar și pentru birou.

Imprimanta cu jet de cerneală sau cea cu laser poate fi un cadou practic atât pentru bărbați cât și femei. Puteți creea o bucurie mare cu o imprimantă portabilă folosită pentru imprimarea fotografiilor pentru copiii dvs. Imprimanta poate fi de asemenea, un cadou comun perfect. Acest lucru este valabil mai ales dacă imprimanta dvs. de acasă vă transmite diferite semnale, care vă dau de înțeles că aveți nevoie de o imprimantă nouă.

O problemă la alegerea unui cadou optim poate fi gama largă de imprimante. În rândurile de mai jos vom arunca o privire asupra unor modele de imprimante care atrag atenția prin calitate și preț.

1. Canon SELPHY CP1300

 

Imprimanta portabilă stilată Canon SELPHY CP1300 care folosește tehnologia de imprimare prin termosublimare, vă va mulțumi pe toți, inclusiv pe copii. Imprimanta dispune de o rezoluție 300 x 300 DPI, datorită căreia puteți imprima fotografii de calitate. Acestea pot avea dimensiunea maximă de 10 x 15 cm și după introducerea comenzii de imprimare, puteți ține fotografiile în mână în mai puțin de 1 minut.

Această imprimantă mini nu va dezamăgi nici prin compatibilitatea sa. De asemenea, dispune de o intrare pentru o unitate flash USB și un slot pentru carduri de memorie de tip SD, SDHC sau SDXC. Puteți imprima nu doar din flash disk-ul amintit sau din cardul de memorie. După conectarea imprimantei prin cablul USB sau prin intermediul Wi-Fi, puteți imprima fotografiile și de pe calculator. Datorită tehnologiei fără fir, puteți folosi imprimanta și pentru imprimarea directă de pe telefon sau tabletă.

2. Canon SELPHY CP910

O variantă asemănătoare dar mai ieftină a imprimantei portabile compacte este modelul de la același producător din marca SELPHY CP910. Și în acest caz, puteți să vă bazați pe deplin pe tehnologia prin termosublimare de calitate a imprimantei, de care, desigur, vă puteți bucura oriunde vă aflați.

Prin intermediul tehnologiei Wi-Fi fără fir va face posibilă imprimarea fotografiilor rapid și simplu din aparatele foto și calculatoare compatibile. Folosirea imprimantei simplifică ecranul LCD de 6,8 cm (2,7”)cu posibilitatea înclinării pentru o vizualizare mai simplă și meniuri intuitive cu instrucțiuni de pe ecran pentru o navigare mai ușoară. Pe această imprimantă nu vor avea probleme să imprime nici utilizatorii mai puțin competenți din punct de vedere tehnic.

3. HP Officejet Pro 6230 E3E03A

Simplă, practică și elegantă. Și astfel se poate caracteriza pe scurt imprimanta cu jet de cerneală HP Officejet Pro 6230 E3E03A de la producătorul renumit, așa cum este, fără îndoială, compania HP. Imprimanta oferă un preț atractiv, care totuși nu este în detrimentul calității imprimării. Dimpotrivă. Cu această imprimantă vă puteți bucura de aspectul profesional al imprimărilor.

Avantajul imprimantei sunt cartușele sale separate. Nu trebuie să schimbați toate cartușele, ci doar cerneala care a fost consumată. Modul Wi-Fi încorporat realizează o conectare ușoară și face ca imprimarea să fie mult mai comfortabilă. Viteza imprimării corespunde prețului de dispozitiv (18 pagini la imprimarea alb-negru și 10 pagini pe minut la imprimarea color), dar fără observaţie nu putem lăsa pornită imprimarea automată pe ambele părți, care economisește hârtia de birou și în cele din urmă și banii dvs. Rezoluția impriamntei este de 600 x 1 200 DPI.

4. HP LaserJet Pro M12w

La marca HP putem rămâne și dacă veți decide să le dăruiți celor dragi o imprimantă cu laser. Modelul HP LaserJet Pro M12w va surprinde prin dimensiunea compactă și prin rezoluția 600 x 600 dpi, care este ideală pentru o imprimare alb-negru de calitate a documentelor.

Imprimanta dispune doar de o imprimare manuală pe ambele părți, iar dacă așteptați de la acest dispozitiv o partajare fără fir printr-o cartelă Wi-Fi, puteți fi liniștit. Datorită conectării fără fir la rețeaua de la domiciliu, imprimanta va face posibilă imprimarea din diferite dispozitive și de oriunde din casa dvs. Imprimanta este potrivită pentru gospodării și birouri mai mici. Viteza imprimării este de 18 pagini pe minut, în timp ce primul document este imprimat până în 10 secunde.

Nu sunteți sigur ce imprimantă să alegeți? Citiți articolul cum să aleg o imprimantă în gospodărie (ghid).