(Lu - Vi: 8:00 - 16:00)info@cdrmarket.ro

Imprimantă laser Brother - vă prezentăm 3 noutăți

Tehnologia de imprimante laser se caracterizează prin costuri de operare reduse și printr-un proces de imprimare de mare viteză. Imprimantele laser sunt cel mai bun răspuns la cerințele imprimării în cantități mari. Totuși în prezent, ele își găsesc din ce în ce mai des locul și în gospodării. În rândurile următoare, am decis să vă prezentăm noutățile companiei Brother, care cu siguranță vă vor impresiona.

De câțiva ani, produsele cu eticheta Brother fac parte dintre dispozitivele cele mai căutate de pe piață. Motivul este prozaic. În spatele succesului lor se află renumita precizie japoneză și anume, efortul de a introduce noi tehnologii. Nu există nici o îndoială despre faptul că, compania Brother se descurcă bine. Vă vor convinge de acest lucru imprimantele laser, care cu siguranță în categoria lor se încadrează printre cele mai de succes dispozitive.

Imprimanta laser Brother MFC-L9570CDW, All-In-One

Modelul imprimantei color Brother MFC-L9570CDW, reprezintă un dispozitiv multifuncțional care în portofoliul societății aparține unei clase superioare. Imprimanta laser este creată pentru birouri solicitante, unde există cerințe deosebit de mari nu numai pentru scanare sau copiere, ci mai ales pentru imprimarea frecventă a documentelor.

Noua imprimantă MFC-L9570CDW este pregătită să optimizeze și să mărească eficiența muncii dvs. în toate aspectele. Imprimanta laser oferă o imprimare automată pe ambele părţi (duplex) și scanare pe ambele părţi. Rezoluția din sticla a scanerului este de 1200 x 2400 dpi, cu interpolare, adică rezoluția calculată a software-ului este în dpi, chiar până la 19.200 x 19.200. Acest model de imprimantă nu este cu nimic mai prejos nici în ceea ce privește rezoluția la imprimare. În acest caz, vorbim despre o rezoluție de 2400 x 600 dpi. Este de remarcat viteza imprimării, care în cazul imprimantei MFC-L9570CDW reprezintă 31 de pagini color sau alb-negre pe minut.

Imprimanta laser oferă interfață utilizatorilor cu control intuitiv prin intermediul unui ecran tactil mare (17,6 cm), care va crește eficiența de lucru la maxim. Cu toate acestea, dispozitivul se potrivește cu o varietate de tehnologii de comunicare utilizate, inclusiv NFC, astfel încât imprimarea de pe un smartphone sau tabletă nu va fi o problemă. Producătorul imprimantei nu a subestimat nici securitatea imprimantei. Datorită funcției de securitate SecureFunctionLock, puteți restricționa accesul la imprimantă și prin utilizarea codurilor PIN unice sau carduri de acces NFC puteți permite imprimarea, scanarea sau copierea documentelor doar unui grup selectat de persoane.

Imprimanta LED Brother MFC-L3770CDWYJ1

Imprimantă color multifuncțională Brother MFC-L3770CDWYJ1 în nici un caz nu se află mai prejos decât modelele de top. Chiar dimpotrivă, ține pasul cu ei. Imprimanta este realizată pentru birouri mai mici, dar dacă imprimați în cantități mai mari și acasă și aveți nevoie de o imprimare economică, atunci nimic nu vă împiedică să utilizați dispozitivul și acasă. Valoarea adăugată va fii calitatea profesională a imprimării.

Garantarea calității superioare a imprimării este tehnologia LED și rezoluția ridicată de 2400 x 600 dpi. Imprimarea automată duplex, scanarea și copierea sunt evidente în cazul acestui model, desigur,ne putem opri la viteza imprimării. După ce ați introdus comanda de imprimare, după un minut puteți ține în mână până la 24 de pagini. Va trebui să reîncărcați tava doar după ce ați imprimat 250 de coli de hârtie de birou, despre acest lucru vă va avertiza ecranul mare, color și tactil, de 9,3 cm. Cu toate acestea, imprimanta MFC-L3770CDWYJ1 își  merită atenția și pentru interfață utilizatorului cu control intuitiv prin intermediul unui ecran tactil mare. Nu este nevoie să vă conectați la computer și printr-o atingere a ecranului puteți utiliza comunicarea NFC (tehnologia „comunicare în câmp apropiat“). Desigur, puteți introduce operațiile de imprimare atât de pe smartphone-ul dvs., cât și de pe tabletă.

Imprimantă laser Brother DCPL2512DYJ1

Nu va fi o dezamăgire nici ultimul model de imprimantă laser. Brother DCPL2512DYJ1 face parte dintre dispozitivele care nu ies în evidență, dar care pot funcționa bine în mediul de lucru dintr-un birou și pot face lucruri utile și în gospodărie. Prin achiziționarea unei imprimante laser, veți obține un dispozitiv care vă va permite să scanați, să copiați și să imprimați documente de calitate profesională.

Un bonus mare pentru imprimantă este prețul scăzut de achiziție, care distruge miturile despre costurile ridicate ale dispozitivelor laser. În plus, imprimanta surprinde plăcut prin dimensiunile sale compacte, care până acum nu demult au fost privilegiul imprimantelor cu jet de cerneală. Modelul DCPL2512DYJ1 dispune de o rezoluție de 1200 x 1200 dpi care se ocupă de calitatea documentelor alb-negru. Deși viteza de imprimare nu este cea mai importantă, dar dacă vă interesează acest parametru la alegerea unei imprimante, puteți fi mulțumit. Dispozitivul oferă 30 de pagini imprimate pe minut.

Convenabilă este imprimararea automată pe ambele părţi și cu siguranță veți aprecia și funcționarea simplă a dispozitivului. De asemenea, nu va rămâne neobservată nici tava mare de 250 de coli de hârtie care nu va necesita reumplerea foarte des. Nu uitați de faptul că, atunci când utilizați toner original Brother, nu va fi nevoie să schimbați cartușul de toner atât de des.