(Lu - Vi: 8:00 - 16:00)info@cdrmarket.ro

De ce să cumpărați un scanner de documente?

Adesea trecute cu vederea, dispozitivele pentru birou, afaceri sau pentru casă, sunt scannerele de documente. Producătorii de imprimante multifuncționale, îndeosebi, le etichetează ca fiind inutile și înlocuibile. Alimentatorul automat al unei imprimante multifuncționale are o durată de viață foarte limitată, în comparație cu un scaner de documente. Alimentatorul imprimantei multifuncționale este proiectat doar pentru scanarea și copierea zilnică ocazională a documentelor standard, la o greutate standard de 80 g/m2.

Scanarea documentelor, care ar trebui să acopere nevoia de scanare a tuturor tipurilor de documente, are, în mod evident, cerințe mai mari. Cineva are novoie să scaneze doar hârtie de birou obișnuită, iar alții hârtii subțiri de la imprimantele matriceale, care sunt încă folosite, de exemplu, pentru bonurile de livrare. Pentru arhivarea în contabilitate este necesară scanarea documentelor și a chitanțelor pe hârtie termică, tipărite la casele de marcat, sau documente din sistemele de parcare, tipărite pe hârtie groasă. În domeniul sănătății, este nevoie de a arhiva documentații de diferite dimensiuni, inclusiv formate lungi, pe diverse materiale - de la rețetele subțiri până la suprafețe groase de dosare. În cadrul asistenței medicale se digitalizează și filme. În general, se scanează și se extrag diverse cărți de vizită, cărți de identitate, carduri de plastic, cărți tehnice de o lungime supradimensională, etc... Din cele prezentate mai sus, putem deduce faptul că scanarea documentelor are nevoie, într-adevăr, de un dispozitiv anume, care este optimizat pentru procesarea „verzii de documente” .

Un alt motiv principal pentru achiziționarea unui scanner de documente este durabilitatea ridicată, capacitatea de încărcare zilnică și durata lungă de viață, inclusiv a componentelor de alimentare. Alimentatoarele automate ale dispozitivelor multifuncționale de birou sunt proiectate pentru zeci de mii până la sute de mii de scanări, pe când scannerele de documente pot gestiona milioane de scanări. Componentele de alimentare sunt ușor de înlocuit de către utilizator, eliminând necesitatea unei întrețineri periodice. Încărcarea zilnică pentru un scanner de documente variază, în funcție de gama de modele, până la zeci de mii de scanări. Încă de la modelele mai mici de scannere, scanarea față-verso într-o singură trecere este regulă, la fel și controlul ultrasonic al documentelor cu alimentare dublă. Veți obține, astfel, scanări ale documentelor dvs. în mod rapid și fiabil.

Brandul Epson oferă o gamă largă de scannere plate, portabile și combinate A4 și A3. De la scannere portabile mici la scannere puternice, cu o viteză de scanare de 180 de imagini pe minut. Puteți alege un scanner cu interfață USB 3.0, Ethernet (LAN) sau Wi-fi. În special, scanarea în rețea este acum în creștere, datorită căreia un scanner poate fi partajat de mai mulți utilizatori. Software-ul de scanare Document Capture Pro există atât într-o versiune de stație de lucru, cât și într-o versiune de server cu administrare web. Acest software permite automatizarea scanării prin combinarea pașilor individuali într-un singur clic de mouse. Software-ul DCP vă permite să efectuați o serie de informații utile - recunoașterea textului OCR, autorotarea imaginii, ajustarea dimensiunii, recunoașterea codului de bare (EAN), separarea documentelor în funcție de parametrii setați și, bineînțeles, salvarea documentelor într-o locație specificată, inclusiv stocarea în cloud sau trimitere prin e-mail. Nu numai pentru companii, este foarte ușor să implementați scannere de documente Epson în mediul dumneavoastră IT și să le gestionați cu ușurință, la fel ca toate celelalte dispozitive Epson, prin intermediul aplicației Epson Device Admin.
 
 
În concluzie, scannerele de documente Epson reprezintă o soluție dovedită pentru digitizarea documentelor.
 

Nu doar pentru companiile de toate dimensiunile, ci și pentru administrația de stat, unde digitalizarea capătă putere în prezent, vă vom ajuta să alegeți cea mai potrivită soluție.

În oferta noastră veți găsi scannere de la toți producătorii mondiali de renume.

 

Articolul este inspirat de compania Epson Europe.

CDRmarket este partener Silver al companiei Epson Europe.