(Lu - Vi: 8:00 - 16:00)info@cdrmarket.ro

Cum se marchează și etichetează produsele și materialele

Când doi oameni fac același lucru, rezultatul nu este întotdeauna la fel. Un proverb vechi binecunoscut, indică la experiența despre faptul că, dacă două persoane fac același lucru, rezultatul este întotdeauna diferit. Cu toate acestea, putem aplica, acest proverb și pe etichetele concepute pentru marcarea de materiale, produse și bunuri. Abilitățile sau capacitățile de etichetare sunt diferite și chiar în acest caz efectul de etichetare, rezultat poate fi complet diferit.

Etichetele autoadezive transmit informații importante. Acestea sunt utilizate pentru a identifica produse, obiecte, ambalaje, pachete sau plicuri, dar pot avertiza și în evitarea unui pericol sau mai pot atrage atenția în activitățile publicitare. Acestea sunt desigur, doar unele dintre cele mai frecvente metode de aplicare, posibilitățile de utilizare a etichetelor sunt mult mai ample. Diversitatea utilizării etichetelor este în mod logic legată de diferite cerințe pentru proprietățile lor. Prin urmare, sunt disponibile o varietate de dimensiuni, forme, materiale și suprafețe de etichete.

Acest lucru vă permite să alegeți etichete autoadezive cu finisaj de hârtie lucios sau mat, sau pentru cerințe specifice, etichete concepute din materiale cu o rezistenţă mai mare. Sortimentul de etichete este în continuă extindere, dar astăzi vom arunca o privire asupra etichetelor autoadezive, care deși sunt pe piață de ceva timp, încă reușesc să își îndeplinească funcția 100%.

Etichete autoadezive termo în role

Etichetele concepute din hârtie albă mată sensibilă la căldură, cu adeziv permanent pe rolă, nu necesită cerneală, toner și nici o bandă pentru imprimare. Motivul este simplu. Imprimate termice nu au nevoie de nimic de acest gen. Dacă credeți că această alternativă a etichetelor autoadezive este prea costisitoare, gama versatilă ale ofertei imprimantelor de etichete și etichete vă va convinge.

Începe cu imprimante portabile accesibile la preț, continuă cu imprimante desktop care, nu vă vor ruina și se termină cu dispozitive industriale mai scumpe. Acestea sunt destinate întreprinderilor, companiilor sau operațiunilor care imprimă sute de etichete sau mai multe mii de etichete și își pot permite astfel de imprimante termice. Să revenim la etichete.

Etichetele autoadezive termice pe role sunt potrivite pentru majoritatea aplicațiilor obișnuite. Sunt potrivite pentru etichetarea produselor și a ambalajelor, vor dovedi un serviciu bun atunci când trimiteți pachete poștale, plicuri și le veți întâmpina cu bucurie și în birouri, atunci când marcați mobilierul de birou, dosarele sau documentele. Slăbiciunea etichetelor este că au o durabilitate mai scurtă.

Sfat: Imprimante de etichete Brother, Dymo și Casio sunt ajutoare grozave. Uitați-vă unde puteți să le utilizați.

Etichete autoadezive TTR - role

Dacă este o prioritate rezistența mai mare a etichetelor, răspunsul ideal poate fi etichetele TTR . Etichetele autoadezive TTR sau dacă doriți etichetele termotransfer în role, sunt realizate din hârtie specială. În timp ce imprimantele de etichete care folosesc etichete autoadezive termice pot face față fără cerneală, toner și bandă, pentru echipamente care funcționează cu TTR etichete, este necesară o bandă TTR.

Benzile TTR conțin ceară sau rășină, care sunt transferate prin căldură pe etichete autoadezive și astfel le imprimă. Combinația de ceară și rășină pe benzi nu este ceva excepțional. Etichetele autoadezive TTR au o utilizare similară cu etichetele termo-autoadezive. Acestea pot fi utilizate în birouri, oficii poștale și logistică pentru marcarea de mărfuri, greutate, preț, cod de bare și alte date necesare.

Etichete autoadezive A4

De echilibrul ofertei vor avea grijă etichetele A4 autoadezive, care sunt alternativa cea mai avantajoasă din punct de vedere economic pentru etichetarea rafturilor, paletelor, cutiilor, produselor, materialelor sau a altor instrumente. Desigur, aceste etichete nu se vor pierde nici în gospodării sau birouri.

Samolepiace etikety A4 ponúkajú výbornú čitateľnosť, sú pomerne odolné, no čo je z pohľadu užívateľa najdôležitejšie, nevyžadujú kúpu špeciálneho zariadenia a na ich potlačenie vám stačí akákoľvek atramentová alebo laserová tlačiareň

Etichetele autoadezive A4 oferă o lizibilitate excelentă, sunt destul de rezistente, dar ce este mai important din punct de vedere al utilizatorului, nu necesită achiziționarea unui dispozitiv special și pentru imprimarea lor vă este îndeajuns orice imprimantă cu jet de cerneală sau laser.

Sfat: Diferența dintre imprimantă cu jet de cerneală și cea cu laser