(Lu - Vi: 8:00 - 16:00)info@cdrmarket.ro

Cum să definim o distanță suficientă cu ajutorul benzii de podea

Podea, pereți sau rampe de încărcare - benzile de marcare pot fi utilizate cu adevărat oriunde. Sunt ideale pentru marcarea comunicațiilor intens încărcate și pentru benzile transportului de paleți sau identificarea colorată a conductelor. În ultima vreme cel mai des utilizate sunt acestea pentru indicarea distanțelor necesare și alte delimitări în contextul respectării măsurilor anti-pandemice. Astăzi le vom analiza mai îndeaproape.

 

Cum să marcați corect zonele desemnate

În prezent, necesitatea de a reduce la minim riscul de infecție cu coronavirus prin respectarea măsurilor de igienă a devenit o realitate. Aceasta include, printre altele și respectarea distanței necesare, pentru care banda de marcare sa dovedit a fi excelentă. Banda colorată de podea specială, este ca și cum ar fi fost creată special pentru a indica distanțele recomandate sau pentru a delimita zonele cu acces interzis.

Pentru o satisfacție maximă a benzii durabile aplicate pe podea, este recomandat să mențineți câteva principii. Pentru ca banda de marcare să țină bine în locul ales și să nu se dezlipească, este necesar ca suprafața podelei să se curețe bine mai întâi. După aplicarea benzii, vă recomandăm să folosiți o racletă sau alt instrument adecvat pentru lipirea și netezirea optimă a suprafeței benzii.

Banda de podea este proiectată pentru a marca

Banda de marcare pentru podele poate fi utilizată pe lemn, laminat, gresie sau PVC, oriunde în spațiile publice. Vă recomandăm să o aplicați pe sol, mai ales în locurile în care se formează rânduri și unde se adună mai mulți oameni sau clienți. Utilizarea ei este foarte simplă. Datorită faptului că banda de podea dispune de o suficientă flexibilitate, o puteți aplica în diferite curbe și arcade, după cum cere spațiul. Banda de podea se va dovedi utilă și la placarea culoarelor, a zonelor discrete și a evidențierii spațiului necesar.

Puteți marca pur și simplu o distanță de siguranță cu ea în sălile de așteptare și birouri, distanța de la vitrine, ghișee sau case de marcat. Banda de podea este durabilă și funcțională, caracterizată prin instalare ușoară, durabilitate ridicată și durată lungă de viață. La instalare, tot ce trebuie să faceți este să îndepărtați folia și pur și simplu să lipiți banda acolo unde aveți nevoie.

Aplicare simplă și întreținere ușoară

De multe ori se întâmplă faptul că, marcarea pe care ați făcuto recent cu ajutorul benzii de podea trebuie schimbată sau chiar eliminată complet. Datorită unui sistem de lipire special, benzile noastre de marcare pot fi îndepărtate de pe suprafață fără a mai rămâne lipici în urmă. Acesta este motivul pentru care se potrivesc perfect condițiilor cu schimbări rapide. În plus, sunt caracterizate și prin alte proprietăți favorabile, precum ar fi rezistența ridicată la căldură (până la 60 °C), precum și rezistența la umiditate și radiații UV.