(Lu - Vi: 8:00 - 16:00)info@cdrmarket.ro

Cea mai mică imprimantă de la Canon? PIXMA TS705 cu cinci jeturi de cerneală

Compania Canon nu a rămas datoare nimic reputației ei și la începutul anului a introdus pe piaţă un dispozitiv, despre care credem că nu va trebui să lupte pentru a câștiga clientul. Deci, să prezentăm noua imprimantă cu jet de cerneală din portofoliul Canon.

La menționarea celei mai mici imprimante de la Canon PIXMA TS705, ar trebui să fie atenţi mai ales utilizatorii de acasă deoarece acest dispozitiv este adaptat pentru ei. Cu toate acestea, și proprietarii de întreprinderi mai mici ar trebuii să se gândească asupra ei care solicită o imprimare economică, dar care nu doresc să investească în mod inutil soluții financiare mai solicitante. Beneficiile imprimantei sunt desigur, mai multe.

PIXMA TS705 are toate premisele pentru succes

Prezentarea imprimantei PIXMA TS705 cu cinci jeturi de cerneală, putem începe prin compararea cu predecesorul ei, adică cu imprimanta PIXMA iP7250. Cu toate acestea, noul model de imprimantă nu este un partener egal, deoarece PIXMA iP7250 se află pe piață mai mult de 6 ani și prin urmare, este logic ca imprimanta mai nouă să nu îi poată concura. Deci, prin ce diferă cele două dispozitive?

În primul rând prin funcții dar și prin dimensiune. Acestea sunt în avantajul imprimante noi, care în comparație cu modelul mai vechi este cu aproximativ 18% mai mică. În afară de dimensiunile ei compacte, PIXMA TS705 oferă o tehnologie de imprimare cu jet de cerneală, cu o rezoluţie de 4800 × 1200 DPI, fără a pune la îndoială calitatea imprimărilor.

Noutatea Canon, spre deosebire de modelul precedent, oferă imprimare duplex și un ecran LCD clar, care simplifică controlul imprimantei. Dar imprimanta se poate mândrii și cu o conectivitate excelentă și în special prin controlul vocii, care este în prezent o tendință în manevrarea dispozitivelor inteligente.

Nu putem ignora nici cele două tăvi de hârtie, în care pot fi plasate un total de 350 de coli de hârtie de birou iar atenția o merită și alimentatorul de hârtie cu două sensuri. Acesta poate manevra cu toate dimensiunile de hârtie de la 8,9 x 8,9 cm până la standardul de A4. Desigur, problema nu va fi nici la o finisare mată sau lucioasă a hârtiei foto.

Vă vor bucură și jeturi de cerneală separate

Cinci cartușe cu jet de cerneală separate garantează imprimări de înaltă calitate ale documentelor text, ieșiri grafice creative, fotografiilor sau imprimărilor pe CD sau DVD. La cartușe cu jet de cerneală separate trebuie să subliniem mai ales aspectul economic.

De fapt, cartușele cu jet de cerneală separate permit schimbarea doar culorii care a fost efectiv consumată de imprimantă. Economisi puteți și într-un alt mod. Puteți folosi cartușe cu jet de cerneală în format XL sau XXL, dar puteți lua în considerare și tonere compatibile care asigură o calitate a imprimării la fel sau cel puțin comparabilă cu imprimarea  cartușelor originale. Desigur, cu mai puține cheltuieli.

Imprimarea de pe dispozitive smart este evidentă

Imprimanta PIXMA TS705 cu aplicația gratuită CANON PRINT, compatibilă cu sistemele de operare Android iOSi, permite imprimarea convenabilă de pe desktop, tabletă și din dispozitive mobile inteligente. Datorită serviciului PIXMA CloudLink puteți imprima convenabil prin servicii cloud și rețele sociale.

Sunt disponibile aplicații multiple pentru dispozitivele inteligente. De exemplu, vă putem pune la dispoziţie aplicaţia Ease-PhotoPrint, care oferă posibilități aproape nelimitate de editare a fotografiilor, colajelor și calendarelor personalizate pe care nu aveți nevoie să le imprimați doar pe o hârtie obișnuită. Cea mai mică imprimantă de la CanonPIXMA TS705, așa cum am prezentat mai sus, imprimă fiabil pe orice suport media. Inclusiv pe o hârtie magnetică sau autocolantă. De asemenea, este util și serviciul Easy Ink Delivery, care vă va avertiza din timp asupra terminării cartușului cu jet de cerneală.