(Lu - Vi: 8:00 - 16:00)info@cdrmarket.ro

Ce tipuri de dispozitive mai are nevoie un birou, pe lângă imprimanta?

Când vorbim despre un birou, majoritatea dintre noi ne imaginăm o mobilă de birou și o masă cu un computer, un monitor și o tastatură sau un notebook cu mouse. Mulți ar mai menționa probabil, o imprimantă și diferite piese mici, care nu ar trebui să lipsească de pe ea. Cu toate acestea, tehnologia mișcă în lumea întreagă și prin urmare, cu siguranță mai mult decât serviciile unui arhitect sau a unui designer de interior atunci când aranjează un birou, vom aprecia facilitățile care ne vor ușura munca sau o vor face mai productivă.

Nu vrem să subestimăm aspectul biroului și alegerea mobilierului potrivit. Mobilierul, cât și masa de birou în sine, sunt importante deoarece trebuie să ne ofere spațiu suficient pentru plasarea confortabilă a computerului și a altor elemente, cum ar fi tastatura și mouse-ul.

Neobsevate nu pot trece nici dulapul sau scaunul care ne oferă o ședere dinamică, atenuând astfel efectele negative asupra sănătății la o ședere mai lungă. Cu toate acestea, importante sunt într-un birou modern și bine echipat, tehnologia și echipamentele la care ne vom concentra în rândurile de mai jos.

1. Stație de andocare fără fir

Acest dispozitiv vă permite să vă conectați simplu, rapid și sigur notebook-ul la o rețea fără fir sau la alte periferice. Cu o stație de andocare fără fir, veți ucide trei muște cu o singură lovitură. Nu este vorba doar de conexiunea simplă a unui notebook la o rețea, un monitor, o tastatură, un mouse sau cu alt echipament de birou.

În birou, multe dispozitive utilizează un port USB și astfel unele dispozitive sunt deseori deconectate pentru a fi conectate cele care sunt în prezent necesare. Conectarea și deconectarea continuă sunt contraproductive și în timp va ajunge la nervii fiecăruia. Conectivitatea rapidă și mai presus de toate, mai mare va fi cu siguranță folositoare. Va mulțumi securitatea datelor pe care le utilizați la protocoale de criptare și protocoale de identificare eficiente. Cu toate acestea, putem menționa și simplificarea accesului la tehnicile de prezentare în sălile de ședință, în special pentru proiectoare. Iar, acum oferim spațiu proiectoarelor.

2. Proiector

Proiectorul este un ajutor excelent și indispensabil atât pentru firmele mai mici sau chiar mici, care doresc să furnizeze angajaților informații exacte și imparțiale în timpul întâlnirilor sau conferințelor. Cu un proiector aveți siguranța că la întâlniri sau sesiuni de instruire, veți obține partea vizuală precisă a prelegerii dvs. de la toți angajații sau colegii dvs. Posibilitățile sunt aproape nelimitate, astfel încât puteți alege proiectorul dintr-un portofoliu renumit de mărci care se va potrivi cel mai mult nevoilor dvs.

Pentru toate putem menționa de exemplu, compania HP, Epson sau Canon. Produsele acestor producători poate cunoașteți foarte bine și le utilizați în biroul dvs. Fie că este vorba despre imprimante, tonere sau cartușe cu jet de cerneală, produsele acestor mărci sunt caracterizate prin calitatea ridicată și fiabilitate. Acest lucru este valabil și în cazul proiectoarelor.

3. Monitor extern

Notebook-urile reprezintă o parte inerentă în mediul de afaceri. Acestea oferă flexibilitatea de a lucra atât în birou cât și pe drumuri. În birou totuși, puteți da eficacității o nouă dimensiune, iar datorită monitorului extern puteți obține maximum în lucru pe notebook. Nu este deloc dificil. Odată ce conectați notebook-ul la monitorul de înaltă rezoluție, veți obține un nou desktop unde vă puteți deschide mai multe aplicații. O soluție simplă care în cele din urmă, va aduce o contribuție semnificativă la creșterea eficiență a muncii.

4. Dispozitive hibride

Am menționat despre notebook-uri azi de câteva ori. Cu toate acestea, vă îndreptăm atenția asupra notebook-urilor hibride care pe lângă caracteristicile lor clasice, dispun și de touchscreen. Aceste dispozitive pot fi alegerea perfectă nu numai pentru un birou clasic, ci și pentru munca la domiciliu, adică "Homeoffice" Există mai multe motive.

Avantajul notebook-urilor hibride este fiabilitatea, viteza și greutatea redusă, dar cel mai puternic atu este variabilitatea utilizării lor. Notebook-urile hibride au un corp variabil care poate fi modificat în diverse moduri. În timp ce unele modele formează o singură unitate și tastatura cu ecran tactil, o puteți roti reciproc, alte notebook-uri merg mai departe și oferă un ecran detașabil cu suport special. Unele modele includ și un pix stilou pentru lucrări grafice.

Notebook-urile hibride pot fi utilizate pentru a lucra ziua iar seara pot fi folosite ca tabletă pentru a juca jocuri sau pentru a viziona filme. Nu este de mirare, că aceste dispozitive ejectă tableta (cu excepția tabletelor grafice) și sunt din ce în ce mai mult incluse în echipamentele de birou la domiciliu.