(Lu - Vi: 8:00 - 16:00)info@cdrmarket.ro

Căutați imprimantă LED în gospodărie sau birou? Aceste 3 vă pot interesa

Tehnologia LED de imprimare sărbătorește succese de zeci de ani. Desigur, imprimanta din noua generație este de așteptat să aibă o calitate profesională a imprimării și costuri reduse de funcționare. Prin urmare aceste dispozitive sunt de asemenea, perfect adaptate ultimului criteriu important, care are un raport preț/performanță rezonabil.

Imprimantele cu LED sunt din punct de vedere a tehnologiei mult mai asemănătoare cu imprimantele laser clasice. Ele folosesc atât rolele fotosensibile electrostatice, cât și rolele de fuziune și utilizează de asemenea, un cartuș de praf de toner. În afară de dimensiunile mai mici și mai compacte ale imprimantelor cu LED, cea mai importantă diferență dintre cele două modele este o unitate de imagine.

În timp ce la imprimantele laser, fasciculul laser joacă un rol esențial care prin ajutorul sistemului de prismă optică și prin sistemul oglindă se îndreaptă spre cilindrul electrostatic menționat mai sus, imprimantele LED folosesc centuri de expunere pentru a expune rolele din dioda LED. Astfel, tehnologia de imprimare cu LED-uri nu utilizează în unitatea originală nici o optică complexă cu componente în mișcare. Avantajele imprimantei LED vă vom prezenta în cele 3 modele specifice pe care le-am pregătit astăzi pentru dvs.

Imprimanat LED Brother MFC-9340CDW

Imprimanta LED Brother MFC-9340CDW multifuncțională color este proiectată pentru birouri mai mici și gospodării, care corespunde posibilităților sale. Dispozitivul oferă scanarea, copierea și imprimarea duplex a documentelor alb-negru sau colore la o rezoluție de 2400 x 600 dpi. Nu există nici o îndoială cu privire la calitatea imprimării. Trebuie menționat și posibilitatea de a trimite prin fax, ceea ce nu este o mare surpriză în acest interval de prețuri.

De utilizarea ușoară se asigură ecranul tactil LCD color cu diagonala de 9,3 cm. Brother MFC-9340CDW în mod sigur nu este în urma altor modele nici în ceea ce privește viteza de imprimare. Chiar dimpotrivă. Modulul de imprimare poate imprima 22 de coli alb-negre într-un minut și puteți ține în mână același număr de pagini și la documente colore. Se poate imprima cu ușurință de pe USB sau aplicații web precum Apple AirPrint sau Google CloudPrint. Imprimanta are posibilitatea securizării datelor. De asemenea, aveți la dispoziție un alimentator automat cu capacitatea de 35 de coli și hârtia de birou, care va trebui să fie adăugată în tavă după imprimarea a 250 de coli de hârtie.

Imprimanta LED Brother DCP-L3550CDW

Și modelul imprimantei color multifuncționale Brother DCP-L3550CDW reprezintă o nouă generație de imprimante LED. Grupul țintă pentru această imprimantă sunt utilizatorii de acasă, dar dispozitivul poate fi de asemenea utilizat într-o companie începătoare care nu dorește să investească prea mult în dispozitive mai scumpe.

Imprimanta LED, așa cum am amintit deja, oferă proprietarului posibilitatea de copiere, scanare și imprimare duplex automată. Datorită interfeței fără fir, puteți integra dispozitivul rapid și confortabil în activitățile firmei sau la domiciliu. Modelul Brother DCP-L3550CDW are un alimentator automat de hârtie pentru 50 de coli și o tavă cu capacitatea de 250 de coli de hârtie. Imprimanta funcționează cu o rezoluție de imprimare de 2400 dpi și la fel ca la modelul de mai sus, vă puteți baza pe un ecran tactil color cu diagonala de 9,3 cm. Modulul de imprimare poate gestiona până la 18 pagini pe minut.

Imprimanta LED Brother HL-L3210CW

Dacă sunteți în căutarea unei imprimante ușor de utilizat, cu un raport excelent de preț-performanță pe care intenționați să o utilizați doar pentru imprimarea de documente color sau alb-negru, atunci modelul Brother HL-L3210CW poate fi potrivit pentru dvs.

Dispozitivul folosește o tehnologie de imprimare LED cu o rezoluțe de 600 x 2400 dpi, care nu permite speculații legate de calitatea imprimării. Imprimanta vă va bucura de interfața fără fir și viteza de imprimare. Într-un minut, aveți la dispoziție 18 exemplare alb-negre sau colore. Brother HL-L3210CW nu va dezamăgi nici prin tava de hârtie de 250 de coli, care nu necesită reumplere foarte des și prin urmare, economisește timp. Cu toate acestea, dorim să vă atragem atenția asupra tonere de capacitate înaltă, cu care vă reduceți costurile de operare chiar mai mult și economisiți mai mulți bani.

Sfat: Uitați-vă la Ce imprimante laser sunt printre cele mai bine vândute?