(Lu - Vi: 8:00 - 16:00)info@cdrmarket.ro

Cartușele cu jet de cerneală pentru imprimanta EPSON

Compania Epson, cu sediul în Japonia, cred că nu este nevoie de o prezentare mai specială. De câteva decenii, Epson este unul dintre cei mai importanți și respectați producători de imprimante, scanere și proiectoare multimedia. Imprimantele Epson realizează o activitate perfectă, indiferent că este vorba de gospodării sau grupuri de lucru mai mari în companii. Fără cartușe cu jet de cerneală de calitate, acest lucru nu ar fi posibil.

Utilizarea cartușelor de cerneală premium este o condiție importantă pentru o imprimare precisă, clară și detaliată. Când alegeți reîncăcarea cartușelor cu jet de cerneală, ar trebui să vă ghidați atât de tipul imprimantei, cât și de tehnologia de imprimare utilizată de imprimanta dvs. cu jet de cerneală.

În general, vă puteți întâlni cel mai frecvent cu tehnologia de imprimare termică sau piezoelectrică. O altă opțiune este imprimarea cu ceară, care este de fapt o tehnologie mai puțin folosită. Prin urmare, înainte de a analiza anumite cartușe pentru imprimarea EPSON, vom vorbi pe scurt despre tehnologiile de imprimare menționate.

Tehnologia de imprimare termică

În această imprimare, cerneala este aplicată pe hârtie de un cap de imprimare, care prin duzele rezistorului încălzește cerneala la temperaturi ridicate. Apoi datorită presiunii crescute este ulterior împins prin duze pe hârtie. În același timp, culorile și nuanțele sunt amestecate pe hârtie. Acest lucru se face fie prin suprapunerea de picături microscopice individuale de cerneală sau plasându-le una lângă alta. Calitatea de imprimare rezultată se bazează, de asemenea și din densitatea plasării picăturilor de cerneală.

Tehnologia de imprimare piezoelectrică

Tehnologie piezoelectrică pentru aplicarea cernelii pe hârtie utilizează de asemenea presiunea pentru crearea picăturilor. Spre deosebire de imprimarea termică totuși, presiunea produsă de această tehnologie, rezultă din efectul curentului electric pe elementul piezoelectric din capul de imprimare.

Acesta la tensiune suferă o "îndoire", iar presiunea creată împinge picăturile de cerneală pe hârtie. Cea mai mare calitate a imprimării este și vechea unitate inteligentă de control al imprimantei, care optimizează forma picăturilor aplicate. Nu este necesar să subliniem importanța utilizării cartușului de înaltă calitate Epson.

Imprimare cu ceară

În principiu este vorba despre o combinație de imprimarea piezoelectrică și cea cu laser. De data aceasta cerneala are o consistență de ceară, care prin încălzire se dizolvă și se amestecă în culoarea dorită. După amestecarea nuanței dorite este cerneala ca și în cazul imprimării piezoelectrice aplicată prin capul de imprimare. Cartușele cu cerneală solidă sunt și pentru această tehnologie o condiție prealabilă, dacă doriți să obțineți o imprimare de calitate.

Cartușe pentru imprimanta Epson + exemple

Cartușele și tonerele EPSON sunt fabricate la cele mai înalte standarde de calitate.În măsura totală și fără nici un compromis, pot lua în considerare și cerințele cele mai exigente pentru o imprimare de calitate. Documentele de text, cele grafice sau fotografiile vor fi astfel tipărite în calitatea pe care o așteptați în mod corect.

Nu se poate întâmpla ca imprimanta să vă surprindă neplăcut de rebuturi imprimate. Cartușele pentru imprimanta EPSON vă vor permite pur și simplu să lucrați fără probleme la domiciliu sau în compania dvs. Fără a pierde timpul cu imprimarea unui nou document. Cel mai bine ar fi dacă vă veți convinge singuri de cuvintele noatre. În rândurile următoare ne vom uita concret la cartușe Epson.

1. Cartuș original Epson T79114010 negru (negru)

Cu consumabilele originale, așa cum am menționat deja nimic nu vă poate surprinde. Prin umplerea cartușului Epson T79114010, vă puteți asigura că veți obține o calitate superioară și o durată mai mare de imprimare. Cerneala este potrivită pentru imprimantele din seria Epson Workforce Pro și v-a permite să imprimați 900 de pagini de hârtie cu o acoperire de 5%.

2. Cartuș compatibil Epson T0715 multipack

Cartușele compatibile EPSON sunt o alternativă mai accesibilă la imprimarea de calitate.După consumarea cartușelor originale, veți putea datorită setului complet Epson T0715 multipack economisi bani. Calitatea imprimării va fi desigur păstrată. Setul este alcătuit din rezerve de culoare azurie (cyan), purpurie(magentă), galben și negru, și este destinată modelelor Epson Stylus.

3. Cartușul original multipack Epson T061540 T0615

Cartușe originale Epson T061540 T0615 sunt optimizate direct pentru a lucra cu tehnologia de imprimare piezoelectrică. Astfel pot oferi fotografii de calitate impecabilă, printuri de text sau imprimări grafice. Setul conține 8 ml de cerneală azurie (cyan), purpurie (magentă), galbenă și neagră. Puteți să o utilizați în imprimantele Epson Stylus.