(Lu - Vi: 8:00 - 16:00)info@cdrmarket.ro

Cartușe cu jet de cerneală HP în imprimantă.

Compania HP nu lasă nimic la întâmplare, iar imprimantele sale independente sau multifuncționale reprezintă o garanție a calității superioare și a imprimării profesionale. Același lucru este valabil și pentru cartușele cu jet de cerneală HP cu care puteți avea întotdeauna lucrurile sub control. Cartușele HP originale sunt proiectate să funcționeze în orice detaliu, astfel încât să poată funcționa în siguranță în orice împrejurare și să vă ofere o calitate maximă a fotografiilor imprimate, a documentelor grafice sau text.

Cartușele HP dispun de asemenea, de o valoare adăugată sub forma unor randamente ridicate, pe care le veți aprecia în special în cazul imprimării frecvente a documentelor. Utilizarea unor astfel de cartușe va fi proiectată în cele din urmă într-un cost redus pe pagină. Cu toate acestea, rezultate excelente pot fi obținute și cu cartușe cu jet de cerneală compatibile, destinate imprimantelor HP și prin urmare astăzi acordăm spațiu ambelor categorii de cartușe.

Cartuș original HP 652 F6V25AE negru (negru)

Așa cum am menționat deja, cartușele cu jet de cerneală originale sunt reglate în așa fel încât să ofere o calitate excepțională a imprimării fără compromisuri. Și nu este altfel nici în cazul cartușului HP 652 F6V25AE care oferă în plus fiabilitate și un preț bun. Cartușul este compatibil cu mai multe modele de imprimante HP DeskJet Ink Advantage. Randamentul cartușului vă va permite să imprimați 360 coli de hârtie cu o acoperire standard de 5%.

Dacă este pentru dvs. o prioritate de economisire a imprimării, aducem în atenția dvs.  cartușul negru compatibil HP 652 XL F6V25AE, care are un volum de până la 20 ml (pachetul original este de 6 ml), spre deosebire de cartușele originale menționate mai sus. Calitatea imprimării este bineînțeles, menținută și în acest caz.

Cartuș original HP 300XL CC641E negru (negru)

Cu cartușul original HP 300XL CC641E, vă puteți bucura nu numai de o calitate superioară a imprimării, ci și de numărul de coli de hârtie imprimate. Acest cartuș cu jet de cerneală de 12 ml oferă un randament perfect care este suficient pentru a imprima până la 600 de pagini de documente. Cu acest cartuș în imprimantă, nu veți fi surprins de cerința neașteptată de a imprima un număr mare de documente. Cartușul este proiectat pentru imprimantele HP DeskJet sau HP Photosmart.

Cu toate acestea, la reducerea costurilor de imprimare, puteți lua în considerare și cartușul cu jet de cerneală compatibil HP 300XL CC641E. Acest cartuș alternativ cu volum de 18 ml vă va economisi bani, și nu trebuie să vă faceți griji cu privire la calitatea imprimării. Aceasta va fi aceeași ca și la cartușul original.

Cartușul original color (color) HP 301 CH562E

Funcționarea fiabilă și fără probleme a imprimantelor din seria HP DeskJet va avea loc și sub cartușul original HP 301 CH562E. Cu acest cartuș puteți imprima de asemenea documente cu aspect profesional pe o hârtie simplă. Volumul original al cartușului este de 6 ml, iar randamentul mediu aproximativ al cartușului cu jet de cerneală la imprimarea documentelor cu o acoperire standard de 5% este de 165 de coli de hârtie.

O alternativă la cartușul original HP menționat mai sus este un cartuș color compatibil HP 301XL CH564E, care are un volum de două ori mai mare de 15 ml. Chiar și cu un cartuș compatibil mai ieftin, vă puteți bucura la final de calitatea impecabilă a imprimării.

Cartuș original color (color) HP 22XL C9352CE 

Așteptările dvs., desigur nu va dezamăgi nici cartușul cu jet de cerneală HP 22XL C9352CE. Dimpotrivă. Ca și toate cartușele originale HP, și acest cartuș garantează o calitate excepțională a imprimării și o durată lungă de imprimare. HP 22XL C9352CE este compatibil cu imprimantele HP DeskJet, HP OfficeJet pe care îl puteți utiliza și în seria modulului HP PSC. Cartușul dispune de un volum de 11 ml, iar randamentul cartușului cu o acoperire tipică de 5% a paginii vă v-a permite să imprimați aproximativ 415 coli de hârtie în format A4.

Cel mai atractiv cartuș la preț este cartușul compatibil HP 22XL C9352ADatorită volumului de cartuș cu jet de cerneală de 25 ml, puteți economisi bani, dar în același timp veți putea imprima și un număr mai mare de pagini. Ce își poate dori mai mult un om? Poate că doar calitatea imprimării, dar aceasta este excelentă și în acest caz.