(Lu - Vi: 8:00 - 16:00)info@cdrmarket.ro

Care imprimante laser sunt în prezent cel mai bine vândute?

Imprimantele laser sunt din ce în ce mai populare, iar în clasamentul vânzărilor ocupă cele mai înalte locuri. Motivul este simplu. O imprimantă laser multifuncțională color sau chiar alb-negru oferă o imprimare de înaltă calitate și economică. Dar pot oferi mult mai mult și nu sunt doar un număr, astfel încât  imprimantele cele mai vândute vă demonstrează acest lucru.

1. HP LaserJet Pro M12w

Mulți dintre noi au în memorie un preț ridicat al imprimantelor laser. Astăzi, situația este diferită iar imprimantele cu laser nu mai sunt demult un privilegiu al echipamentului de birou corporativ. Deci, dacă căutați o imprimantă rapidă alb-negru la un preț atractiv de achiziție, atunci îl veți  obține cu siguranță în modelul HP LaserJet Pro M12w.

Imprimanta surprinde plăcut prin dimensiunile sale compacte și prin tehnologia de imprimare laser cu rezoluție de 600x600 dpi, care este suficient de bogată pentru a imprima imagini de calitate alb-negru. La început, nu va trebui să așteptați prea mult. Documentul poate fi ținut în mână timp de până la 10 secunde după pornirea comenzii de imprimare. Pe minut imprimanta laser poate imprima până la 18 pagini.

Imprimarea manuală pe două fețe și partajarea wireless, sub forma unei cartele Wi-Fi, sunt la îndemână. Datorită conectivității wireless la rețeaua dvs. din domiciliu, puteți imprima de la o varietate de dispozitive și de oriunde din casă. De asemenea, vă vor oferi o întreținere minimă și o manevrare ușoară. Veți adăuga hârtie în tava de alimentare după imprimarea de 150 de pagini iar schimbarea tonerului va fi o problemă de câteva secunde. În imprimanta HP LaserJet Pro M12w puteți folosi cartușul de toner compatibil HP 79A CF279A pentru un randament care permite imprimarea a 1000 de pagini la standardul de acoperire de 5%.

2. Brother DCP-1512E

Printre cele mai bine vândute imprimante se numără dispozitive laser multifuncționale. Dintre acestea modelul Brrother DCP-1512E merită o atenție deosebită. Această imprimantă laser vă oferă pe lângă imprimarea alb-negru de cea mai bună calitate, opțiunea de copiere sau scanarea documentelor.

Claritatea și calitatea imprimării vor fi asigurate de rezoluția imprimantei cu valori de  2400 x 600 dpi. Calitatea transferului de fișiere text sau grafice către computer va fi regizat de scaner, a cărui rezoluție nu necesită niciun comentariu. Valorile 600 x 1200 dpi și 19 200 x 19 200 dpi în cazul rezoluției interpolate nu lasă nici o îndoială cu privire la calitatea fișierelor transferate.

Cu toate acestea, imprimanta laser nu vă dezamăgește așteptările în ceea ce privește viteza de imprimare și numărul de tipăriri pe minut. După ce ați trezit imprimanta din modul de așteptare, veți putea prelua prima imprimare alb-negru în 16 secunde. După un minut veți putea ține în mână 20 de pagini de hârtie imprimată  în format A4.

Tava pentru hârtie, similar modelului de mai sus, vă permite să încărcați 150 de pagini de hârtie. În acest caz, doar un afișaj de 2 rânduri vă va solicita să adăugați hârtia. La înlocuirea tonerului, puteți lua cartușul original de imprimare TN-1030 (negru). Construiți astfel imprimări de calitate fără compromisuri.

3. Canon i-Sensys LBP7018C

Imprimantele laser sunt de asemenea, o alegere excelentă în acele cazuri, în care este necesar pe lângă o imprimare alb-negru și o imprimare a documentelor grafice color. Și chiar modelul de imprimante Canon's i-Sensys LBP7018C este unul dintre cel mai bine vândute modele din categoria sa.

Imprimanta laser dispune de o rezoluție de 2400 x 600 dpi care garantează o imprimare alb-negru și color de înaltă calitate. Putem menționa detalii mai clare și nuanțe optime ale culorii, care sunt rezultatul natural al unei astfel de rezoluții. Iar la acestea dacă adăugăm un design compact, astfel nu va exista nicio îndoială că imprimanta laser va fi utilizată acasă și într-un birou de afaceri mic.

O face interesantă, de asemenea și tehnologia primei imprimări rapide. O puteți aștepta de la imprimantă în mai puțin de 14 secunde. La imprimarea alb-negru, imprimanta poate imprima 16 pagini pe minut. La imprimarea documentelor color, numărul paginilor tipărite din motive evidente este mai mic, imprimanta poate imprima 4 pagini pe minut. Merită menționat faptul că eficiența energetică a imprimantei vă ajută să economisiți bani. Cu toate acestea, banii îi puteți economisi și utilizând cartușele de toner compatibile destinate acestui model.