(Lu - Vi: 8:00 - 16:00)info@cdrmarket.ro

Brother – firma care de decenii produce cartușe de calitate pentru imprimantă

Compania Brother nu trebuie probabil să o prezentăm special nimănui dintre voi. Firma activează pe piața europeană de peste 60 de ani și ne putem convinge de calitatea dispozitivelor sale în fiecare zi acasă sau la locul de muncă. Indiferent dacă este vorba de tehnologia de birou sau de produse destinate industriei.

O scurtă privire la istoria firmei

Compania Brother a început să își scrie istoria remarcabilă din anul 1908. Desigur, atunci  se numea YASUI SEWING MACHINE CO și se dedica reparării mașinilor de cusut sau a producției pieselor de schimb. După moartea fondatorului KanekichiYasua, fiul său a preluat conducerea companiei, iar compania și-a extins activitatea în mașini de cusut și a pălăriilor de paie. Treptat, compania a trecut printr-o reorganizare și prin extinderea produselor sale în străinătate și-a extins și gama de produse. Ca exemple putem include mașinile de spălat, ventilatoare, mașinile de tricotat sau chiar motocicletele Darling care dispuneau de o capacitate de 80 cm3.

Etapele importante în istoria companiei Brother vom găsi mai multe și cu siguranță unele dintre ele vor fi menționate puțin mai târziu, dar nu putem lăsa neobservat anul 1958, atunci  când compania a înființat o societate comercială și pe teritoriul Europei. Compania a ales Irlanda pentru afacerea sa în Europa, iar mai târziu la aceasta a fost adăugată Franța, Germania și Olanda. În anul 1962 compania s-a redenumit și a început să utilizeze numele de astăzi a firmei BROTHER INDUSTRIES LTD.

Brother are în contul său mai mulți lideri mondiali

O îmbunătățire a tehnologiei de imprimare cu jet de cerneală au încercat în trecut mai multe companii și în același timp cu firma Brothers au concurat mărci, precum ar fi HP, Epson și Canon. Nu este de datoria noastră să evaluăm lupta lor competitivă, dar este adevărat că prima imprimantă cu ac de mare viteza este întotdeauna asociată cu firma Brother, care a construit dispozitivul proiectat de CDCC și ulterior a fost fabricat și vândut din 1971.

Prin acestea premiera companiei Brother nu s-a terminat. Dimpotrivă. După imprimantele cu ace, mașinile de scris electrice au preluat cuvântul, care au adus succesul global și au devenit un impuls important pentru dezvoltarea companiei. Trebuie să amintim anul 1987 care are legătură cu imprimanta laser Brother iar apoi anul 1995, care a rămas remarcat prin primul dispozitiv multifuncțional cu laser din lume. Această premieră a companiei Brother s-a repetat doi ani mai târziu, astfel că în anul 1997 au lansat prima imprimantă multifuncțională cu jet de cerneală.

Pentru firmă a fost cu siguranță interesant și anul 2002, când au început să vândă imprimante mobile puternice Brother sau anul 2007 prin noutatea revoluționară sub forma unei imprimante de etichete RFID.

Sfat: O scurtă privire despre istoria și principiul imprimării cu jet de cerneală, v-am adus în articolul cum funcționează o imprimantă cu jet de cerneală.

Brother astăzi

În prezent compania Brother continuă să producă mașinile de cusut industriale și alte mașini de prelucrare, dar prioritatea rămâne și fabricarea de scanere sau imprimante de etichete menționate. Bineînțeles, acesta nu este nici de departe tot.

Sfat: Etichete Brother, Dymo și Casio sunt ajutoare nemaipomenite. Priviți unde le puteți folosi.

La prezentarea dispozitivelor din portofoliul companiei Brother nu pot lipsi imprimantele. Imprimantele din atelierul acestui brand respectat sunt de o calitate garantată pentru imprimarea profesională, indiferent de tehnologia de imprimare pe care o folosesc. Dispozitivele clasice sau dispozitivele multifuncționale îndeplinesc cele mai stricte criterii și sunt întotdeauna pregătite să vă ofere servicii, pentru activități private sau corporative. Eficiența muncii dvs. sau a angajaților dvs. poate fi încurajată de multe tehnologii inteligente, este de ajuns doar alegerea unui model de imprimante care se potrivește cel mai bine cerințelor reale.

Dar să ne întoarcem la calitatea imprimării. Acest lucru sa datorat în mare parte tonerelor originale și cartușelor cu jet de cerneală. Despre calitatea cartușelor originale nu ne putem îndoi. Acestea sunt produse direct de către producătorul imprimantei (în cazul nostru de către compania Brother), și le numim "rețeta" care este adaptată cerințelor individuale ale dispozitivului. Calitatea imprimării cu cartușe originale Brother a fost, este și credem că în viitor va fi la un nivel de 100%. De la cartușele originale putem să ne așteptăm întotdeauna la același randament.

CDRmarket sfătuiește:

Plănuiți achiziţionarea unei imprimante noi? Acestea sunt cele mai frecvente greșeli pe care le puteți face. Evitați-le.

Imprimanta semnalizează sfărșitul cartușului? Vă vom sfătui cum să alegeți corect cartușul.