(Lu - Vi: 8:00 - 16:00)info@cdrmarket.ro

Acordați-i tonerului dvs. o nouă șansă la viață

Faptul că suntem Firma Verde, cred că știți deja. Dar de ce, asta probabil nu știți. Contaminarea mediului înconjurător este una dintre cele mai mari probleme, cu care ne confruntăm ca companie. Faptul că cele mai inteligente creaturi care au umblat pe planeta Pământ au reușit atât de mult să o distrugă în timpul existenței sale, încât ne dă de gândit.

Nu există nici o îndoială a faptului că și industria imprimantelor afectează într-o oarecare măsură, mediul înconjurător. Tonerele vechi, care nu sunt reciclate reprezintă pentru mediul înconjurător o amenințare atât de mare încât au fost incluse în categoria deșeurilor periculoase. Din păcate, merită acestă denumire. Descompunerea lor în depozitele de deșeuri municipale poate dura mai mult de o mie de ani.

Reciclarea tonerelor are sens

Conform statisticilor organizațiilor ecologice numărul tonerelor aruncate depășește jumătate de miliard de bucăți în fiecare an. Poate credeți că, la astfel de numere mari, reciclarea unui toner nu va salva planeta. Totuși, credem că în timpul vieții veți folosi câteva zeci de tonere, iar prin reciclarea lor veți reuși să contribuiți semnificativ la reducerea amprentei dvs. asupra mediului înconjurător.

Ce să facem?

Pentru a minimiza contaminarea solului, apei și a aerului prin toxine de la descompunerea și incinerarea părților din toner, sunt de ajuns chiar puține lucruri. Una dintre cele mai ecologice soluții este trimiterea cartușelor de toner originale folosite pentru renovare. În cazul în care, dețineți un toner compatibil, îl puteți depune la cel mai apropiat centru de colectare.

Puteți recicla și printr-un mod mult mai creativ. De data aceasta, noi am însuflat viață unui toner gol!

Pământ suficient, apă, lumină, puțină iubire...

... și datorită colegelor noastre din magazinul CDRmarket, tonerul vechi a devenit o casă pentru aceste frumuseți verzi.

În cazul în care nu vi se potrivește acest toner sub forma unui ghiveci în camera de zi, puteți trimite casetele goale în magazinul nostru. Contactați-ne prin e-mail / telefon și consultați adresa de livrare sau depuneți casetele la locația de distribuție cu ajutorul unui angajat de-al nostru. În acest fel veți avea siguranța că distrugerea lor va avea loc în conformitate cu cerințele legii privind gestionarea deșeurilor periculoase și în armonie cu natura.