(Lu - Vi: 8:00 - 16:00)info@cdrmarket.ro

Acestea sunt materiale de birou care vă vor ușura munca

Pe lângă mobilier sau tehnologiei de birou, nici măcar un birou de acasă, nu ar face față fără o varietate de nevoi de birou. La prima vedere lucrurile mici aparent nesemnificative, par adesea importante și se pot dovedi a fi un serviciu neprețuit. De exemplu, un capsator, dosare de plastic sau chiar o bandă adezivă obișnuită. Să nu sărim ci mai degrabă să luam toate pe rând. În următoarele rânduri vă vom prezenta o serie de materiale de birou fără de care biroul dvs. nu poate funcționa.

Materiale de birou pentru o mai bună organizare și arhivare a documentelor

Cu ajutorul suporturile de plastic puteți păstra ordinea în documente care vă sunt mai ușor la îndemână. Toate contractele importante, colile, foile de calcul, facturile și alte documente importante vor fi puse în mod clar în suportul D. RECT care este proiectat pentru documentele A4. Dispozitivul este echipat cu un mecanism de pârghie de înaltă calitate, o etichetă dublă față verso și o gaură rotundă pentru o manipulare mai ușoară atunci când scoateți dosarul din mobilier sau de pe raft. Exteriorul suportului este acoperit cu PVC, iar marginile sale inferioare protejează șinele de metal de uzură. Lățimea acestui dispozitiv este de 7,5 cm, dar de asemenea vă oferim și dispozitive mai înguste de 5 cm.

Pentru organizarea sau  arhivarea documentelor puteți opta și pentru suporturi cu suprafață mată sau pentru ambalaje prospective care s-au dovedit și au devenit un asistent de birou preferat.

Hârtii de birou, etichete autoadezive și note

Aceste materiale de birou cu siguranță nu pot lipsi din biroul dvs. Hârtiile de birou concepute pentru imprimarea standard dar și pentru utilizarea mai exigentă sau hârtia foto, concepută pentru imprimarea fotografiilor de vacanță în familie, ar trebui să fie întotdeauna în biroul dvs. Vă oferim astfel hârtia cu o greutate diferită. De exemplu, puteți utiliza hârtia de birou ColorCopy, cu greutate de 90 g / m2, pentru imprimanta cu cerneală de înaltă calitate și imprimarea laser.

De remarcat, ar trebui să fie și etichetele autocolante care sunt adecvate pentru marcarea suporturilor (CD-uri, DVD-uri) sau pentru tipărirea etichetelor adresabile. Vă puteți alegeți dintr-o gamă largă de dimensiuni și forme. În birou, totuși, sunt necesare și etichetele adezive unde puteți nota, sau scrie notițe și astfel le puteți lipi intr-un loc vizibil.

Cum să alegeți hârtia de birou?

Materiale mici de birou

Chiar și lucrurile mici, cum ar fi acele, agrafe de hârtie, benzile de cauciuc, adezivii sau  capsatoarele, completează articolele de birou. Capsatoarele sunt un ajutor de încredere când trebuie să faceți ordine în hârtiile din birou și doriți să aveți contractele împreună. DELI 0327 poate fi un capsator bun pentru dvs., datorită ergonomiei sale sofisticate care vi se potrivește perfect în mâna. Capsatorul are un loc în care puteți plasa 120 fire de dimensiuni standard 24/6, care sunt potrivite pentru cele mai multe capsatoare de birou. Avem de asemenea, fire de oțel de calitate superioară în capsatorul cu mărimea de 26/6.

Instrumente de scris pentru birou

Instrumentele de scris pentru birou, cum ar fi cariocile, markere, pixurile sau pixurile care șterg, reprezintă o parte indispensabilă a acestuia și nici un centru de birou sau cel de acasă nu poate fii fără aceste instrumente. Pixurile Erata care pot șterge vă oferă posibilitatea de a vă corecta în cazul unei greșeli gramaticale sau o greșeală de calcul prin simpla ștergere a textului. Cu markere și indicatoare nu numai că veți scoate în evidență textul marcat ci permiteți orientarea mai simplă și rapidă a textului cu mai multe pagini.

Materiale de birou pentru fiecare

Compania noastră este pe piață de mai bine de 16 ani nu este la început de drum. În acel moment am extins treptat nu numai gama de imprimante, ci și materialele asociate cu acestea. Materiale de birou care nu sunt excluse. În această categorie veți găsi o gamă largă de produse de birou de calitate și dovedite care vă vor face ajuta la rutina zilnică  în biroul dvs. Verificați singur!