(Lu - Vi: 8:00 - 16:00)info@cdrmarket.ro

Accesorii de birou care ar trebui să fie evidente

Probabil ați văzut vreodată spații de lucru netradiționale ale companiilor internaționale. Poate că doar ați oftat la minunatele condiții de lucru ale angajaților lor. Bineînțeles, acestea sunt pentru mulți dintre noi, la o depărtare de câteva mile. Nimic nu vă împiedică să vă aranjați biroul în așa fel, încât să vă ofere tot ce e important. Accesoriile de birou cărora astăzi le oferim spațiu sunt utile, ne ușurează munca și ne pregătesc pentru fiecare situație.

Fără imprimantă? În nici un caz

Dacă vrem să enumerăm accesoriile de birou utile, atunci nu putem începe cu nimic altceva decât cu o imprimantă de calitate. Este prima pe lista noastră și ar trebui să facă parte din echipamentul fiecărui birou.

În principiu, nu este important ce tip de imprimantă decideți să vă cumpărați. Fie că este vorba despre una multifuncțională, o imprimantă cu jet de cerneală sau una cu laser, important este să reușească să îndeplinească cerințele avute de la ea. Imprimarea documentelor text, grafice, a foilor de lucru, a pliantelor publicitare, a invitațiilor, precum și a amprentelor pe CD și DVD poate da de lucru oricărei imprimante. Pe site-ul nostru, am descris de mai multe ori tema alegerii unei imprimante. Mai multe informații despre imprimante, puteți afla în articolul Cum să alegeți o imprimantă corect.

Tocătorul de hârtie este o idee bună  

Dacă ați crezut până acum că tocătorul de hârtie aparține doar în birouri ale instituțiilor de stat sau organizațiilor care procesează informații sensibile, vă putem convinge de contrariul acestor lucruri. Tocătorul de hârtie este important în firme sau în biroul de acasă. Suntem conștienți că, atunci când sunteți acasă, aruncați declarații bancare și diverse documente mai sensibile cu datele dumneavoastră personale, în coșul de gunoi. Poate, cel mult le rupeți în jumătate sau dacă depuneți puțin efort, atunci le ardeți în foc. Nu trebuie să faceți acest lucru cu dispozitivul de tocare a hârtiei și puteți elimina elegant astfel documentele cu date care nu ar trebui să ajungă în mâinile persoanelor neautorizate. Fâșiile subțiri de hârtie care au trecut prin tocător, cu siguranșă nu vor fi aranjate nici măcar de MacGyver.

Tablele magnetice vin la îndemână

Tabla magnetică agățată în birou este de neprețuit. În acest fel, puteți avea în fața ochilor tot felul de infomații importante. Pe lângă acest lucru, poate fi o sursă de informații pentru „colegi care uită“. Puteți să o utilizați perfect atunci când planificați sarcini, la cursurile de formare corporative sau prelegeri. Placa magnetică poate ajuta la preluarea liniștită a comenzilor, și de asemenea, ajută și la notarea rapidă a contactelor. Ceea ce poate reuși să îmbunătățescă totul, este sistemul sub formă de roți magnetice, panglici, figuri colorate sau chiar role. Aveți posibilitatea să le atribuiți la un text scris, un link, sau la o indicație.

Ordine pe masă, ordine în minte

Chiar dacă nu pare important la prima vedere, importanța unui birou de lucru curățat este mai mare decât putem admite. Albert Einstein sau SteveJobs își puteau permite să aibă haos pe masă, dar pentru majoritatea dintre noi, este benefică ordinea. Ordinea de pe masă ne influențează performanța la muncă și ceea ce poate spune despre noi. Deci, de ce ar trebui să ne pierdem timpul căutând pixuri, creioane sau capse sub hârtia împrăștiată, când le putem avea aranjate în suport? Pentru accesorii de birou sub formă de standuri diferite, veți da câțiva euro. În cele din urmă, pe biroul curățat puteți găsi un loc pentru o fotografie cu familia, care vă va face momentele mai plăcute la lucru.

Totul va fi ajustat de micile accesorii de birou

Ne petrecem mai mult timp în birou decât în familie. Va fi destul de corect, dacă vom avea mici accesorii în birou care vor face munca noastră mai ușoară și mai plăcută. Ar trebui să aveți, de exemplu, la îndemână căști pentru urechi sau un încărcător pentru telefonul mobil. Cu toate acestea lucruri precum timbre, etichete autoadezive sau capsatoarele, vă pot face munca mai ușoară. Dacă sunteți interesat de acest subiect, citiți articolul despre nevoile de birou, care vă vor ușura munca. Veți găsi în el câteva sfaturi utile pentru accesoriile de birou.