(Lu - Vi: 8:00 - 16:00)info@cdrmarket.ro

Imprimantă de buzunar pentru călătorii - un hit care a cucerit mai ales tinerii

Printre imprimantele de buzunar sau cele mai exact printre imprimantele portabile găsim dispozitive mici care sunt capabile fără nici un compromis să imprime etichete de bună calitate sau documente numerar. Bineînțeles, aceste dispozitive sunt folositoare, dar nu sunt interesante pentru cei tineri. O altă alternativă a imprimantelor de buzunar mult mai atractivă sunt dispozitivele care fac posibilă imprimarea fotografiilor oriunde v-aţi afla.

Utilizare universală, calitate excelentă a imaginii

Caracteristica comună a tuturor imprimantelor de buzunar este mobilitatea pe care o avem la dispoziție grație unei baterii, care permite dispozitivului să funcționeze fără o sursă de alimentare. Dacă adăugăm la aceasta și posibilitatea imprimării fotografiilor, dimensiunile compacte, calitatea surprinzătoare a imaginii și utilizarea universală, faţă de ceea ce primim de la Polaroid, nu e de mirare că imprimantele de buzunar se bucură de o popularitate uriașă în rândul tinerilor.

Cele mai recente tendințe arată totuși, faptul că farmecul imaginilor imprimate nu poate rezista nici măcar anilor "mai în vârstă". Din ce în ce tot mai des, imprimantele de buzunar sunt folosite pentru a imprima fotografii din vacanțele de familie, din diferite sărbători și diverse evenimente sociale. Așadar, în plus față de beneficiile menționate mai sus, cum au reușit imprimantele de buzunar să atragă atenția tinerilor?

TIP: Acordați atenție fotografiilor imprimate? Vă vom sfătui ce fel de imprimantă să alegeți pentru imprimarea fotografiilor.

Dimensiuni potrivite, ușor de utilizat

Imprimantele de buzunar sunt în general dispozitive compacte mici, pe care le puteți lua  oriunde cu dvs. pe drum. Ca să nu rămânem doar la vorbe, vă propunem să aruncăm o privire la dimensiunile imprimantei de buzunar HP Sprocket. Veți recunoaște singuri, că dimensiunile de 116 x 75 x 23 mm nu ocupă mult spațiu și la fel este și cu greutatea. Aceasta reprezintă doar 170 de grame.

Un lucru bun la imprimantele de buzunar este că oferă o utilizare simplă. Înainte să începeți să folosiți imprimanta de buzunar, va trebui să vă instalați în smartphonul dvs. o aplicație mobilă. Nu trebuie să vă faceți griji, nu este nimic complicat. Bineînțeles, aplicația este disponibilă pentru platforma Android, dar și pentru alte sisteme de operare. După instalarea aplicației, vă puteți conecta la imprimanta de buzunar prin Bluetooth. Și deja am ajuns la universalitatea imprimatei de buzunar, amintită mai sus.

Cu camera foto Polaroid, veți obține fotografia pe care tocmai ați făcut-o, dar probabil asta este totul. La o imprimantă de buzunar este cu totul altceva. La imprimantă vă puteți conecta cu ajutorul tabletei sau chiar și cu mai multe telefoane mobile. Cu ajutorul aplicației, veți putea alege din galerie imaginile pe care le-ați dori în albumul dvs. de fotografii sau cu ajutorul smartphonului vă conectați la internet și alegeți fotografiile pentru imprimare de pe Facebook sau Instagram. Dar nu trebuie să imprimați doar imaginile finale. La sărbătorile în familie, puteți să faceți o fotografie cu camera încorporată a telefonului mobil și în câteva minute să țineți în mână o fotografie imprimată cu ajutorul imprimantei de buzunar. Fotografiile pot fi editate înainte de imprimare.

Editare necomplicată a imaginilor, imprimare rapidă fără cartuș

Dacă nu sunteți mulțumiți cu fotografia realizată, nici o problemă. Aplicația vă oferă câteva instrumente pentru editarea fotografiei. Astfel, puteți ajusta saturația culorii sau puteți lumina imaginea, și nu sunt neobișnuite editările care fac imaginile să arate vechi. Tinerii vor aprecia adăugarea de clipart-uri, texte sau chiar rame diferite.

Imprimanta de buzunar, cu toate acestea, este interesantă prin faptul că imprimanta pentru imprimări foto nu are nevoie de toner sau cartușe cu jet de cerneală. Fotografiile sunt tipărite pe o hârtie foto specială ZINK care este introdusă într-o tavă amplasată sub capacul imprimantei de buzunar.

Hârtia foto ZINK dispune de toate nuanțele de culori necesare imprimării imaginilor color. Imprimanta, în cazul nostru Sprocket HP, datorită utilizării tehnologiei de imprimare termică ZINK (tehnologia de imprimare este derivată din cuvântul ZeroInk, ZINK, deci fără ATRAMENT) încălzește hârtia foto, pe care se imprimă o fotografie color. Nu vă lăsați păcăliți. Întregul proces este destul de rapid și de la clic-ul pe pictograma imprimantei până la imprimare nu trec mai mult de 30 de secunde.

Imprimantele de buzunar pot fi un cadou perfect

Dacă nu știți ce cadou să le faceți copiilor dvs., luați în considerare imprimantele de buzunar. Imprimantele de buzunar vor fi pentru ei un partener excelent, iar recompensa dvs. pot fi fotografiile imprimate care captează momentele unice ale aventurilor pe care le veți admira acasă sau la serviciu.

TIP: Știți cum să alegeţi hârtia foto în imprimantă, pentru a vă asigura că calitatea imaginii este satisfăcătoare?