(Lu - Vi: 8:00 - 16:00)info@cdrmarket.ro

Aceste semnale vă arată că aveţi nevoie de o nouă imprimantă

Lentă, dar o imprimantă cu adevărat zgomotoasă, cu imprimări de proastă calitate si granulate vă pot aminti faptul nu doar o dată vârsta imprimantei dvs. Chiar dacă aţi fost mulţumit până acum de imprimanta dvs. mai veche și aţi amânat achiziţionarea unui dispozitiv nou, problemele apărute din ce în ce mai des prezicând sfârșitul iminent al imprimantei nu îl veţi mai putea ignora. Știți ce alte semnale vă vor arăta în mod clar că este momentul să începeţi să căutaţi un model nou de imprimantă?

1. Hârtia se blochează tot mai des

Blocarea hârtiei ocazional, în interiorul imprimantei nu indică întotdeauna o problemă a dispozitivului. Blocarea hârtiei poate fi adesea asociată cu o calitate slabă a hârtiei de la birou sau cu punerea greșită a hârtiei în tava imprimantei. Dacă introduceţi hârtia greșit în tavă se pot introduce simultan mai multe coli de hârtie și în cele din urmă se ajnge la blocarea în interiorul imprimantei.

Desigur, o altă situaţie apare dacă blocajul hârtiilor este fără temei și tot mai frecvent. Aceasta este cel mai probabil uzura mecanică a componentelor imprimantei, astfel trebuie să vă dați seama că în viitorul apropiat, imprimanta poate întrerupe complet serviciul de imprimare.

2. Cartușele se consumă neobișnuit de repede

În cazul unei imprimante cu jet de cerneală poate fi asociată terminarea mai rapidă a cernelii datorită curăţării regulate a capului, care împiedică uscarea cernelei. La fiecare oprire sau, mai precis spus, după fiecare conectare nouă a imprimantei la sursa de energie, o anumită cantitate de cerneală va dispărea datorită curățării capului de imprimare a jetului de cerneală. O astfel de pierdere de cerneală nu este una economică, dar este planificată și nu este nimic neobișnuit în legătură cu aceasta.

Mai rău este atunci când imprimanta dvs. nu poate folosii în mod eficient tonerul sau cartușul cu jet cerneală. Fără a imprima câteva zeci sau sute de documente (desigur, în funcție de randamentul cartușului), veți avea un cartuș aproape gol după doar câteva zile. La reumplerea cartușului vom rămâne încă puţin și în următoarele rânduri.

3. Tonere / Cartuse cerneala

În cazul în care achiziţioanarea de toner sau a cartușului cu jet de cerneală devine din ce în ce mai greu pentru dvs. și vă petreceți prea mult timp în căutarea unui magazin specializat, luați în considerare dacă efortul dvs. merită. În cele din urmă, va fi mai bine să sunați la un consiliu de familie și să fiți de acord cu o imprimantă care să corespundă nevoilor tuturor membrilor gospodăriei și în care să cumpărati tonerul sau cartușul cu jet de cerneală după doar câteva clicuri?

4. Nu aţi putut conecta la Windows 10 imprimanta dvs. veche

Dacă nu vă puteți conecta imprimanta veche la sistemul de operare Windows 10 care a fost lansat pe piaţă în anul 2015, cu părere de rău nu veţi mai putea face nimic. Motivul este prozaic. Producătorul imprimantei cel mai probabil nu mai produc de mult timp, și prin urmare, nu este disponibil un driver mai nou. Sistemul de operare Windows 10 nu poate recunoaște driverul învechit, astfel încât nu puteți vedea imprimanta între dispozitivele conectate. Și din păcate, nu vă rămâne altceva de făcut, decât să vă luaţi un model mai nou de imprimantă cu jet de cerneală sau laser.

5. Achiziționarea unei imprimante noi poate fi și din alte motive

Achiziționarea unui dispozitiv nou este puțin probabil să fie evitată chiar dacă imprimanta dvs. nu semnalează sfârșitul duratei sale de viață, dar veți dori să fiţi la un pas cu moda și să folosiți tehnologia modernă. Progresul înaintează cu pași repezi, astfel încât imprimantele din ziua de azi sunt încărcate cu tehnologii multiple la care vechea dvs. imprimantă poate doar visa. Dacă aţi fost până acum mulţumit de faptul că prin ajutorurul dvs. imprimanta a reușit o imprimare duplex, puteţi avea așteptări mai mari de la dispozitivele mai moderne. Despre acestea nu vom discuta acum, dar puteţi fi siguri că producătorii de imprimante își răsfaţă clienţii din toate punctele de vedere, deci este foarte probabil că veţi uita repede de vechea dvs. imprimantă.