(Lu - Vi: 8:00 - 16:00)info@cdrmarket.ro

Răsfățați-vă imprimanta și portofelul cu cele mai bune produse cu TonerBenefit...

Compania japoneză Brother a adăugat la portofoliul său de mare succes de multifunctional imprimante laser și imprimante laser îmbunătățite ca parte a gamei TonerBenefit. O îmbunătățire foarte importantă a imprimantelor din această gamă este o ramă mai simplă care permite un traseu mai scurt al hârtiei, reducând astfel riscul de blocaje.

 

Cel mai mare beneficiu îl reprezintă cu siguranță tonerele Brother TN-B023 și TN-1090 din seria TonerBenefit, pe care Brother le oferă la un preț unic de 99 lei. Nu-i așa că este grozav? De exemplu, randamentul tonerului original Brother TN-B023 pentru utilizare cu imprimantele laser și multifuncționalele laser Brother este de 2.000 de pagini la o acoperire de 5%.

Nu este o noutate faptul că unitățile de tambur pentru imprimante Brother nu sunt conectate la toner, așa cum se întâmplă în cazul altor mărci. Acest lucru nu este valabil doar în cazul liniei de imprimante TonerBenefit, ci și în cazul tuturor celorlalte imprimante Brother. De ce menționăm acest lucru? De exemplu, randamentul unității de tambur poate fi de 20.000 de pagini, dar al tonerului de numai 2.000 de pagini. Dacă unitatea de tambur este asociată cu tonerul ca un 2în1, trebuie să le aruncați pe amândouă atunci când tonerul se termină, dar dacă este separat, puteți înlocui pur și simplu tamburul atunci când este nevoie. Și acum ajungem la faptul că, de fapt, economisiți bani cu linia de imprimante și tonere Brother TonerBenefit NUMAI la tonerul original Brother, ci și la unitățile de tambur Brother.

Sára de la CDRmarket