(Lu - Vi: 8:00 - 16:00)info@cdrmarket.ro

PANTUM - Cunoașteți deja acest nou produs de pe piața noastră? Haideți să vi-l prezentăm...

Suntem acum unul dintre primii parteneri oficiali ai Pantum, un brand care este o noutate absolută pe piața cehă și slovacă. Această companie relativ tânără nu va fi, probabil, atât de bine cunoscută de majoritatea dintre dumneavoastră, așa că suntem foarte bucuroși să vă prezentăm Pantum astăzi.

 

Cu ce dorește noul producător să impresioneze și să creeze încredere?

Sloganul Pantum este: "Pantum - noua eră a imprimării". Această companie este un producător specializat în principal de imprimante laserimprimante multifuncționale laser și, bineînțeles, cartușe de toner. În ciuda faptului că abia intră pe piața cehă și slovacă, nu fiţi confuzi - au de fapt o experiență mult mai îndelungată. Pantum a fost fondată în anul 2000 și a lansat prima sa imprimantă laser în 2010, cu mare succes. Așadar, să impresionezi nu ar trebui să fie atât de dificil, nu-i așa? Deci, ce caracterizează cel mai mult produsele lor?

 

Avantajele produselor Pantum:

  • Accesibilitate mare
  • Rate de defecțiune foarte scăzute și fiabilitate
  • Abordare prietenoasă cu mediul înconjurător
  • Calitatea serviciilor și a soluțiilor de imprimare
  • Echipamente ușor de utilizat
  • Costuri de oprerare foarte avantajoase
  • Dimensiuni compacte și plăcute
  • Echipament absolut suficient
  • Stabilitate ridicată a aparatului
  • Instalarea ușoară a driverelor într-un așa-numit proces "one-step"

Pe parcursul timpului petrecut pe piață, Pantum a introdus, de asemenea, produsele sale versatile, inclusiv noile imprimante laser color cu o singură destinație și imprimantele multifuncționale laser color.

 

Imprimante laser și imprimante multifuncționale laser Pantum

În gama noastră, puteți găsi, de exemplu , imprimanta multifuncțională laser alb-negru Pantum M6500NW, care oferă 4 tipuri de layout și o funcție de autocorectare. Este ușor de utilizat, iar efectul de copiere este clar și îngrijit. Pantum M6500NW permite imprimarea wireless prin intermediul interfeței Wi-Fi și va arăta foarte elegant atât la birou, cât și acasă. Cu toate acestea, este potrivită și pentru sănătate, comerț electronic, companii de logistică, magazine de tip brick-and-mortar și multe altele.

 

Pantum M6500NW

 

Dintre imprimantele laser de la Pantum, veți găsi și modelul P3305DW, care are un design simplu, dar foarte modern, în alb cu accente gri. Această imprimantă laser se adresează mai degrabă întreprinderilor mici și mijlocii. Cu toate acestea, potențialul său poate fi folosit și într-o gospodărie mai mare, în scopuri personale.

P3305DW

Pantum P3305DW excelează prin ușurința de utilizare, funcționalitate optimă, pornire rapidă, interfață de rețea, viteză, dar, din nou, cel mai important, costuri de imprimare mai mici. De asemenea, dispune de imprimare duplex și, ca și multifuncționalul M6500NW, acceptă imprimarea fără fir prin Wi-Fi sau NFC folosind interfața de rețea LAN. Ce să mai spunem, este o caracteristică foarte necesară în imprimantele din zilele noastre.

Puteți citi și de ce și cum să o faceți în articolul nostru de pe blog intitulat: "Cererea de imprimare directă de pe mobil este în creștere. Știți cum să o faceți?".

 

Cum rămâne cu consumabilele?

Cu ajutorul tonerilor Pantum, puteți imprima tot ceea ce aveți nevoie cu ușurință și la o calitate profesională.
Din nou, lucrul cheie cu care Pantum se mândrește este rata scăzută de defectare prin care se caracterizează și cartușele lor de toner. La urma urmei, le produc de peste 10 ani. De fapt, defectarea cartușelor se întâmplă în mai puțin de 0,5% din timp. În plus, Pantum are viziunea de a unifica compatibilitatea cartușelor de imprimantă, astfel încât cel puțin majoritatea imprimantelor Pantum să folosească un singur tip de cartuș de toner, ceea ce ar fi cu siguranță un mare avantaj.

TIP: "Unde se plasează tonerul gol?"

 

Credem că imprimantele laser și imprimantele multifuncționale Pantum vor fi o alegere excelentă pentru dumneavoastră!