(Lu - Vi: 8:00 - 16:00)info@cdrmarket.ro

Tipuri, sfaturi, instrucțiuni

Calibrarea imprimantei de etichete Zebra? Vă vom spune cum...

Ați cumpărat o imprimantă de etichete Zebra și, din nefericire, dintr-o dată imprimă prost, ilizibil, imprimă o parte mică sau greșită a etichetei sau chiar "iese" în alb între etichetele imprimate? În ultima vreme, am primit apeluri de la clienți care ne-au cerut sfaturi cu privire la motivul pentru care imprimanta lor de etichete dă greș în acest fel. De cele mai multe ori, problema se află în calibrare, dar o puteți rezolva cu ușurință chiar dumneavoastră.

Mai multe informații

Oferiți-vă dvs. și imprimantei dvs. o imprimare sigură

Importanța de a vă păstra calculatorul securizat cu antivirus și firmware este un fapt bine cunoscut. În zilele noastre, atacurile cibernetice sau furtul de date sunt un subiect frecvent nu numai pentru companiile mari, ci și pentru persoanele fizice. Dar cum rămâne cu imprimanta dumneavoastră? Mulți dintre noi încă nu realizăm că aceste atacuri și furturi comise de tot felul de infractori implică nu numai datele din calculator, ci și imprimantele. Credeți că este inutil să abordăm acest aspect? Iată motivele pentru care nu ar trebui să tratați cu ușurință acest aspect și sfaturi despre cum să preveniți scurgerile de date.

Mai multe informații

Arată lumii spiritul tău creativ cu plotterele de tăiere Brother ScanNCut

Plotterele Brother ScanNCut sunt o soluție revoluționară pentru sufletele creative și profesioniști deopotrivă, care cer precizie, calitate și fiabilitate de la plotterele de tăiere. Plotterele de tăiere Brother ScanNCut combină un scanner și un plotter de tăiere într-un singur dispozitiv compact. Această soluție 2 în 1 eficientizează în principal procesul general de proiectare și creație, economisind timp și nu numai.

Mai multe informații

Atunci când imprimanta cu jet de cerneală nu mai imprimă așa cum ar trebui...

Probabil că toți am trecut prin această situație - probleme de imprimare, notificări de eroare, cartușe de cerneală vărsate și așa mai departe. Fiecare eroare de imprimare poate avea un motiv și nu este neapărat întotdeauna vina cartușului pe care l-ați cumpărat sau a unui defect al imprimantei dumneavoastră. Vom rezuma în acest articol acele erori de imprimare ale imprimantei sau ale imprimantei multifuncționale cu jet de cerneală care se repetă cel mai des și vă vom da sfaturi despre cum să le evitați sau chiar cum le puteți remedia.

Mai multe informații

Despre ce vrea să vă avertizeze imprimanta dvs. laser? Erori și mesaje de imprimare

Probabil că am trecut cu toții prin această situație - eșecuri de imprimare, notificări de eroare, praf de toner vărsat și așa mai departe. Fiecare eroare de imprimare poate avea un motiv și nu este neapărat întotdeauna un defect al cartușului pe care l-ați cumpărat sau un defect al imprimantei dvs. laser. Vom rezuma în acest articol acele defecte de imprimare care se repetă cel mai des și vă vom da sfaturi despre cum să le evitați sau chiar cum le puteți remedia.

Mai multe informații

Producătorii de etichete și imprimantele de etichete Brother - cum diferă?

Celebra companie Brother este, fără excepție, lider de piață în producția și distribuția nu numai a imprimantelor și a dispozitivelor multifuncționale. Marea lor laudă este și imprimantele de etichete și aparatele de etichetat, care ne sunt de mult timp ajutoare și pe care le folosim zilnic la locul de muncă și chiar acasă pentru marcare și organizare. Și tocmai aparatele de etichetat și imprimantele de etichete Brother vor fi personajele principale ale acestui articol. Vă vom spune ce linii de produse de mașini de etichetat Brother și imprimante de etichete Brother există în prezent, ce caracteristici au și cum să le distingem.

Mai multe informații
12345678...151617