(Lu - Vi: 8:00 - 16:00)info@cdrmarket.ro

Tipuri, sfaturi, instrucțiuni

Noile imprimante de etichete de birou Zebra ZD411 și ZD611

Nu vă puteți aștepta decât la ce este mai bun de la aceste noi imprimante de etichete Zebra ZD411 și Zebra ZD611. Acestea oferă funcții avansate și flexibilitate maximă, precum și o securitate puternică pentru a preveni timpii de nefuncționare și atacurile cibernetice periculoase care v-ar putea pune în pericol pe dumneavoastră și afacerea dumneavoastră. Dar în ce diferă aceste două modele și ce pot oferi? Haideți să aruncăm o privire împreună...

Mai multe informații

Imprimantele industriale versatile Brother din seria TJ pentru etichete industriale

Această serie de imprimante Brother TJ a fost dezvoltată pentru ani de zile de imprimare fără probleme. Acestea excelează în longevitate datorită durabilității lor mari, plus viteze mari de imprimare și capacitate mare a benzii de cerneală, pe care le veți aprecia cu siguranță pentru imprimarea de volume mari în medii industriale. Designul său și diferitele opțiuni de conectare le fac potrivite pentru o gamă largă de aplicații în orice industrie.

Mai multe informații

Tehnologii de imprimare Thermal Transfer vs. Direct Thermal. Care este diferența și ce înseamnă aceasta?

Probabil că ați întâlnit termenul "Direct Thermal (DT)" sau "Thermal Transfer (TT)". De cele mai multe ori, aceste denumiri apar în parametrii unor produse cum ar fi imprimantele de etichete (cunoscute și sub numele de imprimante termice), panglicile pentru producătorii de etichete, etichetele autoadezive și benzile de cerneală. Dar știți ce înseamnă ele cu adevărat? Nu știți? În acest articol, vă vom spune toate informațiile importante pe care trebuie să le știți despre acest subiect.

Mai multe informații

Ce sunt benzile pentru aparatele de etichetat DYMO? Și cum să o alegeți pe cea potrivită?

DYMO este un producător de frunte nu numai de mașini de etichetat și imprimante de etichete. Desigur, portofoliul lor este mai larg și cu consumabile pentru aparatele lor, cum ar fi etichete de hârtie sau panglici pentru aparatele de etichetat, pe care ne vom concentra aici. Sunt prezenți pe piață de peste 60 de ani și s-au specializat în tot acest timp în aparatele de etichetare, așa că este clar că se numără printre liderii pieței. După cum am menționat deja, sunt specializați și în consumabile pentru aparatele lor de etichetat și imprimantele de etichete, și anume panglici și role de hârtie și etichete. În ultimul nostru articol am explicat liniile de produse de panglici Brother, dar cum rămâne cu cele de la DYMO? Cu ce diferă panglicile de la acest producător foarte respectat? Vom fi bucuroși să vă sfătuim ce să căutați atunci când alegeți...

Mai multe informații

Știți care este diferența dintre panglicile pentru aparatele de etichetat Brother P-Touch?

Aparatele de etichetat Brother P-Touch sunt ideale pentru etichetare și organizare într-o varietate de medii industriale, de birou și de acasă. Dar știți ce înseamnă toate acele litere din denumirile liniilor de produse cu bandă Brother? Suntem bucuroși să vă explicăm în acest articol și să vă oferim sfaturi cu privire la ce benzi să alegeți pentru aplicația dvs. specifică.

Mai multe informații
12345678...141516