(Lu - Vi: 8:00 - 16:00)info@cdrmarket.ro

Tipuri, sfaturi, instrucțiuni

Știți care este diferența dintre panglicile pentru aparatele de etichetat Brother P-Touch?

Aparatele de etichetat Brother P-Touch sunt ideale pentru etichetare și organizare într-o varietate de medii industriale, de birou și de acasă. Dar știți ce înseamnă toate acele litere din denumirile liniilor de produse cu bandă Brother? Suntem bucuroși să vă explicăm în acest articol și să vă oferim sfaturi cu privire la ce benzi să alegeți pentru aplicația dvs. specifică.

Mai multe informații

De ce să cumpărați un scanner de documente?

Adesea trecute cu vederea, dispozitivele pentru birou, afaceri sau pentru casă, sunt scannerele de documente. Producătorii de imprimante multifuncționale, îndeosebi, le etichetează ca fiind inutile și înlocuibile. Alimentatorul automat al unei imprimante multifuncționale are o durată de viață foarte limitată, în comparație cu un scaner de documente. Alimentatorul imprimantei multifuncționale este proiectat doar pentru scanarea și copierea zilnică ocazională a documentelor standard, la o greutate standard de 80 g/m2.

Mai multe informații

Un copiator sau o imprimantă multifuncțională? De ce aveți, cu adevărat, nevoie?

În birourile moderne, în ciuda eforturilor depuse pentru a rămâne ecologici, fiecare funcționar este nevoit să copieze sau să imprime multă hârtie. Având în vedere cerințele stricte, care reprezintă în continuare un element important al muncii de birou, este dificil de știut ce ar fi mai bun pentru lucru - un copiator tradițional sau ruda sa versatilă, imprimanta multifuncțională (MFP)? Dacă folosim ca punct de referință un birou de mărime medie, de care dintre ele ați avea nevoie, cu adevărat?

Mai multe informații

10 sfaturi pentru a reduce costurile de imprimare și consumul de hârtie în școli

În prezent, din punct de vedere economic, toate școlile încearcă să găsească modalități de a economisi bani, fără a compromite standardele educaționale. Resursele materiale sunt, în mod firesc, primul loc în care se găsesc oportunități de a economisi bani. O școală consumă până la 1 milion de coli de hârtie pe an (copierea nu este inclusă). Cum să prevenim acest consum? Vă vom prezenta 10 modalități de a rezolva această problemă!

Mai multe informații
12345678...131415