(Lu - Vi: 8:00 - 16:00)info@cdrmarket.ro

Tipuri, sfaturi, instrucțiuni

Scanerele pot simplifica activitatea companiei. Nu trebuie doar să faceți alegerea corectă

Scanerele au parcurs un drum lung până la lansarea lor. Astăzi, în portofoliul de scanere putem găsii și dispozitive manuale simple, concepute pentru citirea codurilor de bare, precum și scanere 3D de ultimă generație care pot scana și converti obiecte tridimensionale reale, inclusiv clădiri, în formă digitală fără ezitare. Cu toate acestea, nici scanarea reliefului de pământ nu ar fi nici o problemă.

Mai multe informații

Care sunt costurile tipăririi etichetelor de adrese în magazinul dvs. electronic?

Cei mai mulți dintre voi care gestionați un eshop se ocupă cu cum să imprimați etichete de adrese pe pachete. Întâlnesc întrebări similare foarte des în discuții și în altă parte. Dacă începeți cu un e-shop, cu siguranță aveți capul plin de tot unde să luați mărfurile, cum să îl prețuri, unde să îl depozitați, cum să îl împachetați, să completați magazinul electronic, să vă conectați la un transportator și cel puțin alte articole de bambillion. Majoritatea dintre voi au un balon de căutare pe cap. Nu sunt surprins. Am trecut și eu prin același lucru.

Mai multe informații

Nu subestimați imprimantele de etichete. Ele pot fi un instrument eficient de marketing

Informațiile, marketingul și comunicarea cu clienți sau mai bine spus clienții mută astăzi lumea. Astăzi, tehnicile de marketing sunt frecvent utilizate de personalități cunoscute, politicieni și bineînțeles, de entitățile de afaceri. Aceștia dacă doresc să facă parte dintr-o lume în curs de dezvoltare dinamică, trebuie să caute în mod constant noi modalități și oportunități, de a ajunge sau de a-și informa clienții actuali sau cei potențiali.

Mai multe informații
1234567891011