(Lu - Vi: 8:00 - 16:00)info@cdrmarket.ro

Tipuri, sfaturi, instrucțiuni

Învățați cum să distingeți cartușele de imprimantă originale de cele contrafăcute

Cartușele contrafăcute prezintă riscuri și amenințări grave pentru o imprimantă. Spre deosebire de cartușele originale, acestea pot deteriora hardware-ul imprimantei și pot provoca întârzieri deranjante ale procesului de lucru. Prin urmare, înainte de a utiliza un cartuș, asigurați-vă întotdeauna că nu este vorba despre un cartuș de imprimantă contrafăcut. Cum să îl cunoașteți, vă vom spune în articolul nostru.

Mai multe informații

Noutăți care astăzi sunt o chestiune firească

Industria imprimării evoluează extrem de rapid. Prin urmare, nu este de mirare faptul că oferă în mod constant facilități care, în diferite moduri, facilitează și accelerează nu numai imprimarea, ci tot ceea ce ține de aceasta. Subliniază chiar durabilitatea și contribuie astfel la protecția mediului înconjurător. Faceți cunoștință cu noutățile din domeniul imprimării și asigurați-vă că va avea întotdeauna ceva de oferit.

Mai multe informații

Cea mai bună alegere a unei imprimante pentru casa și biroul dvs?

La fel precum calculatoarele și imprimantele devin din ce în ce mai mult, o parte integrantă a echipamentelor de tehnologie casnică. Fie că este vorba de imprimare de fotografii, rețete preferate, documente de lucru sau teme pentru copii, utilitatea lor crește în fiecare zi. Dacă și dvs., aveți în vedere achiziționarea unei imprimante pentru casa sau biroul dvs., vă vom sfătui cum să faceți o alegere potrivită.

Mai multe informații

Descoperiți imprimantele mărcii Konica Minolta

Renumita companie japoneză Konica Minolta ocupă o poziție foarte importantă printre alte companii care se ocupă cu echipamente de birou și prelucrarea documentelor. Konica Minolta are sediul central în Marunouchi, Chiyoda și Tokyo, și până în prezent și-a deschis sucursalele în 49 de țări din întreaga lume. Și-a extins prezența în vânzări în mai multe țări din întreaga lume, astfel încât în prezent își vinde produsele în America, Asia Pacific, Europa, Orientul Mijlociu și Africa.

Mai multe informații

Cererea de imprimare directă din telefon mobil este în creștere. Știi cum să o faceți?

Telefoanele mobile moderne oferă un design atractiv, o capacitate suficientă de memorie internă, performanțe rezonabile și o mulţime de funcții utile. Nu este de mirare faptul că, telefoanele inteligente reprezintă dispozitive cu drepturi depline, care pot concura atât cu tabletele, cât și cu calculator portabil. Smartphone-uri folosim pentru cumpărături online, efectuăm plăți fără numerar cu ele, le folosim pentru navigație sau educație, dar asta nici pe departe nu este tot. Acestea ne arată servicii perfecte atunci când imprimăm documente de lucru, documente sau fotografii.

Mai multe informații

Kyocera - perla echipamentelor de birou

Compania japoneză Kyocera a adus în regiunea Europei Centrale baza unei companii puternice, respectate la nivel global și un portofoliu relativ larg al produselor de calitate. Cu toate acestea, pe lângă articolele solare eficiente, telefoane mobile sau cuțite ceramice de ultimă generație, o atenție specială merită imprimantele moderne și cu funcții sofisticat multifuncționale, care ajută echipele de lucru și persoanele individuale să depășească fără compromisuri chiar și cele mai exigente provocări.

Mai multe informații

Un accident de toner vărsat? Datorită acestor sfaturi, nu veți lăsa nimic la voia întâmplării și hainele vor fi din nou ca și noi.

Înlocuirea tonerului pe o imprimantă laser este o chestiune relativ simplă, dar din păcate nu se mai poate spune acest lucru și despre îndepărtarea prafului fin de toner de pe tricou sau pantaloni. Deși astfel de „incidente” nu sunt foarte frecvente, uneori se întâmplă. Deci, cum să eliminați tonerul de pe haine în mod eficient și cât mai ușor posibil? Veți afla toate lucrurile utile în următoarele rânduri.

Mai multe informații

Unde să amplasați imprimanta? Vă vom sfătui!

Datorită multor ani de dezvoltare și inovație, imprimantele de astăzi se pot mândrii cu o calitate profesională de imprimare, care merge mână în mână cu viteza mare de imprimare. Imprimantele vă vor bucura printr-o serie de funcții utile, precum și printr-un design ergonomic și dimensiuni compacte. Imprimantele astfel nu ocupă mult spațiu, dar pentru ca lucrul cu ele să fie cu adevărat plăcut și simplu, ar trebui să urmăm câteva recomandări de bază atunci când le plasăm în casă sau la birou.

Mai multe informații
12345678...111213