(Lu - Vi: 8:00 - 16:00)info@cdrmarket.ro

Tipuri, sfaturi, instrucțiuni

Descoperiți imprimantele mărcii Konica Minolta

Renumita companie japoneză Konica Minolta ocupă o poziție foarte importantă printre alte companii care se ocupă cu echipamente de birou și prelucrarea documentelor. Konica Minolta are sediul central în Marunouchi, Chiyoda și Tokyo, și până în prezent și-a deschis sucursalele în 49 de țări din întreaga lume. Și-a extins prezența în vânzări în mai multe țări din întreaga lume, astfel încât în prezent își vinde produsele în America, Asia Pacific, Europa, Orientul Mijlociu și Africa.

Mai multe informații

Cererea de imprimare directă din telefon mobil este în creștere. Știi cum să o faceți?

Telefoanele mobile moderne oferă un design atractiv, o capacitate suficientă de memorie internă, performanțe rezonabile și o mulţime de funcții utile. Nu este de mirare faptul că, telefoanele inteligente reprezintă dispozitive cu drepturi depline, care pot concura atât cu tabletele, cât și cu calculator portabil. Smartphone-uri folosim pentru cumpărături online, efectuăm plăți fără numerar cu ele, le folosim pentru navigație sau educație, dar asta nici pe departe nu este tot. Acestea ne arată servicii perfecte atunci când imprimăm documente de lucru, documente sau fotografii.

Mai multe informații

Kyocera - perla echipamentelor de birou

Compania japoneză Kyocera a adus în regiunea Europei Centrale baza unei companii puternice, respectate la nivel global și un portofoliu relativ larg al produselor de calitate. Cu toate acestea, pe lângă articolele solare eficiente, telefoane mobile sau cuțite ceramice de ultimă generație, o atenție specială merită imprimantele moderne și cu funcții sofisticat multifuncționale, care ajută echipele de lucru și persoanele individuale să depășească fără compromisuri chiar și cele mai exigente provocări.

Mai multe informații

Un accident de toner vărsat? Datorită acestor sfaturi, nu veți lăsa nimic la voia întâmplării și hainele vor fi din nou ca și noi.

Înlocuirea tonerului pe o imprimantă laser este o chestiune relativ simplă, dar din păcate nu se mai poate spune acest lucru și despre îndepărtarea prafului fin de toner de pe tricou sau pantaloni. Deși astfel de „incidente” nu sunt foarte frecvente, uneori se întâmplă. Deci, cum să eliminați tonerul de pe haine în mod eficient și cât mai ușor posibil? Veți afla toate lucrurile utile în următoarele rânduri.

Mai multe informații

Unde să amplasați imprimanta? Vă vom sfătui!

Datorită multor ani de dezvoltare și inovație, imprimantele de astăzi se pot mândrii cu o calitate profesională de imprimare, care merge mână în mână cu viteza mare de imprimare. Imprimantele vă vor bucura printr-o serie de funcții utile, precum și printr-un design ergonomic și dimensiuni compacte. Imprimantele astfel nu ocupă mult spațiu, dar pentru ca lucrul cu ele să fie cu adevărat plăcut și simplu, ar trebui să urmăm câteva recomandări de bază atunci când le plasăm în casă sau la birou.

Mai multe informații

Imprimante cu jet de cerneală și laser Brother

Compania Brother aparține în domeniul ei, de o companie mai restrânsă a topului mondial. Compania are scanere fiabile, imprimante de etichete practice, precum și imprimante cu jet de cerneală sau laser de primă clasă, îmbogățite cu mai multe funcții utile. Prin urmare, nu este nici o surpriză faptul că imprimantele din atelierul acestui brand respectat pot câștiga premii internaționale de prestigiu la intervale regulate, în ciuda concurenței uriașe.

Mai multe informații

Imprimante de etichete și imprimarea etichetelor Dymo

Spre deosebire de alte mărci, nu întâlnim marca companiei Dymo la multe alte dispozitive diferite. Dar acest lucru, nu trebuie să supere deloc. Compania pur și simplu a decis să facă doar ceea ce a înțeles că e cel mai bine. Rezultatul sunt imprimante de etichete si imprimarea etichetelor Dymo de încredere, concepute pentru marcarea profesională a cablurilor, precum și stivuitoarelor de birou, condimentelor și pentru multe alte articole.

Mai multe informații

Descoperiți posibilitățile de marcare a conductoarelor electrice și alegeți cea mai potrivită alternativă

Marcarea conductoarelor electrice izolate, este reglementată de mai multe standarde tehnice. Marcarea conductoarelor cu culori sau numere, are pe de o parte, ca scop creșterea siguranței persoanelor și a bunurilor, iar pe de altă parte, să contribuie la simplificarea lucrărilor de instalare, inspecții, întreținere sau reparații. Deoarece există diferite alternative pentru marcarea conductoarelor și a cablurilor, să analizăm punctele lor tari și punctele slabe ale acestora.

Mai multe informații
12345678...101112