(Lu - Vi: 8:00 - 16:00)info@cdrmarket.ro

Tipuri, sfaturi, instrucțiuni

Cum să definim o distanță suficientă cu ajutorul benzii de podea

Podea, pereți sau rampe de încărcare - benzile de marcare pot fi utilizate cu adevărat oriunde. Sunt ideale pentru marcarea comunicațiilor intens încărcate și pentru benzile transportului de paleți sau identificarea colorată a conductelor. În ultima vreme cel mai des utilizate sunt acestea pentru indicarea distanțelor necesare și alte delimitări în contextul respectării măsurilor anti-pandemice. Astăzi le vom analiza mai îndeaproape.

Mai multe informații

Imprimare perfectă în format mare la îndemână: Alegeți material de consum potrivit

Pentru a obține rezultatele imprimării exacte așa precum le doriți, nu este suficient să aveți doar o imprimantă de calitate. La fel de importante sunt și culorile utilizate, care au o pondere semnificativă în imprimarea finală. Același principiu se aplică nu numai la imprimarea obișnuită, ci și la cea în format mare așa-numita plotter. Descoperiți cum funcționează o astfel de imprimantă de format mare și unde este utilizată mai des.

Mai multe informații

Învățați cum să distingeți cartușele de imprimantă originale de cele contrafăcute

Cartușele contrafăcute prezintă riscuri și amenințări grave pentru o imprimantă. Spre deosebire de cartușele originale, acestea pot deteriora hardware-ul imprimantei și pot provoca întârzieri deranjante ale procesului de lucru. Prin urmare, înainte de a utiliza un cartuș, asigurați-vă întotdeauna că nu este vorba despre un cartuș de imprimantă contrafăcut. Cum să îl cunoașteți, vă vom spune în articolul nostru.

Mai multe informații

Noutăți care astăzi sunt o chestiune firească

Industria imprimării evoluează extrem de rapid. Prin urmare, nu este de mirare faptul că oferă în mod constant facilități care, în diferite moduri, facilitează și accelerează nu numai imprimarea, ci tot ceea ce ține de aceasta. Subliniază chiar durabilitatea și contribuie astfel la protecția mediului înconjurător. Faceți cunoștință cu noutățile din domeniul imprimării și asigurați-vă că va avea întotdeauna ceva de oferit.

Mai multe informații
12345678...121314