(Lu - Vi: 8:00 - 16:00)info@cdrmarket.ro

Tipuri, sfaturi, instrucțiuni

Unde să amplasați imprimanta? Vă vom sfătui!

Datorită multor ani de dezvoltare și inovație, imprimantele de astăzi se pot mândrii cu o calitate profesională de imprimare, care merge mână în mână cu viteza mare de imprimare. Imprimantele vă vor bucura printr-o serie de funcții utile, precum și printr-un design ergonomic și dimensiuni compacte. Imprimantele astfel nu ocupă mult spațiu, dar pentru ca lucrul cu ele să fie cu adevărat plăcut și simplu, ar trebui să urmăm câteva recomandări de bază atunci când le plasăm în casă sau la birou.

Mai multe informații

Imprimante cu jet de cerneală și laser Brother

Compania Brother aparține în domeniul ei, de o companie mai restrânsă a topului mondial. Compania are scanere fiabile, imprimante de etichete practice, precum și imprimante cu jet de cerneală sau laser de primă clasă, îmbogățite cu mai multe funcții utile. Prin urmare, nu este nici o surpriză faptul că imprimantele din atelierul acestui brand respectat pot câștiga premii internaționale de prestigiu la intervale regulate, în ciuda concurenței uriașe.

Mai multe informații

Imprimante de etichete și imprimarea etichetelor Dymo

Spre deosebire de alte mărci, nu întâlnim marca companiei Dymo la multe alte dispozitive diferite. Dar acest lucru, nu trebuie să supere deloc. Compania pur și simplu a decis să facă doar ceea ce a înțeles că e cel mai bine. Rezultatul sunt imprimante de etichete si imprimarea etichetelor Dymo de încredere, concepute pentru marcarea profesională a cablurilor, precum și stivuitoarelor de birou, condimentelor și pentru multe alte articole.

Mai multe informații

Descoperiți posibilitățile de marcare a conductoarelor electrice și alegeți cea mai potrivită alternativă

Marcarea conductoarelor electrice izolate, este reglementată de mai multe standarde tehnice. Marcarea conductoarelor cu culori sau numere, are pe de o parte, ca scop creșterea siguranței persoanelor și a bunurilor, iar pe de altă parte, să contribuie la simplificarea lucrărilor de instalare, inspecții, întreținere sau reparații. Deoarece există diferite alternative pentru marcarea conductoarelor și a cablurilor, să analizăm punctele lor tari și punctele slabe ale acestora.

Mai multe informații

Pașapoartele nu sunt doar o chestiune importantă pentru persoane sau animale de companie. Mai nou, acum trebuie să le aibă și plantele în călătoriile lor.

Poate nu vă ocupați de plantarea, reproducere, producția, cultivarea sau propagarea profesională a materialelor vegetale, atunci este posibil ca aceste informații să vă fi ocolit în valul de știri despre noul coronavirus. Dar dacă intenționați să efectuați activitățile menționate mai sus, sau dacă doriți să introduceți plante pe piața europeană sau să le mutați pe teritoriul UE, ar trebui să luați câteva aspecte la cunoștință.

Mai multe informații

Scanerele pot simplifica activitatea companiei. Nu trebuie doar să faceți alegerea corectă

Scanerele au parcurs un drum lung până la lansarea lor. Astăzi, în portofoliul de scanere putem găsii și dispozitive manuale simple, concepute pentru citirea codurilor de bare, precum și scanere 3D de ultimă generație care pot scana și converti obiecte tridimensionale reale, inclusiv clădiri, în formă digitală fără ezitare. Cu toate acestea, nici scanarea reliefului de pământ nu ar fi nici o problemă.

Mai multe informații
12345678...101112