(Lu - Vi: 8:00 - 16:00)info@cdrmarket.ro

Tipuri, sfaturi, instrucțiuni

Pașapoartele nu sunt doar o chestiune importantă pentru persoane sau animale de companie. Mai nou, acum trebuie să le aibă și plantele în călătoriile lor.

Poate nu vă ocupați de plantarea, reproducere, producția, cultivarea sau propagarea profesională a materialelor vegetale, atunci este posibil ca aceste informații să vă fi ocolit în valul de știri despre noul coronavirus. Dar dacă intenționați să efectuați activitățile menționate mai sus, sau dacă doriți să introduceți plante pe piața europeană sau să le mutați pe teritoriul UE, ar trebui să luați câteva aspecte la cunoștință.

Mai multe informații

Scanerele pot simplifica activitatea companiei. Nu trebuie doar să faceți alegerea corectă

Scanerele au parcurs un drum lung până la lansarea lor. Astăzi, în portofoliul de scanere putem găsii și dispozitive manuale simple, concepute pentru citirea codurilor de bare, precum și scanere 3D de ultimă generație care pot scana și converti obiecte tridimensionale reale, inclusiv clădiri, în formă digitală fără ezitare. Cu toate acestea, nici scanarea reliefului de pământ nu ar fi nici o problemă.

Mai multe informații

Care sunt costurile tipăririi etichetelor de adrese în magazinul dvs. electronic?

Cei mai mulți dintre voi care gestionați un eshop se ocupă cu cum să imprimați etichete de adrese pe pachete. Întâlnesc întrebări similare foarte des în discuții și în altă parte. Dacă începeți cu un e-shop, cu siguranță aveți capul plin de tot unde să luați mărfurile, cum să îl prețuri, unde să îl depozitați, cum să îl împachetați, să completați magazinul electronic, să vă conectați la un transportator și cel puțin alte articole de bambillion. Majoritatea dintre voi au un balon de căutare pe cap. Nu sunt surprins. Am trecut și eu prin același lucru.

Mai multe informații
1234567891011