(Lu - Vi: 8:00 - 16:00)info@cdrmarket.ro

Terminalele mobile și cititoarele Zebra punctează din nou

Descoperiți terminale de calitate și cititoare mobile a codurilor de bare Zebra pentru colectarea datelor mobile și citirea codurilor de bare. Pe lângă un design extrem de durabil, un design ergonomic și o capacitate de neegalat a bateriei, acestea oferă și alte beneficii. Mai multe vă vom spune despre ele în articolul nostru.

Zebra în primele trei cu sprijinul dispozitivelor Android

Noua generație de cititoare și terminale mobile Zebra oferă o serie de funcții care transformă Android dintr-un sistem de operare pentru consumatori, într-un adevărat sistem de operare pentru întreprinderi. Veți găsi tot ceea ce aveți nevoie în ele, inclusiv securitate, managementul dispozitivelor și suport pentru colectarea datelor companiei.

În anul 2021, compania Zebra a primit primele trei evaluări de suport pentru dispozitive Android. Acest lucru înseamnă că Zebra ca producător, are grijă de produsele sale cu adevărat la nivel înalt. Pe lângă inovarea constantă a noilor produse, demonstrează acest lucru și prin lansarea a numeroaselor actualizări ale sistemului de operare Android pentru produsele sale deja existente.

Terminalele mobile Zebra au susținătorii lor stabili

Dacă sunteți în căutarea unui terminal mobil de depozitare și compact, atunci cu siguranță nu ratați terminalele mobile Zebra. Aici veți găsi dispozitive incredibil de compacte și ușoare, care sunt ușor de transportat și se pot atașa de un șnur, uniformă sau brățară. Acest lucru face din ele un partener mobil perfect nu numai în comerțul cu amănuntul sau serviciile de restaurant. Cu funcții de voce complexe și căști fără fir, acesta ajută la îmbunătățirea serviciului de clienți și a comunicării corporative.

Performanța ridicată la locul de muncă cu terminalele mobile Zebra este asigurată de funcții complexe, un display color și tehnologie tactilă pentru controlul cu degetele chiar și cu mănuși subțiri. De menționat merită și bateria cu capacitate suficientă și memorie generoasă, care asigură întotdeauna o capacitate de stocare suficientă. Desigur, există și un scaner de coduri de bare integrat, care permite sarcini și mai eficiente, de la controlul de preț, la căutarea articolelor, până la înregistrarea timpului. Interfețele dispozitivelor mobile asigură o pregătire operațională fiabilă: USB-C, WLAN și Bluetooth.

Modele Zebra îmbunătățite pentru o eficiență mai mare a muncii

Productivitatea maximă și confortul angajaților merg mână în mână. Ergonomia îmbunătățită a terminalelor mobile și a cititoarelor codurilor de bare oferă un nou unghi de scanare, crescând astfel productivitatea cu 14%, eliminând rotația încheieturii mâinii cu până la 55% și reducând munca musculară cu până la 15%.

Echiparea rezistentă, pregătită de lucru chiar în condiții solicitante tipice unui mediu de depozit, nu rămân în urmă. Rezistă la căderea de la înălțimi pe suprafețe de beton, stropirii cu apă și praf și la alte impurități. În plus, face față schimbărilor constante de temperatură de la căldură extremă la frig sever, deci terminalul mobil Zebra este ideal pentru lucru în depozite și curți exterioare.

Funcția SimulScanna scanează o varietate de coduri de bare sau formulare întregi într-un singur pas, astfel va face mult mai ușoară scanarea etichetelor pe cutii și paleți. Este ideală pentru scanarea mai multor coduri de bare, dar și a formularelor care conțin câmpuri de text, căsuţe de validare, semnături etc. În acest fel, puteți crește productivitatea imediat și fără alți pași.