(Lu - Vi: 8:00 - 16:00)info@cdrmarket.ro

Ne pasă de natură - eliminăm ecologic cartușele și tonerele vechi

Pe de o parte, ascultăm avertismentele despre încălzirea globală însoțită de alte fenomene nefavorabile și suntem de asemenea martorii epuizării resurselor naturale. Pe de altă parte, uneori ignorăm întrebările legate de protejarea mediului înconjurător sau gestionarea responsabilă a deșeurilor. Cu toate acestea, dacă nu dorim să lăsăm urmașilor noștri o lume de gunoi, ar trebui să ne gândim în ce mod concret am putea ajuta fiecare dintre noi la un mediu mai curat.

 

Soarta planetei albastre nu este indiferentă pentru firma noastră și chiar ne pasă de natură. De aceea colectăm înapoi tonerele goale, care vor fi eliminate în conformitate cu legea privind deșeurile periculoase. Deja de câțiva ani, încerăm prin acest mod să reducem la minim amprenta „noastră“ de plastic deoarece cifrele legate de tonerele aruncate sunt cu adevărat alarmante.

Organizațiile și activiștii ... sunt semnale de alarmă

Conform estimărilor unor organizații de mediu, mai mult de o jumătate de miliard de tonere termină în haldele de gunoi pe an. Unii activiști susțin că cifrele adevărate pot fi puțin mai mari. Oricum ar fi, va fi bine dacă toată lumea ar aborda în mod corespunzător protejarea mediul. Acest lucru este cu atât mai adevărat atunci când ne dăm seama că descompunerea tonerelor și a cartușelor aruncate vor dura câteva secole. Unde ar trebui să fie tonerul dvs. gol?

Cu siguranță, tonerul nu aparţine în containere

Această alternativă de scăpare de tonere goale este pentru mulți oameni evident atractivă, dar credem că aceasta nu vă privește. În plus, tonerele și cartușele utilizate sunt acum în legislația europeană incluse ca deșeurile periculoase – ceea ce înseamnă că nu trebuie aruncate în deșeurile municipale. De ce ați arunca un toner gol în groapa de gunoi, dacă există posibilități ecologice și putem spune că posibilităţi mai atractiv economic, care vă pot motiva?

Începem prin renovarea tonerului gol

Una dintre alternativele interesante este expedierea cartușului original de toner pentru renovare. Acest cartuș este după o eventuală înlocuire a pieselor uzate și după umplerea cu praf de toner, destinat pentru imprimarea normală. Instituțiile care se ocupă cu repararea și renovarea tonerelor goale, vă vor oferi o sumă financiară pentru fiecare cartuș. Accentuăm faptul că trebuie să fie vorba de un cartuș original. Bineînțeles că acest lucru nu înseamnă că tonerele compatibile ajung să fie aruncate undeva în depozitul de deșeuri. Și în acest caz, va fi vorba de o eliminare, care va fi în conformitate cu legea.

Predarea tonerului gol distribuitorului sau în punctul de colectare

O altă posibilitate este predarea cartușului gol original sau compatibil, în punctul de colectare. Poate apărea o problemă, dacă în apropierea locuinței dvs. nu se află nici un punct de colectare. Deplasarea în zonele îndepărtate poate însemna o pierdere de timp și costuri suplimentare și de aceea oferim posibilitatea expedierii cartușelor goale magazinului nostru online CDRmarket. Cu noi aveți siguranța că eliminarea va avea loc în întregime în conformitate cu cerințele privind legea deșeurilor periculoase.

Contacta-ți ne

În legătură cu transportul cartușelor goale, vă rugăm ca înainte să le trimiteți să vă consultați cu unul dintre angajații noștrii. În cadrul contactului prin e-mail / telefon, specificați adresa de expediere sau veți conveni asupra predării cartușelor de toner goale la o locaţie de distribuire.