(Lu - Vi: 8:00 - 16:00)info@cdrmarket.ro

Imprimarea tuburilor termocontractabile

Etichetarea clară a firelor și cablurilor nu este doar de o impresie estetică. Marcajul de înaltă calitate simplifică lucrările de asamblare, reparațiile, revizuirile și întreținerea ulterioară. Electricienii, lucrătorii în telecomunicații, tehnicieni de inspecție și multe alte profesii ar putea cu siguranță să vorbească despre asta ore întregi.

 

Prin urmare, dacă etichetarea de calitate a cablurilor și firelor este o prioritate absolută și pentru compania dvs., avem o veste excelentă. Cu markerele pentru tuburile termocontractabile, sau dacă doriți cu imprimantele pentru tuburi termocontractabile din oferta noastră, puteți avea chiar și cele mai înalte așteptări, atunci când marcați fire și cabluri.

Combinația imprimantelor moderne cu tehnologie de ultimă generație de imprimare prin transfer termic, cu benzi colorate special compatibile și nu în ultimul rând, tuburi de etichetare, garantează rezultate excepționale. Mai simplu spus, markerele de tuburi termocontractabile și materialul consumabil de înaltă calitate vor asigura în practică faptul că marcarea nu se va șterge și tuburile termocontractabile vor fi ușor lizibile chiar și după ani, fără probleme semnificative.

Markerele pentru tuburile termocontractabile vă vor surprinde plăcut. Indiferent de marca producătorului

Produsele firmei Partex au în lume cveng. Sunt utilizate acolo unde este necesară o marcare permanentă și fiabilă a materialelor, cablurilor și echipamentelor electrice. Fără mult efort, am găsi produse Partex în gospodării și birouri, precum și în centrale electrice, clădiri industriale sau clădiri publice. Nu este surprinzător faptul că imprimantele Partex au o reprezentare bogată în oferta noastră.

Vestea bună este și faptul că imprimantele cu tuburi termocontractabile de la producătorii Canon, Supvan, Biovin, L-mark, PT sau Maxv nu rămân în urmă în niciun fel semnificativ și încearcă să țină pasul cu dispozitivele Partex. Markerele de tuburi termocontractabile sunt astfel, în general complet automatizate și echipate cu multe funcții avansate, care sunt accesibile pe mai multe modele prin simpla atingere a unui buton. Pe lângă funcționarea ușoară, imprimantele cu tuburi termocontractabile au și o tastatură confortabilă și un ecran mare.

Veți fi de asemenea mulțumit și când vine vorba de imprimarea pe tuburi termocontractabile, aceste dispozitive pot scrie pe tuburi cu un diametru de 2 până la 6 milimetri. Imprimantele cu tuburi termocontractabile vor încânta prin dimensiunile lor compacte, fără de care nu ar fi posibil lucru în teren. Dacă nu este necesară mobilitatea acestora, puteți accesa imprimante de transfer termic pe desktop, capabile să îndeplinească orice cerințe ridicate.

Lauda își merită și benzile și tuburile termocontractabile

Benzile compatibile necesare pentru imprimarea prin transfer termic sunt disponibile în diferite dimensiuni și culori. Fiecare își va alege ce dorește. Același lucru se poate spune și despre tubul termocontractabil. Tuburilor termocontractabile sunt disponibile în culorile de galben sau alb. Diametrul tuburilor începe de la 2 mm, iar la intervale aproape regulate continuă la 0,5 mm până la un diametru de 7 mm. După imprimare, le puteți întinde pe fire de diferite grosimi.

Tuburile nu uită să se adapteze firului sau cablului fără să le răsuciți sau să le schimbați. Tuburile rotunde și ovale vă vor oferi un serviciu bun, dar la cerințe perfecte pentru încercuirea firului sunt mai potrivite tuburile termocontractabile albe sau galbene. Raportul acestor tuburi poate fi diferit. Cu toate acestea, de regulă tuburile se micșorează până la jumătate din diametrul inițial de 2:1, dar nici tuburile cu un diametru de contracție de 3:1 nu sunt mai speciale.