(Lu - Vi: 8:00 - 16:00)info@cdrmarket.ro

Imprimante de etichete pentru cerințe de volum redus de imprimare:

Dețineți un e-shop mai mic sau trebuie doar să etichetați canoanele în birou? În sortimentul nostru, vă putem oferi cele mai bune imprimante termice de etichete la calitate TOP! Imprimantele termice imprimă folosind căldură. Prin urmare, aceste imprimante nu au nevoie de cerneală, toner sau bandă. Hârtia specială (eticheta) este tratată chimic în așa fel, încât să fie afișat pe ea doar textul dorit sau alt motiv în culoare neagră. Datorită acestui fapt, imprimantele sunt foarte ușor de utilizat și sunt, de asemenea, foarte durabile și ușoare.
Printează doar alb-negru și, prin urmare, sunt suficiente pentru comerțul cu amănuntul, unde sunt foarte populare. Dezavantajul este sensibilitatea hârtiei termice, care este susceptibilă la schimbările de căldură sau lumină. Durata sa de viață este scurtă și își pierde lizibilitatea în timp. Cu toate acestea, sunt complet suficiente pentru imprimarea etichetelor de expediere, etc.
Imprimantele termice pentru imprimare directă sunt cele mai des folosite pentru tipărirea bonurilor, a etichetelor de expediere sau a biletelor vizitatorilor.
O opțiune potrivită, pe care o puteți găsi în sortimentul nostru, este o imprimantă de etichete Brother QL-700.
Care sunt beneficiile sale?
  1. Software integrat de editare a etichetelor fără instalare
  2. Cuțit integrat pentru crearea de etichete cu o lungime specificată
  3. Viteză de imprimare extrem de rapidă de până la 93 de etichete pe minut
  4. Etichetele pot avea până la 62 mm lățime și 1 m lungime
 
În sortimentul nostru veți găsi și modele mai noi Brother QL-800 și Brother QL-810W. Acestea au funcția de imprimare roșie. Pentru acest scop vor folosi etichetele speciale etichete DK-22251, 62mm x 15,24m.  Desigur, veți găsi și acest tip de etichete în sortimentul nostru.

Pachetul imprimantei de etichete include următoarele etichete:
DK-11201: rolă starter de etichete standard de adresă, 29 x 90 mm, 100 de etichete per rolă
DK-22205: rolă de hârtie continuă starter, 62 mm x 8 m

Alegeți din sortimentul nostru imprimanta de etichete potrivită, care vă va ajuta să marcați orice aveți nevoie, în câteva minute!