(Lu - Vi: 8:00 - 16:00)info@cdrmarket.ro

Imprimante cu jet de cerneală și laser Brother

Compania Brother aparține în domeniul ei, de o companie mai restrânsă a topului mondial. Compania are scanere fiabile, imprimante de etichete practice, precum și imprimante cu jet de cerneală sau laser de primă clasă, îmbogățite cu mai multe funcții utile. Prin urmare, nu este nici o surpriză faptul că imprimantele din atelierul acestui brand respectat pot câștiga premii internaționale de prestigiu la intervale regulate, în ciuda concurenței uriașe.

 

Imprimante cu jet de cerneală și laser Brother atrag atenția în fiecare parte

Printre aprecierile dobândite, am putea aminti, IF Design Award 2019, unde premiul pentru designul excepțional a fost acordat la două dispozitive din portofoliul de produse Brother. În primul caz a fost vorba despre o imprimantă laser color HL-L3270CDW, în al doilea caz o imprimantă de etichete din linia populară de modele P-Touch.

Cu toate acestea, dispozitivele Brother nu doar că arată bine, dar împreună cu tonere pot asigura o calitate profesională a imprimării. Desigur, indiferent de tehnologia de imprimare pe care o folosesc. Deci fie că este vorba de o imprimantă cu jet de cerneală sau o imprimantă laser, puteți fi siguri că aceste produse vor rezista chiar și la cele mai stricte criterii și vor fi întotdeauna de partea dvs., atunci când veți efectua sarcini private sau de firmă. Eficiența muncii este susținută în mod natural atât de hardware-ul imprimantei, cât și de software. Și acesta este unul dintre principalele motive pentru care imprimantele cu laser și cu jet de cerneală Brother, nu rămân doar la premiile de design.

Imprimante laser și cele cu jet de cerneală Brother vă vor atrage atenția prin performanță și alți parametrii

Performanța fără greșeală și fiabilă a imprimantelor Brother, ușurință în utilizare și nu în ultimul rând eficiența muncii în mediul firmei sau în gospodării, nu ar putea trece neobservată de publicul laic sau de publicul profesionist, astfel multe dintre dispozitivele Brother se pot lăuda nu numai cu recenzii excelente, ci și cu premii de la BLI, care sunt autoritatea mondială în ceea ce privește hardware, software și servicii de dispozitive.

Dar ca să nu rămânem doar la cuvinte, la categoria „Imprimantă A3 excelentă - totul într-unul”, a câștigat iar premiul Winter 2019 Pick Award a fost obținut de imprimanta cu jet de cerneală colorată și multifuncțională MFC-J6947DW. Imprimanta profesională și multifuncțională, reprezintă modele fiabile pentru imprimarea față-verso, copierea, scanarea și trimiterea prin fax în format A3, toate acestea și în cele mai exigente medii de firmă sau de birou.

Desigur, când prezentăm dispozitivele din portofoliul Brother, nu putem să nu amintim și alte game interesante de modele de imprimante, așa că haideți să ne uităm la opțiunile pe care le avem. Putem rămâne chiar lângă imprimantele cu jet de cerneală.

Imprimantele cu jet de cerneală punctează nu doar în ceea ce privește prețul și dimensiunea

Imprimantele cu jet de cerneală vă vor bucura datorită prețului lor atractiv, fiabilitate în imprimare, dimensiuni compacte și rezoluția ridicată. Așa cum am indicat mai sus, în gama de modele Brother sunt disponibile imprimantele cu jet de cerneală care sunt potrivite pentru fotografii color de familie și dispozitive care pot gestiona imprimarea de documente ale firmelor cu volum mare de imprimare.

Sute sau mii de documente nu sunt de obicei imprimate în gospodării sau într-un birou mai mic cu trei sau patru angajați. Prin urmare, pentru imprimarea ocazională, a proiectelor școlare sau a mai multor pagini de facturi pe zi, este posibil să vă fie îndeajuns una din imprimantele multifuncționale cu jet de cerneală marcate cu DCP. Modelele de imprimante cu marcare DCP economisesc timp, bani și spațiu pe masa de lucru. În plus față de imprimarea de înaltă calitate, clară, aceasta oferă scanare și copiere, dar dacă pe lista dvs., se mai află și trimiterea prin fax, va trebui să luați în considerare modelele de imprimante cu marcare MFC.

Modelele de imprimante cu jet de cerneală MFC pot gestiona sarcini de imprimare actuale și mai intense a unei varietăți de documente și prin urmare, pot fi implementate în mediul solicitant al birourilor și al companiilor mari. Nu trebuie să mergem departe pentru exemple de dispozitiv specific, amintiți-vă de imprimanta multifuncțională cu jet de cerneală MFC-J6947DW, un câștig menționat mai sus.

Imprimantele Brothers cu laser nu pot fi trecute cu vederea

Imprimantele laser cu tehnologie de imprimare clasică și cu LED nu aparțin cu siguranță printre dispozitivele pe care ne-am putea permite să le trecem neobservate. Acum, însă nu vorbim de designul lor de succes. Mai degrabă, ne concentrăm pe faptul că aceste dispozitive își pot face treaba bine, nu doar în birou sau în mediul unei companii, ci și în gospodărie și prin urmare, este necesară o atenție adecvată atunci când alegeți o imprimantă nouă.

Prin marcarea multifuncțională ai imprimantei laser, este în parte foarte similar cu cea a dispozitivelor cu jet de cerneală. În practică, acest lucru înseamnă faptul că, prin achiziționarea unei imprimante laser multifuncționale DCP, veți obține un dispozitiv care vă va permite să imprimați, să scanați și să copiați documente, iar în cazul unui model de imprimantă MFC, veți putea chiar și trimite documente prin fax.

Oferta multifuncțională a imprimantei laser este în mod natural mult mai variată și nu rămâne doar la acest nivel. Când alegeți, puteți prefera multifuncționalele laser color, care par să fie concepute pentru a crea documente atractive cu text clar, sau puteți alege să cumpărați o imprimantă laser silențioasă mono marcată cu HL, care se va ocupa de imprimarea rentabilă a documentelor alb-negru și este o alegere ideală pentru birouri mai mari și companii cu cerințe pentru volume mari de imprimări.