(Lu - Vi: 8:00 - 16:00)info@cdrmarket.ro

Imprimanta de carduri din plastic Zebra ZC300

Creați carduri de înaltă calitate cu seria noastră de imprimante pentru cărți de identitate din plastic și carduri de plastic. În sortimentul nostru veți găsi toate tipurile, de la imprimante de bază de volum redus pentru cărți de membru, la imprimante de mare capacitate pentru transferuri repetate de carduri, ideale pentru cărți de identitate studenți, control acces etc.

Indiferent dacă aplicația dvs. de imprimare a cardurilor include actul de identitate cu fotografie, controlul accesului, urmărirea timpului și prezenței sau carduri de fidelitate, imprimanta de carduri de identitate Zebra ZC300 lucrează mai eficient, mai rapid și mai ușor! Fiind noul succesor al imprimantei ZXP Series 3, ZEBRA ZC300 a fost proiectată cu un design care se potrivește oriunde, devenind o alegere excelentă pentru crearea de carduri la nivel profesional, chiar și în cele mai mici spații de birou! Datorită controlului încorporat, afișajul LED, ușor de citit, oferă o imagine instantanee a tuturor lucrărilor dvs. de imprimare.

Ce vă poate oferi imprimanta Zebra ZC300?Performanță de încredere:
Zebra ZC300 deține 100 de carduri și imprimă până la 200 de carduri color sau 900 de carduri alb-negru pe oră la o rezoluție de 300 dpi. Include, de asemenea, un alimentator manual de carduri încorporat pentru procesarea ușoară a unui singur card sau imprimarea în serie cu mai multe carduri. Există, de asemenea, o blocare a capacului imprimantei pentru o securitate sporită, care previne furtul cardurilor, de ex. în locurile de muncă publice sau comune. Bineînțeles, în sortimentul nostru veți găsi și carduri de plastic pentru imprimare.

Operarea simplă și eficientă a imprimantei:
Imprimanta ZEBRA ZC300 a fost proiectată cu un afișaj LED/LCD, oferind mesaje text și animații ușor de înțeles, din acest motiv utilizarea ZC300 este deosebit de simplă! Puteți introduce bandă, repara banda în imprimantă, reumple tava de intrare etc. Imprimanta ZC300 poate face față cu ușurință tuturor nevoilor dvs. de imprimare a cărților de identitate. Nici schimbarea benzii nu este mai complicată, iar designul progresiv al tăvilor de intrare și de ieșire face ca introducerea și scoaterea cardurilor să fie foarte ușoară!

Design avansat, care economisește spațiu:
Vă întrebați dacă ați găsi spațiu pentru această imprimantă și dacă această imprimantă s-ar potrivi și în interiorul dvs.? Zebra ZC300 se potrivește și încape aproape oriunde! Poate fi folosită în birouri mici și mari.

Instrumente intuitive:
Doriți să vedeți designul cardului înainte de imprimare? Simplificați procesul de producție a cărților de identitate cu setări îmbunătățite, care oferă o navigare rapidă și ușoară în interfața imprimantei. Cel mai bun lucru este că puteți vedea o previzualizare a modului în care vor arăta cardurile dvs. înainte de imprimare și modul în care ajustarea setărilor va schimba aspectul cardurilor dvs.

Standardní připojení USB a Ethernet:
Gestionați programul de imprimare local sau de la distanță pe unul sau mai multe computere printr-o rețea standard cu conexiuni USB și Ethernet încorporate.

Îmbunătățiri inteligente:
Prin intermediul tăvilor nou proiectate de intrare și ieșire pentru 100 de carduri, imprimanta Zebra ZC300 schimbă modul în care introduceți și scoateți cardurile. Prin ușa de ieșire, puteți scoate un card sau întreg pachetul de carduri. Acum nu trebuie să vă mai faceți griji cu privire la reumplerea frecventă a tăvilor goale, deoarece ambele tăvi oferă aceeași capacitate de carduri.

Întreținere fără probleme:
Imprimanta Zebra ZC300 a fost concepută ținându-se seama de ușurința de manipulare, permițând utilizatorilor să schimbe culoarea sau panglica neagră monocromă printr-o singură mișcare rapidă, folosind mânerul unic al ușii imprimantei. Datorită cipurilor inteligente încorporate, nu va trebui niciodată să vă faceți griji dacă banda imprimantei este instalată corect sau când trebuie să înlocuiți banda.

Securitate:
Securitatea avansată a imprimantei pentru cărți de identitate Zebra ZC300 previne imprimarea neautorizată a cardurilor, cu ajutorul autentificării de la imprimantă la server. Această imprimantă pe o singură față este echipată pentru a proteja informațiile sensibile ale organizației dvs. în timpul procesului de imprimare.

Suntem convinși că imprimanta Zebra ZC300 va fi o alegere excelentă pentru dvs.!

Aveți deja o imprimantă în coșul de cumpărături?

Înainte de a porni imprimanta Zebra ZC300 pentru prima dată, puteți vedea următorul nostru articol ''Cum să procedați, instrucțiuni video"