(Lu - Vi: 8:00 - 16:00)info@cdrmarket.ro

Descoperiți imprimantele mărcii Konica Minolta

Renumita companie japoneză Konica Minolta ocupă o poziție foarte importantă printre alte companii care se ocupă cu echipamente de birou și prelucrarea documentelor. Konica Minolta are sediul central în Marunouchi, Chiyoda și Tokyo, și până în prezent și-a deschis sucursalele în 49 de țări din întreaga lume. Și-a extins prezența în vânzări în mai multe țări din întreaga lume, astfel încât în ​​prezent își vinde produsele în America, Asia Pacific, Europa, Orientul Mijlociu și Africa.

 

Începuturile sale se datează de la fuziunea companiilor japoneze Konica și Minolta. Până atunci, aceste două companii s-au concentrat pe dezvoltarea de echipamente pentru imprimante și birouri profesionale. Fuziunea acestor două corporații a fost anunțată publicului în data de 7 ianuarie 2003. Fuziunea a două companii concurente cu un focus de producție similar până acum a creat astfel un lider pe piața modernă a echipamentului de birou. Și-au concentrat eforturile în primul rând pe dezvoltarea de imprimante și copiatoare laser inovatoare.

Specialiști în servicii de echipamente de birou

Până în anul 2007, compania Konica Minolta s-a dedicat creării a camerelor de film și obiectivelor de înaltă calitate. Ulterior, însă, din domeniul fotografiei s-a mutat în tehnologia de birou, care i-a oferit un domeniu suficient de larg pentru a aplica inovațiile dezvoltate de primă clasă. În această divizie, s-a concentrat pe dezvoltarea de imprimante și furnizarea de servicii în domeniul de imprimare și pregătire a documentelor.

Imprimante cu funcții, care vă vor surprinde plăcut

Compania Konica Minolta confirmă poziția de lider pe piața tehnologiei de birou prin dezvoltarea și optimizarea constantă a produselor sale. Printre altele, se concentrează pe performanța ridicată și zgomotul redus de imprimare, precum și pe un consum redus de energie, hârtie și toner. În acest scop, sunt utilizate și funcții pentru modul de repaus manual sau programat, modul silențios, funcția duplex de imprimare sau funcția de conexiune mobilă.

Konica Minolta pune accent pe producția și materialele ecologice

Compania Konica Minolta, fiind fără îndoială, unul dintre cei mai importanți giganți din domeniul dezvoltării și producției tehnologiilor de imprimare, pune un accent evident pe o abordare prietenoasă a mediului înconjurător. Dovedește prin cantitatea de materiale utilizate pentru realizarea echipamentelor sale, acestea provin din reciclare. În plus, Konica Minolta s-a angajat în producția neutră de carbon, precum și în transportul produselor finite pe piață în țările țintă. O abordare similară adoptă și în producția tonerelor sale originale Konica Minolta.

Pariați pe un expert în lumea tehnologiei moderne

Gigantul japonez de renume mondial oferă un număr mare de modele al imprimantelor laser pentru uz casnic și profesional. Descoperiți ce vă pot oferi sistemele extinse de imprimare al birourilor Konica Minolta, și maximizați eficiența și performanța muncii dvs.

Sfat: Pariați pe o imprimare de înaltă calitate, cu costuri de exploatare reduse, folosind tonere originale sau compatibile.