(Lu - Vi: 8:00 - 16:00)info@cdrmarket.ro

Cum să alegem corect cartușul

Cu schimbarea tonerului sau a cartușului cu jet de cerneală trebuie să se ocupe din când în când fiecare proprietar de imprimante. Deci, dacă imprimanta dvs. va anunţa deja mâine un toner gol sau se apropie terminarea cartușului cu jet de cerneală, știți ce cartuș să încărcați?

Lucrurile care par a fi complicate, pot fi până la urmă destul de simple. Ca să vă simplificăm cât mai mult alegerea tonerului sau a cartușului cu jet de cerneală, vă propunem să vă uitați la 3 scenarii, potrivit cărora alegerea cartușului potrivit poate decurge simplu și rapid.

Tipul de cartuș este stabilit, de acesta nu trebuie să vă ocupați

Despre tipul de cartuș, probabil, ați decis deja odată cu achiziționarea imprimantei, deci legat de acest lucru este totul foarte clar. Imprimantele cu tehnologie de imprimare cu jet de cerneală vor avea nevoie de cartușe cu jet de cerneală, iar dacă ați preferat imprimanta cu tehnologie laser de imprimare, va fi nevoie să cumpărați tonere. Dacă nu vă este clar ce tehnologie de imprimare are imprimanta dvs., uitață-vă în manualul pe care l-ați primit odată cu achiziționarea imprimantei.

Marca tonerului/a cartușului cu jet de cerneală nu vă va încurca

În legătură cu marca cartușului cu jet de cerneală sau a tonerului este la fel ca și cu tipul acestora. Marca originală a cartușului o veți alege în funcție de marca imprimantei, pe care ați cumpărat-o. Acum apare întrebarea care are legătură cu folosirea alternativelor, adică a tonerelor sau cartușelor compatibile.

Original sau compatibil?

Cum am și subliniat deja, la alegerea tonerului sau a cartușului cu jet de cerneală pentru imprimantă aveți la alegere între 2 variante. Puteți să vă decideți pentru un cartuș original fabricat chiar de producătorul imprimantei sau puteți alege un cartuș compatibil.

Fiecare producător de imprimante, încearcă să creeze o anumită "presiune " asupra clientului, pentru a-l convinge să folosească doar cartușe originale. Dar este necesar să spunem că în mod obiectiv, din punct de vedere al calității, nici cartușele compatibile nu sunt cu nimic mai prejos, cel puțin cele care au parametrii comparabili cu versiunea lor originală. Diferența de preț este adesea colosală.

Dacă ați decis pentru oricare dintre cele două variante, ar trebui să știți că în nici un caz nu veți ieși în pierdere, căci cartușele originale și cele compatibile vor garanta imprimări de calitate. Pentru a fi sigur 100% de calitatea cartușului compatibil, căutați informații care arată că îndeplinesc cerințele standardelor internaționale ISO 9001.

De asemenea, puteți decide și în funcție de randament

Dacă încercați să obțineți o imprimare eficientă din punct de vedere al costurilor, în afară de prețul cartușului, în descrierea cartușelor de toner sau de cerneală, nu trebuie să treceți cu vederea peste informațiile privind randamentul anumitor cartușe, adică numărul de pagini imprimate.

Puteți găsi oferta de tonere și cartușe cu jet de cerneală cu diferite volume de umplere și randamente diferite. Nu uitați că, acestea sunt doar pentru o acoperire de 5% a paginii. Și la alegerea cartușului potrivit nu trebuie să uitați că cel mai ieftin toner nu trebuie să fie întotdeauna alegerea cea mai optimă. Prin urmare, alegerea unui anumit cartuș în imprimantă trebuie verificată printr-un simplu calcul. Prețul cartușului/randamentul cartușului=prețul unei imprimări. Acest calcul simplu vă va oferi informații cu privire la cartușul care într-adevăr merită să îl cumpărați. Acum, haideți să aruncăm o privire și să vedem cum arată alegerea cartușelor potrivite în practică.

INSTRUCȚIUNI DESPRE CUM SĂ ALEGEȚI CARTUȘUL

1. Am cartușul gol și cunosc denumirea lui.

Dacă aveți la îndemână un cartuș cu jet de cerneală sau toner gol și puteți identifica denumirea, va fi un proces foarte rapid de alegere și comandare a unui cartuș pe care îl puteți avea acasă în doar două zile. Ce trebuie să faceți?

Nimic complicat, doar tastați denumirea cartușului în sistemul de căutare. Astfel, nu trebuie să introduceți eticheta de tip sau marca imprimantei în sistemul de căutare și puteți lăsa un filtru de culoare pe lateral. Sistemul va face totul pentru dvs. și vă va arăta toate rezultatele relevante în care veți primi oferte pentru cartușul original sau compatibil pentru imprimantă.

Sistemul de căutare reușește să vă ofere tonere sau cartușe cu jet de cerneală chiar și în denumiri incomplete. Dacă deduceți doar un cod numeric din cartuș, sistemul îl va identifica și vă va oferi câteva cartușe alternative cu aceeași denumire. Ca să înțelegeți mai bine, vă putem explica printr-un exemplu simplu. Pe tonerul dvs. gol ați găsit numerele 3380. După introducerea codului în sistemul de căutare, vi se va oferi tonerul negru Brother TN-3380 original sau compatibil.

2. Nu cunosc marca cartușului, dar știu modelul și producătorul imprimantei

Nu trebuie să vă speriați nici atunci când nu veți ști marca cartușului, deoarece atâta timp cât veți știi marca și modelul imprimantei, veți putea alege la fel de rapid tonerul potrivit sau cartușul cu jet de cerneală. Diferența va fi doar atunci când, în loc de codul sau denumirea cartușului veți căuta în sistemul de căutare marca și modelul imprimantei. Și în acest caz, sistemul vă va oferi o ofertă de tonere originale sau compatibile

3. Încerc să fac asta singur, dar oferta este mare și nu sunt sigur

În fond, nu vă oprește nimic să căutați cartușul pe pagina noastră, astfel că introduceți tipul tonerului sau a cartușului cu jet de cerneală (cartuș original sau compatibil), în filtru alegeți culoarea dorită, alegeți producătorul și este posibil să sortați produsul în funcție de popularitate, indiferent dacă acesta este cel mai ieftin sau cel mai scump produs. Rezultatul căutării după introducerea acestor parametri vă va oferi cel mai probabil mai multe produse. Obținerea întregii oferte, produs după produs, vă va lua zeci de minute valoroase pe care le puteți utiliza într-un mod mult mai inteligent. Căutarea noastră este foarte exactă și funcționează cel mai fiabil. Deci, nu există nici cel mai mic motiv pentru o alternativă atât de complicată în a găsi cartușele potrivite. Acest lucru este cu atât mai eficient cu cât puteți utiliza serviciile și sfaturile noastre în orice moment.

Vă vom ajuta și vă vom sfătui ce să alegeți

Nu știți tipul cartușului și nici tipul imprimantei?

Sunați-ne, iar noi vă vom îndruma cum să aflați totul și vă vom sfătui.

Aveți vreo problemă cu alegerea cartușului? Puteți să ne cereți ajutorul. Vă vom alege un cartuș original sau compatibil, care se va potrivi imprimantei și cerințelor dvs.  Ne puteți contacta telefonic la nr. de telefon +40 316 308 395 sau puteți să ne scrieți pe adresa de email obchod@cdrmarket.ro.