(Lu - Vi: 8:00 - 16:00)info@cdrmarket.ro

Benzi antiderapante pentru siguranța la locul de muncă și acasă

Evitați accidentele periculoase prin alunecare. Benzile antiderapante protejează eficient împotriva riscului de alunecare în diferite condiții. Alegeți-vă tipul de care aveți nevoie și creați-vă un mediu de siguranţă acasă, la sport sau la locul de muncă.

 

Evidențiați locurile riscante și uitați de căderi

Benzile antiderapante sunt realizate din particule minerale, care sunt aplicate pe un suport auto-adeziv. Acest lucru le face potrivite pentru o utilizare rapidă, permanentă sau temporară în diferite condiții. Acestea oferă un tratament antiderapant pe suprafețe alunecoase, de exemplu în dușuri, saune, la piscine, pe scări, rampe, în garaje, ateliere, mijloace de transport etc.

Benzi antiderapante de calitate sunt rezistente la abraziune, sunt caracterizate printr-o durată lungă de viață și rezistență fără îndoire, răsucire sau exfoliere. După utilizare, distingem următoarele:

  • Benzile universale antiderapante pentru uz general - în zone cu trafic pietonal intens sau cu circulația vehiculelor ușoare
  • Benzile antiderapante pentru medii umede - pentru un mers desculț și medii umede
  • Benzile antiderapante groase și extrem de groase - potrivite și pentru medii mai solicitante

Benzile antiderapante le puteți folosi oriunde există riscul de alunecare

Benzile antiderapante oferă diferite culori și grosimi, astfel încât să le puteți folosi acolo unde este nevoie. De exemplu, benzile standard antiderapante 3M safety-walk au o utilizare universală atât în ​​zonele rezidențiale, cât și în cele industriale. Benzile antiderapante groase și extrem de groase sunt concepute pentru operațiuni în care rezistă bine la pantofii de lucru, dar și pentru scările de interior sau exterior.

Pentru evenimente precum ar fi concerte, competiții sau meciuri sportive, sunt ideale benzile antiderapante ușor detașabile, care excelează prin faptul că le puteți instala foarte repede și le ușor îndepărta după eveniment. Cu toate acestea, există și benzi antiderapante non-abrazive cu un strat superior flexibil texturat fin, concepute în special pentru apartamente și birouri. Datorită rezistenței sale excelente la apă, benzile antiderapante 3M safety-walk pentru medii umede pot fi folosite în zone sociale, la piscine, în saune și la saloane de masaj.

Alegeți-vă bandă antiderapantă în funcţie de necesitate

Dacă sunteți în căutarea unei benzi antiderapante pentru o plimbare sigură și confortabilă în locuri în care oamenii merg desculți sau ocazional în încălțăminte, cu siguranță vă va plăcea o bandă antiderapantă 3M de grosime medie, realizată din folie de plastic stabilă dimensional, acoperită cu o suprafață flexibilă texturată.

Pentru utilizarea pe podele uscate, umede și uleioase din zonele industriale și comerciale, precum ar fi coridoare, ieșiri de urgență, hale de producție și depozitare, trepte, scări, urcări pe mașini de lucru și altele asemănătoare, veți folosi o bandă universală anti-alunecare 3M safety-walk. Aceasta este alcătuită din particule abrazive foarte rezistente, care sunt lipite pe un substrat de plastic cu un adeziv durabil și de calitate ridicată. Datorită acestora este potrivită pentru podele uscate, umede și uleioase.

Banda antiderapantă concepută din strat superior flexibil texturat fin, prevăzută cu un adeziv impermeabil de contact pe partea opusă, este ideală pentru medii umede precum băi, toalete, dușuri, saune, dar și pentru aplicații pe ambarcațiuni și sporturi de apă.